- Chievo - INTER 2 - 1.95
- Cagliari - Bologna 2 - 2.90
- Palermo - Siena - 1 - 1.95
Pierwsza zasada typera mówi żeby myśleć o najbliższych meczach a nie wybiegać w przyszłosć

Sądze że Inter i Palermo wejdą ale czas na analize tych meczy przyjdzie w Piątek.
Ja gram nalogowo od pół roku w
Expekt 
Swój kapitał początkowy pomnożylem x5.Zdarzają się lepsze momenty i takie o których trzeba jak najszybciej zapomnieć (Rangers-Cska :twisted: ).Tak więc będe starał zarzuczać wam pewne typy

Poland - England 2=>1.80

Anglia bedzie chciała odbic sobie niepowodzenie jakim byl remis z Austria 2:2. Polska mimo zwyciestwa nad ogrkami jakimi bez watpienia jest Irlandia Polnocna niczym nie zachwycila.W miejsce Wlodarczyka nasz trejner wystawi postrach bramkarzy Rasiaka

Dla mnie pewna 2.Dla odwaznych polecam postawic iz Rasiak zaliczy hattricka. Na to jest cos kolo 70zl.

Holland - Czech Rep. 1=>1.90

Czechy zagraja bez swoich njalepszych zawodnikow:Pavla Nedveda, Tomasa Galaska, Karela Poborskiego i Vladimira Smicera.Jak widac to praktycznie cala pomoc naszych poludniowych sasiadow.Zostal tylko Tomas Rosicky. W druzynie Holandi zabraknie tylko Raizigera. Holendrzy beda chcieli rozpoczac dobrze kwalifikacje na wlasnym terenie i zrewanzowac sie za porazke z Euro 2:3. Dla mnie 1.

Wales - N.Ireland 1=>1.40

Walia bije na glowe Irlandie.Jak Polska pokonala ich na wyjezdzie to Walia tym bardziej musi wygrac u siebie

Poza tym w Walii gra kilku bardzo dobrych pilkarz z Giggsem i Bellamy na czele. Dla mnie 1

Israel - Cyprus 1=>1.35

Izrael zremisowal z Francja na wyjezdzie 0:0 wiec spokojnie powinien dac rade kelnerom z Cypru.

Hungary - Iceland 1=>1.75

Zwyciestwo Islandii z Wlochami to byl wypadek przy pracy.Islandia przegrala u siebie z Bulgaria 1:3 wiec dobrze jej to nie wrozy przed meczem z Wegrami.Dla mnie 1.