|
and1
|
 |
« Odpowiedz #405 : Grudzień 06, 2008, 09:16:16 » |
|
panowie, to jest jedna z płyt które trzeba kupić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pestario
|
 |
« Odpowiedz #406 : Grudzień 06, 2008, 01:02:20 » |
|
dlatego ja zawijam do Empiku po nowke sztunie 
|
|
|
|
|
|
CZARNO NIEBIESKIE BARWY KROLEWSKIE
|
|
|
ardiano88
Reprezentant kraju

www.konieciti.pl
|
 |
« Odpowiedz #407 : Grudzień 06, 2008, 03:38:42 » |
|
Ja jakoś nie jestem zachwycony tą płytką. Podobaj a mi się może 3-4 kawałki.
|
|
|
|
|
|
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
|
|
|
coco
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #408 : Grudzień 06, 2008, 03:42:49 » |
|
a nowa plyta eldo kiedy w sprzedazy ? bo juz tyle terminow czytalem ze zglupialem i dalej nie wiem kiedy wychodzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jankos
Zdobywca Scudetto

Portowiec
|
 |
« Odpowiedz #409 : Grudzień 11, 2008, 07:17:08 » |
|
a nowa plyta eldo kiedy w sprzedazy ? bo juz tyle terminow czytalem ze zglupialem i dalej nie wiem kiedy wychodzi
Jutro wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coco
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #410 : Grudzień 12, 2008, 12:18:05 » |
|
ja przesluchalem na razie 3 kawalki ze swierzutkiej plyty eldo i napisze tylko tyle ze MIAZGA , ave Eldo
przesluchalem wszystkie , zmolestowala mi ta plyta umysl , eldo geniusz
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2008, 01:27:47 wysłane przez coco »
|
|
|
|
|
|
Pestario
|
 |
« Odpowiedz #411 : Grudzień 12, 2008, 02:10:27 » |
|
bylem rano przed praca w media markt po plytke Eldo, ale jeszcze nie mieli  pojade wieczorem 
|
|
|
|
|
|
CZARNO NIEBIESKIE BARWY KROLEWSKIE
|
|
|
ardiano88
Reprezentant kraju

