|
Kujon
|
 |
« : Maj 13, 2004, 08:17:38 » |
|
Ten topic musiał kiedyś powstać  więc piszcie co za telefonki macie...ja mojego używam głównie do wiadomych celów (sms, dzwonienie) ale często zdarza mi się pogrywać np na historii  a więc: SIEMENS S55 + aparatbardzo fajny telefonik, tani (w idea mix za niecałe 190 zł), kolorki (szkoda że tak mało), aparat, kabelek do kompa, dyktafon, i wiele różnych pierdół  ogólnie bardzo go sobie chwale i polecam go wszystkim którzy się zastanawiają czy go kupić 
|
|
|
|
|
|
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
|
|
|
|
panxxx
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 13, 2004, 08:42:44 » |
|
W moim posiadaniu jest Nokkia 6610, w idei- chyba dla firm, za nicałe 130 zł. przy pakiecie 100 minut. Telefon dobrze sie sprawuje, ma dobrą jakoś grafiki, gry też sa  a przy tapetkach widac wszystko co trzeba  . Nie waży dużo i to jest jego zaletą, do zestawu dodają też mikrozestaw, czyli radio. Przy słuchaniu dziennie ok. 2-3 godzin bateria starcza mi na ok. tydzień, zależy też ile dzwonie (szkoda, że nie dają kabelka do kompa bo ostatniow sklepie, żeby wgrać sobie niowe gry musiałem wybulić 200zł  ). Polecam tym którzy chcą mieć dobry telefon z bajerami za niedużą kase. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 13, 2004, 09:03:11 » |
|
Ja mam Motorle t722i. Dużo gier,aparat, fajny, duży wyświetlacz. Ogolnie fajowy. Jednak mam zamiar zmienic na v600 albo mpx200 tez Motoroli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Rascal*
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 13, 2004, 09:18:50 » |
|
Ja mam Sony Ericsson t610. Forza Inter.. jeszcze jeden mecz !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bielik
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 13, 2004, 09:41:13 » |
|
Jam mam całkiem fajną Alcatela, ale cała ta zabawa mnie z komórkami mnie nie kręci, więc telefon leży gdzieś teraz zakurzony. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nester
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 13, 2004, 10:06:06 » |
|
No wiec ja posiadam telefon:Nokia 5510, kupilem go 2 lata temu.Zawsze sie wkurwialem ze w walkmenie szybko mi baterie padaja to zdecydowalem sie kupic owczesny hit rynkowy. Telefonik polecam szczegolni maniakom muzyki (jakim ja jestem).Ma tylko jedna ale to zajebiscie ogromna wade:jest za duzy.O noszeniu go w kieszeni nie ma mowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 14, 2004, 06:10:44 » |
|
W danym momencie jestem posiadaczem motorolki v300. Wprawdzie przymierzałem się już do ewentualnej zmiany fonu, ale nie było to spowodowane tym, iż motka jest telefonem nie najwyższych lotów (ja poprostu lubię innowacje). Tak więc znakomity wyświetlacz, wbodowany aparacik z naprawdę niezłą jakością zdjęć, sporo bajerów typu: MotoMixer, dzwonki mp3 itd.  . Bateria to niestety mankament tego telefonu (trzyma ok. 2,3 w porywach do 4 dni:). Wizualnie prezentuje się bardzo dobrze (estetycznie wykonana klawiatura i przede wszystkim duży, wyraźny ekran). Zachęcam wszystkich (Ciebie też Ljarro:) do kupna tego aparaciku. Cena w końcu również nie najwyższa... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wicio
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 14, 2004, 02:37:45 » |
|
mam siemensa st55 moze byc,mam juz prawie rok i byl 2 razy w serwisie...ale zaleta jest wyswietlacz 46 tys klorow i wbudowany aparat,naprawde fajna sprawa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Winiar
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 14, 2004, 02:45:04 » |
|
Ja mam Siemens M35, nic specjalnego, ale wazne, że działa  Gierki tez ma niezłe i edytor melodii. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rr
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 14, 2004, 05:25:09 » |
|
Ja to na razie mam Motorola V50,ale umowa juz niedlugo wymienie,bo mi umowa wygasla 
|
|
|
|
|
|
Perfekcyjne opanowanie języka pozwala mi robić cię jak chcę... 
|
|
|
lucky_alex
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 14, 2004, 05:52:17 » |
|
gościem opisującym u góry motke v300 byłem ja...pochrzanione logowanie... 
|
|
|
|
|
|
"That's not simple that's lucky_alex"
|
|
|
|
Boro_FCI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 14, 2004, 08:19:27 » |
|
eee czaicie a jestem tutaj pierwszy co nie ma komórki !!!! heee ale to chyba nie znaczy ze jestem jakis wehikuł no nie ?? Jednak miałem juz pare komórek m.in 3510 i . Aktualnie nie posiadam ponieważ kasy brak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
17_7
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 17, 2004, 04:02:33 » |
|
a ja mam nokije 3510i i mnie sie bardzo podoba  duzo opcji nie ma i taka THE BEST ona nie jest, ale wazne, ze mam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rapen
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 07, 2004, 04:07:49 » |
|
ja mialem takie telefony:
Motorola V.2288
Siemens M35i
Samsung R210s
Nokia 5510
Siemens MT50
Siemens C55
Motorola T720i
Motorola C350
A obecnie uzywam:
SIEMENSA M55!!!
Ten telefon jest zajeisty!!! Polecam go kazdemu!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dexster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 08, 2004, 08:38:21 » |
|
Ja tam mam podcziwą Nokie 3310,ale szykuje zmiane na nowiutkiego Sony Ericsson jeszcze nie wiem jaki model dokłanie ale za tydzień kupuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|