|
|
slawkomir11
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #1636 : Grudzień 27, 2011, 09:02:37 » |
|
polski hip hop kuleje podtrzymują go przy Życiu :Peja 52 dębiec i wiśnia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BoDzIo
|
 |
« Odpowiedz #1637 : Grudzień 27, 2011, 09:13:50 » |
|
W takim razie ja podtrzymuje reaktory w Japonii po tsunami
|
|
|
|
|
|
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
|
|
|
23tmk23
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #1638 : Grudzień 27, 2011, 09:16:02 » |
|
52 Dębiec jak najbardziej, co do Peji o gustach sie nie dyskutuje  jest jeszcze ONAR, Vienio, Kajman, 3 Wymiar, Chada, PiH..... ale jak mówiłem wcześniej o gustach się nie dyskutuje ;P
|
|
|
|
|
|
Na początku wyśniłeś sobie marzenie i stanęło przed tobą jak niezdobyta góra z szczytem w chmurach milcząca, błyszcząca w błyskach słońca przysiągłeś, że będziesz się starał zdobyć ją do końca I poświęciłeś życie, choć kosa losu podcinała skrzydła i walka ci już brzydła, wytrwałeś gdy inni upadali ty wciąż stałeś targany bólem niosłeś własny krzyż i piąłeś się wciąż wzwyż
|
|
|
KoRNeL
Trampkarz
Forza INTER !
|
 |
« Odpowiedz #1639 : Grudzień 28, 2011, 09:21:56 » |
|
- Może i tak było w czasie kręcenia filmu " Blokersi" Latkowskiego ;D 52 Dębiec jak najbardziej, co do Peji o gustach sie nie dyskutuje  jest jeszcze ONAR, Vienio, Kajman, 3 Wymiar, Chada, PiH..... ale jak mówiłem wcześniej o gustach się nie dyskutuje ;P - zapomniałeś o nielubianych przeze mnie : Pezecie , Eldo i Osrtym oraz Ry23 , Rafim i wielu wielu innych raperach ....
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
InterNH
|
 |
« Odpowiedz #1640 : Grudzień 28, 2011, 09:45:26 » |
|
Dajcie spokój.. Akurat teraz Rap się rozwija.HiFi Banda,Molesta,Parias,Pyskaty,WWO/Sokół&Pono,Pokój z Widokiem Na Wojne i wielu wielu innych. Wiadomo, że klimatu "Molesta - Będzie Dobrze Dzieciak" , "Peja - Kolejny Stracony Dzień" czy " WWO - Uważaj jak tańczysz" żadne nie osiągają, ale może kiedyś po latach osiągną 
|
|
|
|
|
|
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
|
|
|
23tmk23
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #1641 : Grudzień 28, 2011, 05:14:23 » |
|
- zapomniałeś o nielubianych przeze mnie : Pezecie , Eldo i Osrtym oraz Ry23 , Rafim i wielu wielu innych raperach .... [/quote] no tak o nich zapomniałem, wymieniałem tak na szybkości...  obecne Polski rap przeżywa ponowny rozkwit, wiadomo zawsze są te gorsze, lepsze i najlepsze kawałki także nie maco się spinać  Hip Hop powinien nas łączyć a nie dzielić.... pozdro 
|
|
|
|
|
|
Na początku wyśniłeś sobie marzenie i stanęło przed tobą jak niezdobyta góra z szczytem w chmurach milcząca, błyszcząca w błyskach słońca przysiągłeś, że będziesz się starał zdobyć ją do końca I poświęciłeś życie, choć kosa losu podcinała skrzydła i walka ci już brzydła, wytrwałeś gdy inni upadali ty wciąż stałeś targany bólem niosłeś własny krzyż i piąłeś się wciąż wzwyż
|
|
|
|
|
Proxxximus
Piłkarz Serie C
...Inter na zawsze w moim sercu...
|
 |
« Odpowiedz #1643 : Styczeń 26, 2012, 02:22:08 » |
|
Siema. łapcie całkiem udaną nutę od chłopaków z Sokołowa, pozytywnie http://www.youtube.com/watch?v=XfWGW8DYH00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujon
|
 |
« Odpowiedz #1644 : Luty 05, 2012, 11:17:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
|
|
|
|
InterNH
|
 |
« Odpowiedz #1645 : Luty 05, 2012, 02:53:29 » |
|
Teledysk i Track naprawdę świetne.Ukazuje cały ten zakłamany system, który odbiera nam wolność w imię rzekomego "bezpieczeństwa".Aż wyciągnąłem z szafy, mój oryginalny krążek PARIAS i zacząłem słuchać prosto z napędu 
|
|
|
|
|
|
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
|
|
|
|
|
|
Ma(R)co_Polo
|
 |
« Odpowiedz #1647 : Luty 07, 2012, 09:33:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
|
|
|
|
|
Kubusa10
Piłkarz Serie B

"Jak się mówi oszukiwać po katalońsku?" Mourinho
|
 |
« Odpowiedz #1649 : Luty 09, 2012, 03:22:39 » |
|
O tak,według mnie jedyny spoko track Firmy bo zwyczajnie ich nie kupuje i jak dla mnie cały uliczny styl bleee i fuuuuj http://www.youtube.com/watch?v=sftzIic_y6o&feature=player_embeddedAbradab ponownie atakuje. Oto przed wami pierwszy singiel promujący najnowszy krążek rapera zatytułowany “ExtraVertik”. Co mogę powiedzieć o tym utworze po pierwszym odsłuchu? Ponownie jest to coś nowego w dorobku pana Martena, ale jeżeli ktoś przystawiłby mi pistolet do skroni rozkazując uplasować ten numer klimatycznie w dyskografii dAba, to wymamrotałbym, żenajbliżej mu chyba do “Abradabingu” z 2010 roku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|