// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 25, 2012, 08:10:22 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 112   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Hip-Hop made in Poland  (Przeczytany 166341 razy)
Pestario
Członek FDP

« Odpowiedz #420 : Grudzień 17, 2008, 12:33:13 »

http://muzyka.gery.pl/cms/?id=44598

czy ktos kupi/kupil ?

wiecie moze kiedy tpwc 2  sie pojawi ?

CZARNO NIEBIESKIE BARWY KROLEWSKIE
Kropasz
OldBoy Interu

Benitez out!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #421 : Grudzień 17, 2008, 02:25:34 »

Jutro koncert Ostrego w Lublinie, niestety przespałem akcję i biletów już nie ma. A może jest ktoś ze strony, kto ma na sprzedaż Szczerzy zęby?

गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
kjuska
Członek FDP

FORZA INTER !! CN 69 !

« Odpowiedz #422 : Grudzień 19, 2008, 12:41:00 »

http://rs216.rapidshare.com/files/174593020/PIH-Kwiaty_Zla-PL-2008.rar  Najnowsza płyta PIH'a. Świetna.

Against Modern Football
Mora
Członek FDP

INTER TO MY

« Odpowiedz #423 : Grudzień 22, 2008, 12:36:14 »

Przesłuchałem (i to nie raz Razz ) płytę Eldo i...troszkę się zawiodłem.Miałem nadzieję ,że ta płyta to miazga,przynajmniej na to wskazywał fantastyczny singiel.Poza kawałkiem "Nie pytaj o Nią" na płycie bardzo dobre kawałki to:"Twarze","Ulice przeklęte","Dom" i "Granice".I to tyle dobrego na tej płycie.Jak dla mnie krążek lepszy od SoluFki Peji ,ale czy lepszy od albumu Molesta + Kumple Question Ciężko stwierdzić...Oczekiwałem płyty znakomitej,otrzymałem dobrą.Tak czy owak brawa dla Eldo...

...To dla Ciebie dziwne?Skąd...
Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?!
Krew solą tej ziemi,
to,co dokonane się nie zmieni.
W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić...          WWO
Jankoś-Adi
Trampkarz
*

« Odpowiedz #424 : Grudzień 22, 2008, 02:48:35 »

Najlepsza płyta roku to : DIXON 37 . Drugie miejsce : BEZIMIENNI . Warta uwagi jest MOLESTA , Peja , mixtape decksa ( chociasz sie troche zawiodłem ) , FIRMA , PIH , i ELDO . Dobrego nielegala wydał GANDZIOR . KAJMAN GURAL i TEDE nawet nawet . TPWC hmmm Sokół gniecie , tekstami !!! Polski hip hop w skrócie na rok 2008
and1
OldBoy Interu

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #425 : Grudzień 22, 2008, 02:18:55 »

Ja właśnie zasysam nowe TPWC "Ty przecież wiesz co"

Zobaczymy jaka płytka Uśmiech

Co do Eldoki to mi się podoba, jak zwykle trzyma poziom, Pihu...tu WIELKIE rozczarowanie. Myślałem że ta płykta zniszczy Polskę jednakże wyszło dość kiepsko. Parę piosenek wpada w ucho...reszta bardzo bardzo średnio (jak dla mnie). Z tych wielkim zapowiedzi najlepiej wyszedł Peja. Płyta miażdży w każdym calu (no prócz piosenki z PTP)

Fanatyczny
Gwiazda Serie B
**

El Leone

« Odpowiedz #426 : Grudzień 22, 2008, 02:22:44 »

Teraz slucham nowej plyty Piha. Dla mnie kozak. Na plyce sa zajebiste sample, caly albumik ma swoj specyficzny klimat. Polecam zakupic ta plytke!

"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." -  Eto'o.
RoB
Członek FDP

Podnieś głowę, okoliczności są wyjątkowe.

