|
Ulis
|
 |
« Odpowiedz #285 : Lipiec 28, 2008, 10:04:35 » |
|
i mimo, że w płycie swojej zawarł mądre teksty wg Ciebie (niewiem nie słuchałem), to jednak do Sokoła, czy Peji których pojechał mu bardzo bardzo daleko i chociażby z szacunku do umiejętności tych panów nie powinien nagrywać jakiś dissów. nieeeeeeeee no Orzeuuu, do sokoła czy peji nie oszukujmy się brakuje mu jak stąd do afryki.. Stwierdziłem poprostu, że płyte pisał pod impulsem, nie tak jak niektórzy raperzy wiesz.. piszą o tym że jarają zioło i jebać policje.. Zgadzam się, że nie powinien publicznie wyjeżdżać z niektórymi textami, bo takie rzeczy to prosto w twarz powinno się załatwiać i osobiście..
|
|
|
|
|
|
INTER PER SEMPRE ! Tutto altro NON'EIMPORTANTE !  "...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces... Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter... Dla mnie, którym jestem zakochany..."
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #286 : Lipiec 30, 2008, 02:14:09 » |
|
Dostałem cynk od znajomego, który jest w bliskim otoczeniu Rycha, że dzisiaj światło dzienne ujrzy kolejny kawałek Rycha - tzn. kolejny diss na Żuroma  . Jak się pojawi to wrzucę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #288 : Sierpień 01, 2008, 11:25:30 » |
|
wie ktos jak nabyc Massey mixtape vol2 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
and1
|
 |
« Odpowiedz #290 : Sierpień 20, 2008, 11:14:33 » |
|
Orzeu i co  Nokaut już wyszedł a ty nie wrzuciłeś Tak jak zapowiadał, zniszczył go totalnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BoDzIo
|
 |
« Odpowiedz #291 : Sierpień 20, 2008, 11:21:55 » |
|
Globus- jak masz coś do tego kawałka to pogadaj z Boysanem:) Jak wracaliśmy z jego laską autem to właśnie to leciało i ponoć On uwielbia ten kawałek:) Nawet mi go śpiewał w pociągu, jak Pio wyrywał tą laske z przedziału:)
|
|
|
|
|
|
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #292 : Sierpień 20, 2008, 11:23:39 » |
|
a no wiem, zapomniałem... Globus - masz bardzo wąskie pojęcie o Hip Hopie, szufladkujesz go do jakiś piosenek o blokach i hiphopolo, a tak naprawdę nie wiesz kompletnie nic o tej muzyce, jakie i o czym powstają tracki, tak więc rada : słuchaj sobie tych Twoich ballad czy czego tam słuchasz (Metalu tak? wybacz jeśli się mylę) a o HH się nie wypowiadaj  .
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2008, 11:30:35 wysłane przez Orzeu »
|
|
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #293 : Sierpień 20, 2008, 11:28:03 » |
|
Nawet mi go śpiewał w pociągu, jak Pio wyrywał tą laske z przedziału:)
O czymś nie wiem  Zostawić im panienkę która całą drogę na mnie leciała i od razu się sępy rzuciły 
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
|
|
El Polako
|
 |
« Odpowiedz #295 : Sierpień 20, 2008, 02:36:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El Polako
|
 |
« Odpowiedz #297 : Sierpień 20, 2008, 03:01:05 » |
|
Ogólnie pezet jest dobry, Muzyka poważna, klasyczna,nowoczesna to coś czego moge słuchać bez końca  Onara też lubie ale tylko z Płomień 81 bo solo coś mu nie idzie tak jak z Pezetem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #298 : Sierpień 20, 2008, 03:15:45 » |
|
Również lubię Pezeta, choć w 'muzyce rozrywkowej' za dużo nawija o kobietach, kasie itd. - stary Pezet z takich utwórów jak np. 'echo miasta' był lepszy. Co do Pezeta to taka ciekawostka okładkę na jego płytę ostatnią wykonał jeden z moich graficznych idoli - www.hejz.com. dla mnie miazga http://hejz.com/v2/#folio/view:set=15,work=5
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #299 : Sierpień 20, 2008, 09:29:00 » |
|
Nie jest to tzw. hip-hop zaangażowany, ale kawałek daje radę  Ciekawy podkład, słowa niezbyt wyszukane ,ale trzymające fason...Tematyka  Nie lubisz rapu o siedzeniu na ławce i paleniu zioła ,to teraz masz inną tematykę  Po kilku piwkach elegancko się tego słucha  Jeśli chodzi o Pezeta to o wiele bardziej cenię sobie "Muzykę poważną" od "Muzyki rozrywkowej".O dupeczkach i piciu to niech sobie Tedunio nawija 
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|