|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #90 : Marzec 20, 2008, 09:14:29 » |
|
No ja niestety w obecnej chwili nie dam rady jechać na jakiś zlot ale na pewno to nadrobię. Nie miałem dość długo bieżącego dostępu do Internetu ale zauważyłem również większe zainteresowanie. Trzymać tak dalej i nie zwalnia tempa. 
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #91 : Lipiec 14, 2008, 10:15:21 » |
|
Sledząc ostatni rok, forum rozwinęło się bardzo. Liczba odwiedzić wzrosła o 100% liczba postów o blisko o 300 %. Cieszy to ogromnie, gdyż większośc udzielających się userów perzentuje sobą jakiś poziom i jest mało ludzi, którzy za cel stawiają sobie tylko prowokację i bezproduktywne wypowiedzi nic nie wnoszace do dyskusji. Podnosi to bardzo rangę forum. W momentach szczytu formy naszych zawodników, dominacji w Serie A gwałtownie wzrastała liczba użytkowników, którzy wydawać się moglo upatrzyli sobie za cel kibicowanie Interowi "sezonowo". Jak narazie nie widać ich tutaj wielu, z czego możemy być zadowoleni.
Na stronie i forum pojawiło się dość dużo nowych uzytkowników udzielających się. Ja nie jestem w temacie, ponieważ miałem taką 10 miesięczną przerwę i stronę odwiedzałem troszkę rzadziej niż normalnie. Cieszy, że etatowi userzy nadal pozostają z nami i osoby, z którymi dwa lata temu miałem przyjemność porozmawiać, nadal się udzielają.
|
|
|
|
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
|
SlimShady
|
 |
« Odpowiedz #92 : Marzec 23, 2009, 01:42:00 » |
|
FCInter to najlepsze forum kibicowskie Interu w Polsce bez dwóch zdań !! .  Wielkie Gratulacje dla działaczy strony !!! 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 01:45:16 wysłane przez SlimShady »
|
|
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
|
|
|
Nazurri
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #93 : Styczeń 23, 2010, 07:14:13 » |
|
Witam ;] Nie wiem dlaczego ale od bardzo dawna wchodzę na tą stronę a dopiero dzisiaj się zarejestrowałem  . A więc mam pytanie,czy da radę zrobić nową skórkę na Forum ?? Ponieważ obecna trochę hhmmm... jakby to powiedzieć "nie pasuje" do tej strony. Chciałbym aby skórka była w kolorach Niebiesko-Czarnym. W moim odczuciu obecnie kolorystyka Forum trochę kuleje,te kolory są jakieś takie puste  Dlatego mam pytanie czy w ogóle jest szansa na zrobienie nowej skórki w barwach Interu. Jeżeli komuś by się nie spodobała mógłby sobie zmienić na obecną ; )) A swoją drogą szukam,szukam i znaleźć nie mogę,czy jest tu jakiś dział z meczami do pobrania ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #94 : Styczeń 23, 2010, 10:51:58 » |
|
Strona cały czas się rozwija i jeśli wchodzisz od dawna to powinieneś to dostrzec.Swoją drogą ostatnimi czasy był prowadzony nabór do redakcji więc mogłeś się zgłosić.Z resztą porozmawiaj z administratorami może dopuszczą TWój pomysł i będziesz mógł na próbę skórkę wykonać  Jeśli nie potrafisz to jest problem bo roboty ze stroną jest bardzo dużo więc oni zapewne wszystkiego ogarnąć sami nie dadzą rady.Jest tez inna opcja-takowa skórka już powstaję a my zwykli śmiertelnicy najzwyczajniej o niej nie wiemy 
|
|
|
|
|
|
"Gdy padnie tolerancji mur i przejrzą na oczy Rodacy. pedofilom na szyję sznur! a geje do obozów pracy!" 
|
|
|
|
eKubaL
|
 |
« Odpowiedz #95 : Styczeń 23, 2010, 11:19:06 » |
|
Nie, nie, nic nie powstaje. Mi się pomysł podoba. Tak przy okazji to i tak korzystam z innej skórki niż większośc. Masa skórek jest tutaj http://custom.simplemachines.org/themes/. Jakby ktos znalazł jakąś pasującą albo by którąś był gotół przerobić to nie ma problemu ze zmianą.
|
|
|
|
|
|
Moja lista TODO: - Terminarz - Galeria/Video - System do multimediów - wyspać się
|
|
|
|
Karpik
|
 |
« Odpowiedz #96 : Styczeń 23, 2010, 11:33:00 » |
|
NIe wiem czy dobry temat, ale rozwój to rozwój. Mam na myśli ligę typerów. Mój pomysł jest taki, aby usunąc (o ile sie da) sprawdzanie typów innych uzytkowników. Powód? Załóżmy, że została jedna kolejka do zakońćzenia ligi typerów. 1 miejsce ma (przed ostatnia kolejka) jakiś załóżmy Marian ze 125 punktami. Za nim plasuje się Boguś z 124 punktami, a dalej długo długo nic. W takim razie zostają dwie osoby, które walczą o nagrodę główną. Boguś daje swoje typy, a Marian sprawdza jak postawił Boguś i odstawia identycznie. Skutek? Obaj dostają tyle samo punktów przez co Marian wygrywa...
