// Centralne Forum Kibiców Interu
Luty 11, 2012, 03:14:49 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 110   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Hip-Hop made in Poland  (Przeczytany 155256 razy)
Przemek
Gość
« Odpowiedz #105 : Grudzień 13, 2005, 08:36:47 »

Jaki tytuł nosi pierwsza płyta molesty ?bo nie wiem która to..
RoB
Członek FDP

Podnieś głowę, okoliczności są wyjątkowe.

« Odpowiedz #106 : Grudzień 13, 2005, 08:54:06 »

Skandal  Question

1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989,
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012?

Nasir
OldBoy Interu

"Take what you can, give nothing back..."

« Odpowiedz #107 : Grudzień 28, 2005, 01:14:01 »

jak mozne nie znac tytulu pierwszej plyty molesty?? toz to Skandal jest. tak na serio to jedna z pierwszych plyt jaka wpadla w rece i do dnia dzisiejszego z wielka checia do niej powracam. najbardziej kreci mnie Armageddon. to chyba pierwsza polska plyta z prawdziwym hardcore'rowym hh. co tu duzo mowic. Klasyk i tyle

'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Interfun 3
Żywa legenda

No Quaresma - No Fun

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #108 : Kwiecień 14, 2006, 09:37:38 »

dzisiejszy hip hop to w poruwnaniu ze starym hip hopem wypada marnie nie słucham takiego rodzaju muzyki ale moge jeszcze posłuchać zespołu kaliber44, bo takie zespoły( i wokaliści) jak 18l mezo liroy  są śmiechu warte  Laughing
-------------------------------
Zawsze i Wszędzie Inter Najlepszy Będzie

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Ljarro
Administrator

« Odpowiedz #109 : Kwiecień 14, 2006, 10:08:44 »

Jeżeli liroya nie zaliczasz do "starego hiphopu" to gratuluje
Anonymous
Gość
« Odpowiedz #110 : Kwiecień 14, 2006, 10:09:26 »

Cytat: Interfun 3
dzisiejszy hip hop to w poruwnaniu ze starym hip hopem wypada marnie nie słucham takiego rodzaju muzyki ale moge jeszcze posłuchać zespołu kaliber44, bo takie zespoły( i wokaliści) jak 18l mezo liroy  są śmiechu warte  Laughing

Jest hiophop i pop..... nie wiem dlaczego w temacie Hiphop wymienasz takich wykonawcow jak np. 18L i sie nabijasz ze dzisiejszy hiophop jest do ***...  skoro 18L to sa zwykli wykonawcy pop.... a z hiphopem maja tyle wspolnego co sobie wlewaja to w wywiadach i niektorych tekstach.
Jak chcesz skrytykowac wykonawcow hiphop najpierw dowiedz sie ktorzy to sa Uśmiech i wydaje mi sie ze takiego Pezeta, Gurala, Peje i kilku innych.. raczej skrytykowac nie bedziesz mogl, bo oni i wielu innych robia naprawde dobra muze.

ps. pozatym Liroy to jest przedstawiciel "starej szkoly"... jakos nie slyszalem zeby aktualnie cos nagrywal, juz dawno zszedl ze sceny i o nim nie slychac.... wiec jak mozesz mowic ze najlepszy jest "oldschool" jednoczesnie krytykujac wykonawcow "oldschoolowych" ktorzy tak naprawde byli jednymi z pionerow polskiego HH? Bo takim wlasnie byl Liroy... Wydaje mi sie ze masz "srednie" pojecie o hh. pozdrawiam:)
Interfun 3
Żywa legenda

No Quaresma - No Fun

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #111 : Kwiecień 18, 2006, 02:11:17 »

Do Goscia.

słyszałem pezeta czy gurala ale prawde mówiąc to oni też są ciency zwłaszcza ten drugi bo pezeta na haju mozna jeszcze posłuchać a  gural załozy jakąś szmate na głowe i zaspiewać w jakich pieknych chodzi dresach za to peja zaśpiewa "reprezentuje biede" ta juz widze jaki on jest biedny
------------------------------------
Zawsze i Wszędzie Inter Najlepszy Będzie

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Shady
Członek FDP

« Odpowiedz #112 : Kwiecień 18, 2006, 02:38:45 »

Cytat: Interfun 3
słyszałem pezeta czy gurala ale prawde mówiąc to oni też są ciency zwłaszcza ten drugi bo pezeta na haju mozna jeszcze posłuchać a  gural załozy jakąś szmate na głowe i zaspiewać w jakich pieknych chodzi dresach za to peja zaśpiewa "reprezentuje biede" ta juz widze jaki on jest biedny