www.konieciti.pl
|
 |
« Odpowiedz #412 : Grudzień 12, 2008, 04:23:04 » |
|
Jak dla mnie płyta mistrzowska 
|
|
|
|
|
|
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #413 : Grudzień 12, 2008, 05:15:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
Grzybek
|
 |
« Odpowiedz #414 : Grudzień 12, 2008, 05:46:28 » |
|
Ok to pokolei: Fokus - plyta dobra, aczkolwiek spodziewalem sie czegos wiecej, zwlaszcza ze na plyte czekalem sporo czasu. Flow Fo oczywiscie na wysokim poziomie, ale bity juz nie takie dobre ... Peja - nigdy za Ryskiem nie przepadalem, i SoLUffka raczej tego nie zmieni. Jak dla mnie nic ciekawego, wole posluchac Ryszarda z lat starszych ( Na Legalu, czy Wspólne Zadanie ). Ok, jedyne kawalek jaki mi wpadl w ucho to "Szkola Zycia" ... Nikt tu nie wspomnial o plycie Fisz i Emade, co jest dla mnie zaskoczeniem  Tuż to jedna z lepszych plyt w tym roku ! Bity ktore stworzyl Emade poprostu są swietne ! Fisz trzyma poziom swoimi rymami, plyta lekko Przypomina "Piątek 13" jednak szkoda ze to nie Fisz z "Polepionych Dźwieków", co nie oznacza ze plyta jest slaba ! . Wszakze gorąco zachecam to zapoznania sie z krązkiem "Heavi Metal". Eldo - to jest poprostu mistrzostwo ! Nowa plyta bardzo mi przypadla do gustu, BA! uwazam ją za najlepszy krązek tego roku ! Sam osobiscie jestem wielkim fanem Leszka, i gdy tylko w sieci ukazal sie singiel "Nie pytaj o Nią" od razu bylem pewien ze Eldo rozwalil polską scene Hip Hop -ową swoim krązkiem .. nie zawiodlem sie. Bity nie są dobre, nie sa tez zle, niema co narzekac. Eldo nieco próbuje zmienic swoją technike rymowania ( Ci ktorzy sa obeznani ze wczesniejszymi krazkami, z pewnoscią sami dostrzegą roznice ) lecz jakie to ma znaczenie, gdy slucha sie fenomenalnych rymow Leszka. Podsumowujac 13 kawalkow na "Nie pytaj o nią" są w 100 % warte wydanych na nią pieniedzy ! Nie ma i nie bedzie plyty ktora zagrozi tej plycie w tym roku - moje osobiste zdanie. Plyta Piha ... sprawdze tylko dla featuringow, tyle. Jedyna plyta na jaka jeszcze czekam to legal Te Trisa. Swoim nielegalem rozwalil polskie podziemie i epka cieszy sie sporym uznaniem do dzisiejszych dni, mimo ze juz sporo minelo od jej nagrania. Takze jestem niecierpliwy, co szykuje i zaprezentuje TeT na swoim krazku. Ponoc bardzo pochlebne opinie zbiera plyta Zeusa "Co nie ma sobie równych". Jesli ktos sluchal licze na jakies informacje, gdyz sam jeszcze nie mialem okazji zapoznac sie z tym krazkiem.
|
|
|
|
|
|
http://www.lastfm.pl/user/Grzybooo/ El Cuchu  sig by Matys from manusite, thx  " If there is a better defensive midfielder in world football at the moment I want to know that players name" Forza Cambiasso !
|
|
|
|
|
|
RoB
|
 |
« Odpowiedz #416 : Grudzień 12, 2008, 07:37:11 » |
|
Ponoc bardzo pochlebne opinie zbiera plyta Zeusa "Co nie ma sobie równych". Jesli ktos sluchal licze na jakies informacje, gdyz sam jeszcze nie mialem okazji zapoznac sie z tym krazkiem. Pisałem o niej na poprzedniej stronie. Płyta dobra, jak na debiut nawet bardzo. Świetne kawałki „W Dół” czy „Jeszcze Więcej”, reszta te trzyma poziom. Wkurzające są te wstawki jak gada z jakimś kitajcem, ale da się to przeżyć.  Eldokę zakupię jutro, dzisiaj zapomniałem. 
|
|
|
|
|
|
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012?

|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #417 : Grudzień 12, 2008, 08:00:30 » |
|
Eldo - to jest poprostu mistrzostwo ! Nowa plyta bardzo mi przypadla do gustu, BA! uwazam ją za najlepszy krązek tego roku ! Sam osobiscie jestem wielkim fanem Leszka, i gdy tylko w sieci ukazal sie singiel "Nie pytaj o Nią" od razu bylem pewien ze Eldo rozwalil polską scene Hip Hop -ową swoim krązkiem .. nie zawiodlem sie. Bity nie są dobre, nie sa tez zle, niema co narzekac. Eldo nieco próbuje zmienic swoją technike rymowania ( Ci ktorzy sa obeznani ze wczesniejszymi krazkami, z pewnoscią sami dostrzegą roznice ) lecz jakie to ma znaczenie, gdy slucha sie fenomenalnych rymow Leszka. Podsumowujac 13 kawalkow na "Nie pytaj o nią" są w 100 % warte wydanych na nią pieniedzy ! Nie ma i nie bedzie plyty ktora zagrozi tej plycie w tym roku - moje osobiste zdanie. z takimi ocenami to poczekaj sobie aż płytę dokładnie poznasz... Ja o Solufce też bym powiedział tydzień temu że świetna płyta. Teraz, po przesłuchaniu n razy jest na chłodno stwierdzam, że płyta jest tylko na bdb -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RoB
|
 |
« Odpowiedz #418 : Grudzień 12, 2008, 08:02:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012?

|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #419 : Grudzień 12, 2008, 09:13:17 » |
|
hehe ładną bekę mam z tego kawałka  , choć z drugiej strony jakby wrzucić jakiś normalny refren byloby lepiej chyba, bo zwrotki i ta melodyjka na saksofonie świetna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|