|
Tkrauze
|
 |
« Odpowiedz #990 : Kwiecień 02, 2010, 02:51:03 » |
|
Uwazam,ze Tede wygral beef kawalkiem "czas honoru". Powinni juz sobie odpuscic,ale tu wychodzi polska zółc,nie dam sie D**ebie sku***owi. posłuchajcie co Eldo w wywiadzie dla CGM ma do powiedzenia na ten temat. http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=4301
|
|
|
|
|
|
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
|
|
|
|
|
|
Tkrauze
|
 |
« Odpowiedz #992 : Kwiecień 03, 2010, 11:21:32 » |
|
Przyznam,ze ten kawalek jest bardzo dobry.Nie wiem jak moglem go przeoczyc przy sluchaniu nowych dissów Pei.NIe przepadam za Nimi ale jako wielki fan Eldo i Grammatika nie podoba mi sie ten wers "Wydaje z Mandaryną? ha! znowu cie poniosło, handlujemy też Molestą, całym katalogiem Prosto, wiec weź głupot nie pie*dol, zobacz gdzie wydaje Eldo.
Hip Hip Nigdy Stop !
|
|
|
|
|
|
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
|
|
|
|
Magiq
|
 |
« Odpowiedz #993 : Kwiecień 04, 2010, 07:56:57 » |
|
Tkrauze Prawda jest taka że nawet Mes dobry kumpel Elda pocisnoł z My Music..i kilku innych wytwórni http://www.youtube.com/watch?v=8ztWM9PJqJoAle co się dziwić skoro Eldo wydaje w wytwórni która wydała Meza,Libera czy Verbe...
|
|
|
|
|
|
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\" <br />\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #994 : Kwiecień 04, 2010, 08:18:25 » |
|
a czy to naprawdę ważne gdzie kto wydaje płyte ?
UMC czy jak kto woli MY MUSIC zapewnia promocje , profesjonalne podejście czy odpowiednie studia itd wiec chyba lepiej to niż zapiździała kanciapa ... ja sie tam nie dziwie , zresztą słuchajac płyty nie mysle gdzie ona była wydana...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #995 : Kwiecień 04, 2010, 09:53:36 » |
|
Mnie również nie interesuje kto w jakiej wytwórni wydaje, Eldo może i wydaje w szmirze,ale nie zmienia to faktu, że jest jednym z najlepszych raperów w Polsce i nazwa wytwórni tego nie zmieni.Zresztą można wydać chłam będąc w UMC czy PROSTO.
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Tkrauze
|
 |
« Odpowiedz #996 : Kwiecień 04, 2010, 11:16:51 » |
|
popieram Panów wyżej:) 16 kwietnia wychodzi najnowsza płyta Eldo "zapiski z 1001 nocy" musze kupić płyte i iśc na koncert w Trójmieśćie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rolo
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #997 : Kwiecień 04, 2010, 12:13:01 » |
|
A słuchacie jakiegoś podziemnego rapu ? Jakiś młodych kotów ?
|
|
|
|
|
|
„Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce.” -Peppino Prisco
|
|
|
|
Tkrauze
|
 |
« Odpowiedz #998 : Kwiecień 04, 2010, 12:17:02 » |
|
troche Tetrisa i Wankeja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grzybek
|
 |
« Odpowiedz #999 : Kwiecień 04, 2010, 12:21:43 » |
|
troche Tetrisa i Wankeja  Tetrisa już nie ma co wliczać do podziemia po "Dwuznacznie"  ja w głownej mierze słucham polskiego podziemia, zresztą co będe pisał : http://www.lastfm.pl/user/Grzybooo
|
|
|
|
|
|
http://www.lastfm.pl/user/Grzybooo/ El Cuchu  sig by Matys from manusite, thx  " If there is a better defensive midfielder in world football at the moment I want to know that players name" Forza Cambiasso !
|
|
|
rolo
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #1000 : Kwiecień 04, 2010, 12:30:00 » |
|
troche Tetrisa i Wankeja  No nie są to jakieś młode koty ;D Za Tetrisem za bardzo nie przepadam ale fakt że gość jest dobry . No a Wankz i Dinal to klasyka - naprawdę chłopaki dają rade ;D ... Jeszcze bardzo lubie Smarkiego i Brudne Serca no a ostatnio projekt WENA Rasmentalism przebija wg mnie wszystko - genialne bity Menta , rapy Weny i Rasa i zajebiści goście . Polecam tą płytę ;d Też nie bedę pisał ;D http://www.lastfm.pl/user/rolsker
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2010, 12:34:29 wysłane przez rolo »
|
|
„Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce.” -Peppino Prisco
|
|
|
|
|
|
Nen
|
 |
« Odpowiedz #1002 : Kwiecień 07, 2010, 10:46:22 » |
|
Kawałek fajny, ale nie rozumiem pretensji Pei do Eldo, który w pamiętnym wywiadzie zaznaczał swoją neutralność, owszem przyznał rację Tedemu ale mówił, że to nie jest motywowane temu, iż jest przeciwko Pei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ardiano88
Reprezentant kraju

www.konieciti.pl
|
 |
« Odpowiedz #1003 : Kwiecień 07, 2010, 11:14:41 » |
|
Zupełnie bezsensowne są te zaczepki Ryśka w stronę Eldoki i Pelsona. Czemut o ma służyć wie chyba tylko sam zainteresowany. Mógłby już skończyć tą żenadą, bo beefem to tego nazwać nie można.
|
|
|
|
|
|
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
|
|
|
|
GULI
|
 |
« Odpowiedz #1004 : Kwiecień 07, 2010, 11:22:21 » |
|
gdzie wy widzicie zaczepki(pretensje) ??? poprostu mówi ze w ..uju ma to co mówi Eldo ktokolwiek zreszta i tyle...przeciez mu nie jedzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|