// Centralne Forum Kibiców Interu
Luty 11, 2012, 06:19:43 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 54 55 [56]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jesteś nowy...przedstaw się  (Przeczytany 93503 razy)
Gunnar
Kadra Hax Ball

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #825 : Styczeń 11, 2012, 12:35:53 »

Mówiąc szczerze nie interesuje się lokalną piłką, ale bliżej mi do Radomiaka bo na kilku meczach byłem.

Szycha
Członek FDP

" I got five on it ... ,,

« Odpowiedz #826 : Styczeń 11, 2012, 12:59:19 »

Pytałem bo miałem okazję być teraz na jesiennych Derbach. pozdrawiam
mati_inter90
Raczkujący trampkarz
*

« Odpowiedz #827 : Styczeń 31, 2012, 12:45:09 »

Witam Oczko mam na imię Mateusz..  Mieszkam w Ostrzeszowie (wielkopolska). Mam 22 lata.. Kibicuje Interowi od 15 lat.. Wchodzę na stronkę od kilku dobrych lat.. Jestem otwarty na wszelkie zjazdy kibiców. I mam zamiar wkońcu spełnić marzenie i jechać na mecz do Mediolanu.  Pozdro
pirooo
Raczkujący trampkarz
*

« Odpowiedz #828 : Styczeń 31, 2012, 01:27:44 »

Cześć jestem Marcin. Mieszkam w Moszczenicy, jest to miejscowość jakieś 40 km od Łodzi. Interowi kibicuję już szmat czasu a miłością zaraził mnie mój brat. Mam 19 lat. Grałem w piłkę również w miejscowym klubie, Włókniarz Moszczenica, obecnie IV liga. Karierę zawiesiłem w II klasie licem ze względu na nadmiar nauki, no ale trochę w piłkę się pograło i bardzo chciałbym wrócić do czasów kiedy to się grało w klubie jeszcze w juniorach. Moja pozycja to lewa obrona. To chyba wszystko

rsbolewski
Członek FDP

« Odpowiedz #829 : Styczeń 31, 2012, 01:30:56 »

Cześć jestem Marcin. Mieszkam w Moszczenicy, jest to miejscowość jakieś 40 km od Łodzi. Interowi kibicuję już szmat czasu a miłością zaraził mnie mój brat. Mam 19 lat. Grałem w piłkę również w miejscowym klubie, Włókniarz Moszczenica, obecnie IV liga. Karierę zawiesiłem w II klasie licem ze względu na nadmiar nauki, no ale trochę w piłkę się pograło i bardzo chciałbym wrócić do czasów kiedy to się grało w klubie jeszcze w juniorach. Moja pozycja to lewa obrona. To chyba wszystko.

Zapraszamy w takim razie to trzcianki Szczerzy zęby
pirooo
Raczkujący trampkarz
*

« Odpowiedz #830 : Luty 01, 2012, 08:51:06 »

a na jakiej zasadzie skład jest wybierany ? już sprawdzona kadra czy znalazłoby się miejsce dla początkujących ?
tomiko1985
Raczkujący trampkarz
*

« Odpowiedz #831 : Luty 01, 2012, 10:18:09 »

Cześć, jestem Michał. Mieszkam w Wwa. Jestem kibicem Interu od '97, mega zajawka na kibicowanie. Pierwszy raz zamierzam lecieć na San Siro na mecz LM z OM 13 marca. Czy ktoś z Was planuje też lecieć? Będę w Mediolanie pierwszy raz, przydałaby się pomoc w ogarnianiu biletów, noclegów, itp. Jakby co piszcie na priv. Piona!
Strony: 1 ... 54 55 [56]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.125 sekund z 22 zapytaniami.