|
Gunnar
|
 |
« Odpowiedz #825 : Styczeń 11, 2012, 12:35:53 » |
|
Mówiąc szczerze nie interesuje się lokalną piłką, ale bliżej mi do Radomiaka bo na kilku meczach byłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szycha
|
 |
« Odpowiedz #826 : Styczeń 11, 2012, 12:59:19 » |
|
Pytałem bo miałem okazję być teraz na jesiennych Derbach. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mati_inter90
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #827 : Styczeń 31, 2012, 12:45:09 » |
|
Witam  mam na imię Mateusz.. Mieszkam w Ostrzeszowie (wielkopolska). Mam 22 lata.. Kibicuje Interowi od 15 lat.. Wchodzę na stronkę od kilku dobrych lat.. Jestem otwarty na wszelkie zjazdy kibiców. I mam zamiar wkońcu spełnić marzenie i jechać na mecz do Mediolanu. Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirooo
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #828 : Styczeń 31, 2012, 01:27:44 » |
|
Cześć jestem Marcin. Mieszkam w Moszczenicy, jest to miejscowość jakieś 40 km od Łodzi. Interowi kibicuję już szmat czasu a miłością zaraził mnie mój brat. Mam 19 lat. Grałem w piłkę również w miejscowym klubie, Włókniarz Moszczenica, obecnie IV liga. Karierę zawiesiłem w II klasie licem ze względu na nadmiar nauki, no ale trochę w piłkę się pograło i bardzo chciałbym wrócić do czasów kiedy to się grało w klubie jeszcze w juniorach. Moja pozycja to lewa obrona. To chyba wszystko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rsbolewski
|
 |
« Odpowiedz #829 : Styczeń 31, 2012, 01:30:56 » |
|
Cześć jestem Marcin. Mieszkam w Moszczenicy, jest to miejscowość jakieś 40 km od Łodzi. Interowi kibicuję już szmat czasu a miłością zaraził mnie mój brat. Mam 19 lat. Grałem w piłkę również w miejscowym klubie, Włókniarz Moszczenica, obecnie IV liga. Karierę zawiesiłem w II klasie licem ze względu na nadmiar nauki, no ale trochę w piłkę się pograło i bardzo chciałbym wrócić do czasów kiedy to się grało w klubie jeszcze w juniorach. Moja pozycja to lewa obrona. To chyba wszystko. Zapraszamy w takim razie to trzcianki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirooo
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #830 : Luty 01, 2012, 08:51:06 » |
|
a na jakiej zasadzie skład jest wybierany ? już sprawdzona kadra czy znalazłoby się miejsce dla początkujących ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomiko1985
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #831 : Luty 01, 2012, 10:18:09 » |
|
Cześć, jestem Michał. Mieszkam w Wwa. Jestem kibicem Interu od '97, mega zajawka na kibicowanie. Pierwszy raz zamierzam lecieć na San Siro na mecz LM z OM 13 marca. Czy ktoś z Was planuje też lecieć? Będę w Mediolanie pierwszy raz, przydałaby się pomoc w ogarnianiu biletów, noclegów, itp. Jakby co piszcie na priv. Piona!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJCJPJ
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #832 : Luty 12, 2012, 06:46:18 » |
|
Witam, mam na imię Damian i jestem z Lublina. Na stronie zarejestrowałem się niedawno, lecz już od dłuższego czasu śledzę tutejsze wiadomości. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can7ona
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #833 : Luty 12, 2012, 07:35:02 » |
|
Cześć. Krzysiek lat 20. Mieszkam w Romaszkach studiuję w Lublinie. Inter się zaczął(wstyd sie rpzyznac:)) od championship manegera 01-02 w którego tłukłem chodząc do podstawówki i grając Interem tak mi pozostało:) Serie A i Inter tak dokładnie sledzę od 2004 roku. Pozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magneto86
|
 |
« Odpowiedz #834 : Luty 25, 2012, 12:21:23 » |
|
Witam wszystkich  Darek, 26 lat. Kibic Interu od 1997 roku czyli w zasadzie od początku jak zacząłem interesować się piłką. Mieszkam i pracuje w Sosnowcu. Poza piłką interesuje się też siatkówką i sportami walki. W miarę możliwości postaram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum oraz mam nadzieje, że spełnię swoje marzenie jakim jest wyjazd na San Siro i to w niedalekiej przyszłości  Pozdrawiam !
|
|
|
|
|
|
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
|
|
|
mediolan
Gwiazda Serie A

Forza Inter Pazza i tak cale zycie!
|
 |
« Odpowiedz #835 : Marzec 04, 2012, 06:28:51 » |
|
Siemka  tak jak ktosby chcial wiedziec o mnie pare slow  Przemek 16 ... w tym roku 17 lat Interowi kibicuje od 9 roku zycia hmmm jak to sie zaczelo? dzieki tacie  kupil mi koszulke Interu 32 Vieri  i tak juz zostalo  mieszkam w Porąbce taka wioska mala hmmm jakby wam to o wiemm chyba kazdy slyszal juz o Goralach nie? TSP Podbeskidzie mieszkam 20 km od Bielska Bialej swoja droga niezle moi Górale sobie radza  konto mam od juz chyba paru lat sam nie wiem ale jakos zaczalem udzielac sie od zeszlego roku  takze w tym trudnym okresie dla Interu nic tylko powiedziec Dumni Po Zwyciestwie Wierni Po Porazce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tadeuszx
|
 |
« Odpowiedz #836 : Marzec 22, 2012, 11:42:10 » |
|
Jestem Tomasz ,mam nadzieje że często tu będę coś pisać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carson077
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #837 : Kwiecień 10, 2012, 03:53:06 » |
|
Mariusz kibicuje Interowi od 8 lat. Fan dobrego rocka  Gra w kapeli ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sciana
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #838 : Maj 08, 2012, 09:21:04 » |
|
Witam. Nazywam się Kamil. Mam już za sobą 19 wiosen, a Interowi kibicuje od 4 lat. Mieszkam w Przemyślu. Moimi zainteresowaniami są gry komputerowe oraz filmy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|