|
|
|
Scpn
|
 |
« Odpowiedz #31 : Lipiec 15, 2004, 08:41:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dexster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Lipiec 15, 2004, 10:49:39 » |
|
Wiem pod jaką teraz są nazwą ale to co prezentują jak narazie jest do dupy.Nie mam MAGIKA nie ma PFK 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scpn
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lipiec 16, 2004, 03:16:22 » |
|
No nie wiem... "W głowach" było niezłe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cinek - Rychu
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Lipiec 27, 2004, 06:23:58 » |
|
Respect for Ś.P. Magik (pokój jego duszy) Respect for PFK (szkoda że już nie istnieją)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Winiar
|
 |
« Odpowiedz #35 : Październik 08, 2004, 07:37:57 » |
|
Jeszcze świetnych jest pare straszych utworów a mianowicie :  Wzgórze, Warszafski deszcz, Trzyha- mam to co Ty  Wierni- mam pare tekstów  Ascetoholix- mówią, że raperzy upadna  i większość kawałków Molesty (Armagedon, będzie dobrze dzieciak, Zrozum to itd.) no i jeszcze z nowszych:  WWO- Każdy ponad każdym
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scpn
|
 |
« Odpowiedz #36 : Październik 09, 2004, 11:44:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #37 : Październik 09, 2004, 01:21:14 » |
|
Grammatik - Każdy ma takie chwile - To co w cenie Grammatik rządzi  Co do WWO i piosenki Każdy ponad każdy to jakoś kompletnie mi się nie podoba... Jedynie to refren jest fajny, ale reszta textu do bani, tak przynajmniej ja sądze 
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Szycha
|
 |
« Odpowiedz #38 : Październik 09, 2004, 01:30:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujon
|
 |
« Odpowiedz #39 : Październik 09, 2004, 02:30:03 » |
|
ostatnio spodobał mi się bardzo FENOMEN a kawałki to: To nie tak Decyzje Dlaczego tak... Fenomenada Marzenia Pozory Szansa Pamiętam jak kiedyś Nieidealny świat  raczej takie spokojny, miłe do słuchania...polecam 
|
|
|
|
|
|
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
|
|
|
|
rapen
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Październik 10, 2004, 01:01:10 » |
|
ja lubie hh PL i USA moim ulubionym wykonawcą PL jest O.S.T.R. a USA jest CHINGY =============================================== www.fgpa.prv.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Winiar
|
 |
« Odpowiedz #41 : Styczeń 02, 2005, 08:57:51 » |
|
mi ostatnio spodobały się 2 kawałki WnB:  Mój gniew ( z FU)  Tak czynię ( z Włodim)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #42 : Styczeń 02, 2005, 09:40:45 » |
|
Ja odkurzyłem zbiory Paktofoniki:
"Chwile ulotne" "Priorytety"
Na serio świetne, nieśmiertelne utwory.
Poza tym Grammatik feat Pezet: "Nie ma czasu"
Pezet/Noon feat Fokus: Zimna fuzja Pezet/Noon: Re-fleksje, 5-10-15, To tylko ja, Pierwszy raz Pezet/Noon feat ash: Te same dni, te same sny
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Scpn
|
 |
« Odpowiedz #43 : Styczeń 02, 2005, 09:57:14 » |
|
Ja jestem cały czas pod wrazeniem "Jazzurekcji". Płyte mam od niecałego miesiaca, a cały czas nie mgoe się od niej oderwać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nasir
|
 |
« Odpowiedz #44 : Październik 03, 2005, 02:19:18 » |
|
Jesli chodzi o rodzimy HH, to niestety już nie istnieje. Takie zjeby jak mezo doniu i liber zjebali sytuacje. lepki po 15 lat se nosza bluzy z kapturem z napisem HWDP i udajaze sa gangsta. szkoda, ze nogdy już nie wroca czasy MOLESTA/ EWENEMENT i WYP-3. ale wy pewnie nie wiecie co to takiego
|
|
|
|
|
|
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
|
|
|
|