|
BAGGIO!
|
 |
« Odpowiedz #960 : Marzec 09, 2010, 07:46:17 » |
|
jeśli można wiedzieć - jakie źródło? pzdr
|
|
|
|
|
|
FoRzA InTeR!
|
|
|
Z
Piłkarz Serie A

Bene mori praestat, quam túrpiter vívere
|
 |
« Odpowiedz #961 : Marzec 09, 2010, 09:13:02 » |
|
znalezione na innym forum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzisz_IM
|
 |
« Odpowiedz #962 : Marzec 09, 2010, 09:20:25 » |
|
oczywiście każdy ma swoje zdanie, ale wydaje mi się, że często w rozmowach o "czołówce polskiego hh" zapomina się o Peji, bądź co bądź bardzo kreatywnym i utalentowanym raperze.
|
|
|
|
|
|
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
|
|
|
Strażnik obcasów
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #963 : Marzec 09, 2010, 10:49:20 » |
|
oczywiście każdy ma swoje zdanie, ale wydaje mi się, że często w rozmowach o "czołówce polskiego hh" zapomina się o Peji, bądź co bądź bardzo kreatywnym i utalentowanym raperze.
Ja uwielbiam Peje. Ale za jego stare piosenki. Brudne myśli, Ona i on, No i co, In Flagranti, Panie, K.O. cham. Podoba mi się również Dzień zagłady, kawałki ze SweetNoisem. Z nowszych piosenek to krucho. Poszukując Ideału, Pozwól mi Życ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nen
|
 |
« Odpowiedz #964 : Marzec 09, 2010, 11:17:47 » |
|
O Pei coś cicho ostatnio zero featingu na zapowiadanych płytach poznańskich raperów.
|
|
|
|
|
|
私はエディスは、インテルはファンが大好き - これが私の人生です。
|
|
|
Strażnik obcasów
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #965 : Marzec 09, 2010, 11:21:08 » |
|
O Pei coś cicho ostatnio zero featingu na zapowiadanych płytach poznańskich raperów.
Pod koniec roku ma byc. Nie pamiętam tytułu. Wiem, że Tede w jednym z dissow cos wspomnial i wymienił tytuł. Ale jak będzie chała jak te ostatnie... to szkoda czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nen
|
 |
« Odpowiedz #966 : Marzec 09, 2010, 11:27:44 » |
|
A ma ktoś jakieś info, kiedy wychodzi nowy Eldo +Molesta ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fanatyczny
Gwiazda Serie B

El Leone
|
 |
« Odpowiedz #967 : Marzec 09, 2010, 11:49:05 » |
|
Dobre pytanie ale nie wiem  Polecam plytke Sobota - Sobotaz, ktora w koncu dzis do mnie przyszla. Naprawde koles ma speceficzne flow, ktore bardzo mi sie podoba, cos nowego.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 12:15:23 wysłane przez Fanatyczny »
|
|
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." - Eto'o.
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #968 : Marzec 09, 2010, 11:51:54 » |
|
A ma ktoś jakieś info, kiedy wychodzi nowy Eldo +Molesta ?
Eldoka mówił na koncercie w Krk że narazie się wstrzymują z Pariasem i wcześniej ujrzymy jego solowy krążek.
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
GULI
|
 |
« Odpowiedz #969 : Marzec 10, 2010, 08:42:19 » |
|
Pod koniec roku ma byc. Nie pamiętam tytułu. Wiem, że Tede w jednym z dissow cos wspomnial i wymienił tytuł. Ale jak będzie chała jak te ostatnie... to szkoda czasu. płyta "ReEdukacja" i chyba nie pod koniec roku a cos koło września ale z tym nigdy nic nie wiadomo...SoLUfki rzeczywiscie miały troche inny nazwijmy to "klimat" ale ta płyta co ma wyjść to nie bedzie zadna Rych Peja Solo tylko Slums Attack i podobno powrót do korzeni wiec licze na ostre pierdalniecie i dobry stary syf w nowym opakowaniu bez jego miłosnych piosenek...tyle....SLU!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 01:50:49 wysłane przez GULI »
|
|
|
|
|
|
Magiq
|
 |
« Odpowiedz #970 : Marzec 10, 2010, 01:26:15 » |
|
Nie rozumiem tej ideologi Ostrego z wydawaniem plyty co obrót globu, przez co ostatnie płyty prezentują się przeciętnie.Mam w orginale Tabasko, Jazz w wolnych chwilach i Jazzurekcje i do tych płytek wracam od czasu do czasu za to najnowsze pozycje Adama poleciał raz może dwa razy i do kosza.Najnowsza płytka mimo 30+ kawałków mocno monotematyczna,od strony muzycznej też bez rewelacji.Te same patęty,czasem czuje jakbym słuchał tej samej pętli przez godzine...jeżeli O.S.T.R to tylko na koncertach bo tam można poczuć prawdziwą moc(szczególnie przy żywych instrumentach).
|
|
|
|
|
|
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\" <br />\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
|
|
|
kibix
Piłkarz Serie A