To jestes jednym z niewielu ktorzy uwazaja ze Gural jest slaby.... bo wiekszosc osob "siedzacych" w HipHopie uwaza ze jest jednym z najlepszych w Polsce... podobnie jak Pezet itp... ale ok... kazdy moze miec swoje zdanie, o gustach sie nie dyskutuje... heh i nie oceniaj calej tworczosci danego artysty po tym ze ma jeden czy dwa teksty mniej "glebokie" bo kazdy raper ma w swoim repertuarze mniej lub wiecej takich piosenek...
Heheh slyszales moze tekst piosenki "Reprezentuje Biede" ?? Jak nie to nie oceniaj piosenki po tytule bo chyba nie za bardzo wiesz o co w niej chodzi...
Z calym szacunkiem dla Ciebie ale wydaje mi sie ze masz zerowe pojecie o HipHopie (i zeby nie bylo - nie uwazam sie za jakiegos specjaliste w tym temacie) a twoja wiedza na ten temat chyba sie bierze tylko z tego co leci w danym czasie w TV i jakie klipy puszczaja w MTV... lub pisze w Bravo i Popcornie... swiadczy o tym chocby to ze tak zachwalasz stara szkole i jednoczesnie mowisz ze Liroy jest do niczego.... heheh jak przeciez Liroy jest jednym z pierwszych ktorzy zaczeli tworzyc w Polsce muzyke HipHopowa... w duzej mierze m.in. od niego to wszystko sie zaczelo...  pozatym o czym my tu rozmawiamy jak Ty oceniasz muzyke HH mowiac o 18L czy Verbie... ktore z Hiphopem nic wspolnego nie maja (no moze pozatym ze sami sobie to wlewaja i moze w Bravo napisza o nich - "raperzy").
Orzeu
Członek FDP

Il Drago !

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #113 : Luty 10, 2007, 11:30:22 »

nie wiedzialem gdzie tą ciekawostkę zamiescic to tu wrzucam...

kojarzycie tego Pana ??

lub tu:
http://www.youtube.com/watch?v=Ah5KD-np4mY

to jest niemiecki raper o ksywce Cazino. Przyznać się ilu myślało że to 2Pac ?? podobieństwo wręcz zabójcze...

Grzybek
OldBoy Interu

« Odpowiedz #114 : Marzec 18, 2007, 10:02:02 »

Już 26 marca Eldoka wydaje swoją czwartą solową płyte. Płyta bedzie nosic tytuł "27". Do usłuszenia jest juz od parunastu dni singiel promujący nową płytę. Jako fan Eldo z niecierpliwością czekam na tą płytke  Satan grin

http://www.lastfm.pl/user/Grzybooo/

El Cuchu Oczko
sig by Matys from manusite, thx Oczko

" If there is a better defensive midfielder in world football at the moment I want to know that players name"  Forza Cambiasso !
RoB
Członek FDP

« Odpowiedz #115 : Listopad 25, 2007, 12:26:27 »

Polecam nową płytę Grammatika. Może nie powala na kolana, ale jak dla mnie bardzo dobra.

Tutaj do odsłuchania pięć kawałków z tej płyty.

BoDzIo
Członek FDP

« Odpowiedz #116 : Listopad 25, 2007, 08:15:45 »

Który z Was kupuje oryginalne płyty? Właśnie w tym tygodniu ide i kupuje Grammatika i Onara.

Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
Jestem hardkorem
Członek FDP

« Odpowiedz #117 : Listopad 25, 2007, 09:20:40 »

Ja nie kupuje bo mi szkoda kasy Razz choć od czasu do czasu kupie coś bardzo dobrego np. OSTRego mam 2 plytki , eldoki 27 też mam Uśmiech A ma ktoś może jakiegoś linka do nowego Grammatika ?

Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
RoB
Członek FDP

« Odpowiedz #118 : Listopad 25, 2007, 10:33:41 »

Ja jak kupuje oryginała to właśnie polski HH.

A ma ktoś może jakiegoś linka do nowego Grammatika ?

http://merlin.pl/frontend/browse/product/4,566643.html#fullinfo

Proszę cię bardzo. smiley

Mora
Członek FDP

INTER TO MY

« Odpowiedz #119 : Listopad 25, 2007, 10:58:48 »

Który z Was kupuje oryginalne płyty?

Ostatnio ,z powodu braku kasy ,oryginałów nie kupuję Confused Posiadam tylko dwie oryginalne płyty:"Efekt" by Fenomen oraz "We Własnej Osobie" by WWO.Przymierzam się do zakupu dwóch klasyków:"W Witrynach Odbicia" autorstwa WWO oraz płytki Molesty pt."Ewenement" Niestety te płyty są dość trudno dostępne i kosztują niemało...
Tutaj do odsłuchania pięć kawałków z tej płyty.

Dzięki za linka.Nie ma to jak posłuchać sobie dobrego rapu z samego rana Uśmiech

...To dla Ciebie dziwne?Skąd...
Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?!
Krew solą tej ziemi,
to,co dokonane się nie zmieni.
W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić...          WWO
Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 110   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.143 sekund z 19 zapytaniami.