To dlaczego on nie znając Tedego ocenia go .....
Bo mam do tego prawo, tak jak Ty masz prawo do oceniania WWO czy jakiegoś klubu piłkarskiego a Tobie wielkie
gówno do tego.
3mam fason i sram na Twoje oblegi pod moim adresem, czaisz ? A jak kurwa byś siedział troche w polskim hh to byś zapewne kurwa wiedział, że cały skłąd wielkie joł przyznaje się do komery na czele z Dj Ostaszem, prowadzącym tą wytwórnie WJ.
Powiedz mi człowieku gdzie jest ten Tede z 3ha ? Gdzieee ? Stary 'gram w zielone' zna cyba każdy, słuchałem tego tak jak teraz słucham nie wiem.. Killazów, teraz Tedego NIE MA !
swoją droga zrozumiałem wiecej niż z słów Pezeta który ledwie ze skakał na scenie jak debil to jeszcze zrobił wioche i miał pretensje do organizatorów o nagłośnienie , jakoś fifty dał rade .Gwiazda....... ;/
Tak, tak Twoi idole tj. Mezo i Tede nie robią wiochy. Nie skądże. Tede zakładając na siebie plastikowe łańcuchy i ubierając się w ciuchy, w któe równie dobrze mógłby się ubrać gość ważący 250kg - nie to nie jest wiocha przecież!
- Autor ponad 10 profesjonalnych nielegali danych ludziom ZA DARMO !!
Proszę

Wymień mi je.

10 nielegali, Boże..
Kurwa stary nie wiem wogóle czemu tu pisze, tede kurwa oficjalnie sam się przyznaje do komery a Ja tu Ci persfaduje to..
Dla mnie Tede to pajac, który mieszkając na Ursynowie nawija o Esende, baa nazywa swoją płyte tak.. Pffffffffffffffff a chłopaki z Esende napierdalają o gościu: "Co Ty wiesz o Esende ? Weź zamknij gembe.''
Czyli wg Ciebie
- 50 Cent KOMERCHA
- P. Diddy KOMERCHA
- DMX KOMERCHA

O Allahu, gość porównuje tak wielką machine USA do Polski, i rap z hh

To dlaczego on nie znając Tedego ocenia go .....?
Sorki, zapomniałem że to Twój najlepszy ziom i goude właśnie obrabjacie a Ty odpisujesz na posta.
zresztą masz dziwny podpis nie masz nic wiecej do przesłania ludziom z którymi powininna łączyć Cie miłość do Klubu niż twój( nie to nawet nie jest Twój) stosunek do policji ?
Jeżeli na Forum Klubu sportowego wyrażasz zdanie o policji to nie świadczy pozytywnie o Tobie.
Zapoznałem się z regulaminem Fcinter.pl nie widzę żadnego złamania regulaminu z mojej strony, więc jak wcześniej pisałem już -
gówno Ci do tego. A to czy świadczy to dobrze o mnie to również
gównoCi do tego.
Prawda jest taka że gdyby Cie okradli , pobili gdzie byś szukał pomocy ?
Gdzie ? Wyszedł bym przed klatke.
Człowieku kurwa ile Ty masz lat ? Gdzie mieszkasz ? Na wsi ? Czy ktoś z bliskich jest w policji ?
Kilkadziesiąt razy w pysk dostałem, raz w szpitalu leżałem -
nigdy nie byłem w tym burdelu i nigdy nie pójde z dobrowolnie