|
|
|
|
|
|
By Kropasz
|
|
|
|
vviktorek
|
 |
« Odpowiedz #97 : Styczeń 24, 2010, 12:02:02 » |
|
Exactly ,też o tym myślałem. Ale, z drugiej storny troche szkoda bo czasami fajnie bylo popatrecz jak ci najlepsi typuja i co trafiaja. Ale fakt jest faktem robi sie nie uczciwa rywalizacja.
|
|
|
|
|
|
Jest Jeden Klub.. Jest Jedno Życie..
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #98 : Styczeń 24, 2010, 09:17:03 » |
|
Spróbujcie teraz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #99 : Luty 04, 2010, 11:05:12 » |
|
A ja mam pytanie odnośnie Newsów związanych z Mourinho:Czy nie dałoby się żeby do newsa wrzucać jakieś zdjęcie jego z SerieA a nie za czasów Premiership?Tak wiem to drobiazg ale jakoś zawsze zwracam na to uwagę. PS.Chyba,że jestem ślepy i owe zdjęcie jest z naszej ligi 
|
|
|
|
|
|
"Gdy padnie tolerancji mur i przejrzą na oczy Rodacy. pedofilom na szyję sznur! a geje do obozów pracy!" 
|
|
|
|
WTF
|
 |
« Odpowiedz #100 : Luty 05, 2010, 07:20:26 » |
|
Rzeczywiście część zdjęć jest jeszcze z Premiership. Kurde wcześniej nie zwracałem na to uwagi bo patrzyłem głównie na treść. Na przykład fota z newsa: "Z dużej chmury mały deszcz" wygląda mi na zrobioną na Emirates Stadium w Londynie chyba, że się mylę Ale to zdjęcie z newsa: "Mourinho: Możemy pokonać Chelsea: to już na 100% z Interu 
|
|
|
|
|
|
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y [...] Bez bagi jeansów, graffiti na PKP Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem Odczuwasz stratę? ty z tego piekła ratuj Ten świat by był dziwny gdyby nie było rapu"
Pazza Inter Amala!
|
|
|
|
Nerazzurro_
|
 |
« Odpowiedz #101 : Styczeń 02, 2011, 03:27:27 » |
|
Kiedyś już tutaj o tym pisałem ale nie zaszkodzi jak się o to przypomnę  Do sedna...mianowicie chciałbym aby na forum powstał osobny dział/temat na mecze Interu (oczywiście te do ściągnięcia) bo nie ukrywam że nie wiem gdzie zapytać się o tego typu rzeczy (a może jestem ślepy i takie coś już jest) temat by służył w celu wklejania linków z meczu Interu,archiwalnych meczy,jakiś filmów dokumentalnych,każdy film związany z Interem ; )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Minister
|
 |
« Odpowiedz #102 : Styczeń 02, 2011, 07:46:03 » |
|
Ciekawa opcja..jest kilka forówi internetowych na których można znaleźć meczę więc parę linków bym rzucił 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerazzurro_
|
 |
« Odpowiedz #103 : Styczeń 03, 2011, 12:01:36 » |
|
Choć szczerze mówiąc lepszą opcją byłby cały dział np. "Multimedia" tam by się wklejało swoje prace,zdjęcia,avatary,sygnatury,tapety,filmiki,mecze,skróty,kompilacje itd. bo szczerze mówiąc te tematy nie za bardzo pasują w dziale "Hyde Park",trochę porządku by się przydało,dzisiaj tak przypadkiem byłem na paru forach innych klubów i tam bardzo fajnie to wygląda,wszystko przejrzyście także warto się nad tym zastanowić,ale to tylko moja opinia chociaż czuję że większość zgodziła by się na taki pomysł ; ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Filip©
|
 |
« Odpowiedz #104 : Styczeń 03, 2011, 02:07:48 » |
|
Kiedyś już tutaj o tym pisałem ale nie zaszkodzi jak się o to przypomnę  Do sedna...mianowicie chciałbym aby na forum powstał osobny dział/temat na mecze Interu (oczywiście te do ściągnięcia) bo nie ukrywam że nie wiem gdzie zapytać się o tego typu rzeczy (a może jestem ślepy i takie coś już jest) temat by służył w celu wklejania linków z meczu Interu,archiwalnych meczy,jakiś filmów dokumentalnych,każdy film związany z Interem ; ) http://www.fcinter.pl/download 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|