Jankoś-Adi
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #435 : Styczeń 05, 2009, 09:00:16 » |
|
A powracając do mojego poprzedniego pytania ( o podzieemie ) to jedni z reprezentantów krotoszyna : http://www.myspace.com/spwsednosprawy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RoB
|
 |
« Odpowiedz #436 : Styczeń 06, 2009, 06:40:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012?

|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #437 : Styczeń 07, 2009, 04:36:19 » |
|
Kawałek "Dekada" nie przypadł mi do gustu...Tede jak zwykle się powtarza w każdej zwrotce ,a Numer Raz był przeciętniakiem i nim pozostanie.Z jednym tekstem się zgodzę:rzeczywiście mają swój styl "Warszafskiego deszczu".Styl,który kompletnie mi nie podchodzi...
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Kropasz
|
 |
« Odpowiedz #438 : Styczeń 13, 2009, 03:44:02 » |
|
A ja będę monotematyczny. Słyszeliście singla O.S.T.R. "Po drodze do nieba" promującego album "O.C.B." ? Nie? To łapcie: http://pl.youtube.com/watch?v=oQpI5sGJE5g
|
|
|
|
|
|
गांजाKoniec świata"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho Four little goblins, trapped by the sea. One teased a serpent, and then there were three. Three little goblins, enjoying their brew. One bumped an ogre, and then there were two. Two little goblins, out in the sun. Down came a griffin, and then there was one. One little goblin shook up the ground. When the dust cleared, no one was found.
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #439 : Styczeń 14, 2009, 01:02:19 » |
|
Podkład bardzo mi się nie podoba,przekombinowany,ale to u OSTRego norma.Słowa całkiem w porządku.Widać ,że trochę nad tym kawałkiem popracował,żeby miał sens.Ogólnie OSTR daje radę,jak zwykle zresztą 
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #440 : Styczeń 14, 2009, 01:12:02 » |
|
jak dla mnie najbardziej przereklamowany Polski raper , albo kompletnie nie moj klimat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #441 : Styczeń 14, 2009, 01:21:12 » |
|
Wg mnie OSTR nie należy do 5 najlepszych MC w Polsce,ale biorąc pod uwagę posuchę na rynku i napływ tandety,to jest on godny posłuchania. Najbardziej przereklamowany  Nie sądze.Najbardziej przereklamowani są wszyscy biali Murzyni z Tede na czele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
proba1
|
 |
« Odpowiedz #442 : Styczeń 14, 2009, 02:04:06 » |
|
Ostry to sie skonczyl an Jazz w wolnych chwilach, kiedys mu chlopaki dobrze pojechali w rap kanciapie zeby zamiast 3 plyt nagral jedna a dobra bo ostry ma 3 plyty do przodu na dysku
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 03:31:58 wysłane przez proba1 »
|
|
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
|
|
|
|
Kropasz
|
 |
« Odpowiedz #443 : Styczeń 14, 2009, 03:20:32 » |
|
Z Hip-Hopu to właściwie tylko O.s.t.r. mi podchodzi. Lubię kilka kawałków Łony, ale bez tych z Webberem, Eldo miał u mnie swoje 5 minut i raczej do niego nie wrócę, tak samo z Fokusem. Za to zupełnie nie mogę wytrzymać przy takiej muzyce jak ta od Hemp Gru czy też Firma.
|
|
|
|
|
|
गांजाKoniec świata"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho Four little goblins, trapped by the sea. One teased a serpent, and then there were three. Three little goblins, enjoying their brew. One bumped an ogre, and then there were two. Two little goblins, out in the sun. Down came a griffin, and then there was one. One little goblin shook up the ground. When the dust cleared, no one was found.
|
|
|
|
and1
|
 |
« Odpowiedz #444 : Styczeń 14, 2009, 04:30:12 » |
|
dokładnie Kropasz...w szczególności HG...bo Firma nawet ma 1 słownie JEDEN fajny kawałek. Mi bardzo przypadła do gustu płyta Peji...najlepsza jaką dotąd słyszałem, warto było wydać kasę na Ryśka  Co do Peji niby ma wydać Fturując 2. Ciekawe jestem tylko po co skoro na tej płycie będą znane już kawałki...oraz jest wspólny projekt z Kaczorem o nazwie 'KP' czyli Księstwo Poznańskie. Prócz tego z Poznania wychodzi 'P - N Jestem stąd' nawet fajne promo jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
proba1
|
 |
« Odpowiedz #445 : Styczeń 14, 2009, 04:38:55 » |
|
A mowcie co chcecie ale dla mnie w jednym szeregu FIrma, HG, Sokol&Pono szczegolnie Sokol prawilny. Widzieliscie jak w dzienniku bodajze reklamowal program TV mam ten numer dla potomnych. Jazda na maksa i jak teraz ktos mi wyjezdza z Sokolem to odrazu wyciagam xero z portfela i rura mieknie, chociaz nie przecze wwo mialo kilka lepszych numerow ale to jeszcze bylo wtedy kiedy rap byl rapem
|
|
|
|
|
|
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
|
|
|
|
Kropasz
|
 |
« Odpowiedz #446 : Styczeń 14, 2009, 04:48:44 » |
|
Co do Peji to... nie lubię gościa. Nie lubię jego głosu, ogólnie jakoś tak działa mi na nerwy, choć nie da się ukryć, że rapować potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nen
|
 |
« Odpowiedz #447 : Styczeń 14, 2009, 05:00:11 » |
|
A mowcie co chcecie ale dla mnie w jednym szeregu FIrma, HG, Sokol&Pono szczegolnie Sokol prawilny. Widzieliscie jak w dzienniku bodajze reklamowal program TV mam ten numer dla potomnych. Jazda na maksa i jak teraz ktos mi wyjezdza z Sokolem to odrazu wyciagam xero z portfela i rura mieknie, chociaz nie przecze wwo mialo kilka lepszych numerow ale to jeszcze bylo wtedy kiedy rap byl rapem
Zgadzam się jak dla mnie Sokół już dawno zapomniał o co chodzi w Rapie a ten kawałek "W Aucie" do dziisaj lecacy po wszystkich klubach doprowadza mnie do szału..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BAGGIO!
|
 |
« Odpowiedz #448 : Styczeń 14, 2009, 05:05:29 » |
|
A ja uważam O.S.T.R 'ego za jednego z najlepszych w tej chwili . Nowa płyta będzie w lutym- nie jest to chyba jeszcze oficjalne info, ale uwierzecie mi- z naprawdę pewnego źródła. Poprzednia płyta "Ja tu tylko sprzątam" według mnie bardzo dobra, mam nadzieje, ze kolejna też będzie trzymała poziom, a nawet będzie lepsza bo ważny jest progres. A co Wy na TPWC Sokoła i Pono z Grudnia? Ja kupiłem oryginał i nie żałuje. Płyta naprawdę fajna, dobrze się jej słucha, mi szczególnie do gustu przypada nr. 1 Uczę się uczyć 4 Poczekalnia Dusz 10 Bliski dla Bliskich i jeszcze Zajarany Życiem, ale nr z tracklisty nie pamiętam teraz. Pozostałe również na niezłym poziomie. Moim zdaniem bardzo dobra płytka. Ok, sory jest już oficjalne info - 27lutego. Na www.asfalt.pl jest już podana data
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 05:09:46 wysłane przez BAGGIO! »
|
|
FoRzA InTeR!
|
|
|
NeraZ