C'e solo L'Inter, per me, solo Inter!!
|
 |
« Odpowiedz #971 : Marzec 10, 2010, 11:13:42 » |
|
Polecam plytke Sobota - Sobotaz, ktora w koncu dzis do mnie przyszla. Naprawde koles ma speceficzne flow, ktore bardzo mi sie podoba, cos nowego.
a mi się nie bardzo podoba jego flow ;] jak dla mnie to KATOWICE, czyli głównie K44 i PFK. a jako samego rapera to chyba najbardziej lubię Jokę, chociaż Fokus, Rah, Mag nie gorsi. Dab też wymiata. i niedługo ma wyjśc 'Czarne Złoto' producencka płyta Jajonasza. szkoda, że Joka tylko w 1 traccu, ale coż ;]
|
|
|
|
|
|
-K***a,rzucił mi słuchawką! -Co? -Rzucił mi słuchawką! -Kto? -K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz? -Ale k***a kto, kto?? -Barney dzwonił -Barney dzwonił? -Taak -A co chciał? -Rzucił mi słuchawką! -Rzucił ci słuchawką? -Taa!
|
|
|
|
Nen
|
 |
« Odpowiedz #972 : Marzec 14, 2010, 05:26:45 » |
|
Może mi ktoś powiedzieć jaki jest tytuł piosenki z najnowszej płyty Ostrego w której zwrotki zaczynają sie "no przecież nikt nie obecywał nam, że będzie łatwo..." zaś w refrenie słyszymy Focusa i jego "karty na stół, wszystko na jedna kartę" miażdzy ta nutka a nie wiem jak się nazywa bo dostałem niepodpisaną 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarson
|
 |
« Odpowiedz #973 : Marzec 14, 2010, 05:31:22 » |
|
O.S.T.R. - Track 12
edit , kawałki z drugiej płyty nie posiadają oficjalnych nazw .
|
|
|
|
|
|
Chcę być dziecinny, sycić wzrok kolorami, Liczyć krok chodnikami, idąc co dnia Być nieświadomym tego jak to wygląda .
|
|
|
|
Szycha
|
 |
« Odpowiedz #974 : Marzec 16, 2010, 04:17:55 » |
|
Ja uwielbiam Peje. Ale za jego stare piosenki. Brudne myśli, Ona i on, No i co, In Flagranti, Panie, K.O. cham. Podoba mi się również Dzień zagłady, kawałki ze SweetNoisem. Z nowszych piosenek to krucho. Poszukując Ideału, Pozwól mi Życ. Mnie się zawsze wydawało, że stare zaajebiste piosenki Peji to takie klasyki jak: Kto ?!, Widziały Swoje, I Nie zmienia sie nic, Ja nie przegram mego zycie, Arka Gdynia Rugby, Pojawiam sie i Znikam ewentualnie itd. I ewentualnie jak ktos uwaza Na Legalu ? za stare...dla mnie ta płyta jest ponadczasowa. http://www.youtube.com/watch?v=KCRMNcfEMKg&feature=related pierwszu utwór pokazyjący siłe poznańskiej sceny
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 04:23:05 wysłane przez Szycha »
|
|
|
|
|
|