|
Nester
|
 |
« Odpowiedz #30 : Lipiec 02, 2004, 06:39:55 » |
|
Ale wysyp sie zrobil z avantarami z KLANU  Wiecie co dobre 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BartFCI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Lipiec 02, 2004, 08:36:41 » |
|
NESTER podajcie linka do tych zdjęć z klanu ...!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dexster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Lipiec 02, 2004, 08:40:01 » |
|
Co te zdjęcie klanu nie obraźcie sie ale są daremne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Winiar
|
 |
« Odpowiedz #35 : Lipiec 03, 2004, 11:37:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Peter
|
 |
« Odpowiedz #36 : Lipiec 03, 2004, 01:25:49 » |
|
Shrek jest najlepszy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dexster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Lipiec 03, 2004, 02:16:24 » |
|
Właśnie widze hmm...Shrek. Ciekawe co bedzie póżniej może muminki ????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pio_FCI
|
 |
« Odpowiedz #38 : Lipiec 03, 2004, 02:51:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
Inter na zawsze !!!
|
|
|
|
Peter
|
 |
« Odpowiedz #39 : Lipiec 03, 2004, 04:41:31 » |
|
Co te zdjęcie klanu nie obraźcie sie ale są daremne. Właśnie widze hmm...Shrek. Ciekawe co bedzie póżniej może muminki ???? Niewiem dlaczego nasze avarty przeszkadzaja ci. Nikt nie karze ci zmieniac swojego (zreszta oblesnego  , wiekrzosc wie dlaczego  ) avataru, to nie wiem czemu sie czepiasz. Tyle z mojej strony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dexster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Lipiec 03, 2004, 05:22:11 » |
|
Niewiem dlaczego nasze avarty przeszkadzaja ci. Nikt nie karze ci zmieniac swojego (zreszta oblesnego  , wiekrzosc wie dlaczego  ) avataru, to nie wiem czemu sie czepiasz. Tyle z mojej strony. Obleśnego Ronaldo to spoko gośc  nie czepiam sie tylko mówie że mi sie Bardzo nie podobają i tyle takie jest moje zdanie tamte avatary mieliście poprostu lepsze i tyle.Koniec tematu :twisted:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #41 : Lipiec 05, 2004, 08:36:53 » |
|
Avatar z Dorotkąz Klanu jest już wolny  Musiałem sobie innego wystrugać, nie chce pakować żadnego GIF'u bo wiadomo, lepiejmiec avatar zrobiony przez siebie, a nie niewyobrażalnie ładny gify robiony przez kogoś 
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Andy
|
 |
« Odpowiedz #42 : Lipiec 05, 2004, 08:58:56 » |
|
Ciekawy ten avatarek @Mirek  , coraz bardziej mnie zaskakujesz :shock: , moja ocena to 6+  ( nie żebym się podlizywał  ) . Może jakąś ankiete zrobimy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #43 : Lipiec 05, 2004, 09:38:11 » |
|
Szkoda, ze nie można teraz dodać ankiety, bo zrobilibyśmy 
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Dexster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Lipiec 05, 2004, 11:19:43 » |
|
Miras fajny ten avatar masz lepszy niż tamten. Chciałem spytać skąd macie programy do robienia Avatarów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|