« Odpowiedz #427 : Grudzień 22, 2008, 09:40:32 »

Przesłuchałem (i to nie raz Razz ) płytę Eldo i...troszkę się zawiodłem.Miałem nadzieję ,że ta płyta to miazga,przynajmniej na to wskazywał fantastyczny singiel.Poza kawałkiem "Nie pytaj o Nią" na płycie bardzo dobre kawałki to:"Twarze","Ulice przeklęte","Dom" i "Granice".I to tyle dobrego na tej płycie.Jak dla mnie krążek lepszy od SoluFki Peji ,ale czy lepszy od albumu Molesta + Kumple Question Ciężko stwierdzić...Oczekiwałem płyty znakomitej,otrzymałem dobrą.Tak czy owak brawa dla Eldo...

Mam identyczne odczucia na temat płyty Eldo co Mora. Spodziewałem się czegoś niesamowitego, zwłaszcza po pierwszych pochwalnych recenzjach. Album jest oczywiście dobry, a nawet bardzo dobry bo to w końcu Eldo, ale przełomu tu nie widać. Na plus zdecydowanie Twarze (mistrzostwo imo), Nie pytaj o Nią, Ulice przeklęte i Granice.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 22, 2008, 09:42:18 wysłane przez RoB » Zapisane

1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989,
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012?

NeraZ
Piłkarz Serie C
*

Nie Zrozum Mnie Żle !!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #428 : Grudzień 22, 2008, 10:54:49 »

Nowa płyta eldoki to taka jakby kontynuacja ''27'' i gramatika ''podróze'' bardzo przyzwoita trzyma poziom ale niestety brakuje jej czegoś czego jeszcze nie było ..bity znowu zabardzo zamulaja .. ogolnie to sie nie zaskoczylem sluchajac jej... Za to Kwiaty zła PIHA to dla mnie mały fenomen.. świetna warstwa muzyczna i liryczna daje mocno po uszach,jedyne co mi sie niepodoba to zwrotki kaczora,chady i luki które nie oddaja klimatu LP i poprostu nadzwyczajnie nie pasuja..ogromnie zaskoczyla mnie ta produkcja PIHA na PLUS jak go nie sluchalem wczesniej tak teraz wyrasta mi on na faworyta na najlepsza plyte '08 .. a co do sokola i pono TPWC 2 to wyszlo calkiem calkiem lepsze biciki niz na poprzedniej czesci ale ogolnie bez rewelacji

BLACK BLUE - BiG PoWer
BAGGIO!
Członek FDP

« Odpowiedz #429 : Grudzień 25, 2008, 02:03:32 »

Według mnie TPWC2 daje rade, kilka naprawdę fajnych,ciekawych kawałków. Moge śmiało każdemu polecić 34,90 warto dać za tą płytke, szkoda, ze w tekturce, ale może właśnie dlatego taniej troche. Pzdr

FoRzA InTeR!
Jankoś-Adi
Trampkarz
*

« Odpowiedz #430 : Styczeń 05, 2009, 06:41:13 »

Ciekawi mnie jak wygląda podziemie w waszych miastach .... Czy słuchacie jakiś nielegali itp ...
Strażnik obcasów
Trampkarz
*

« Odpowiedz #431 : Styczeń 05, 2009, 07:27:38 »

u mnie w miescie aktualnie rzadzi http://pl.youtube.com/results?search_query=zptu&search_type=
Kropasz
OldBoy Interu

Benitez out!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #432 : Styczeń 05, 2009, 07:47:11 »

Z mojego regionu to znam tylko Dolara: http://pl.youtube.com/results?search_query=dolar&search_type=&aq=f. A wie ktoś może kiedy wychodzi nowa płyta Ostrego? Słyszałem, że w lutym, ale na stronie Asfalt Records nic na ten temat nie ma.

गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
Jankoś-Adi
Trampkarz
*

« Odpowiedz #433 : Styczeń 05, 2009, 07:49:28 »

Nic nie wiem o nowej płycie ostrego , jedyne co słyszałem to płytka Ero pod koniec stycznia , i nic poza tym ... jakbyś coś wiedział to o ostrym to daj znać ..... 
ardiano88
Reprezentant kraju

www.konieciti.pl

« Odpowiedz #434 : Styczeń 05, 2009, 08:13:35 »

Luty/Styczeń wychodzi na pewno solówka Erosa z JWP oraz Fundacja #1. Może być ciekawie Gratuluję

"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Strony: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 112   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 10.157 sekund z 18 zapytaniami.