// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 10:42:05 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2 3 ... 203   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Typy bukmacherskie  (Przeczytany 267322 razy)
Andy
Redakcja

101% Interista !!

Zobacz profil WWW
« : Wrzesień 06, 2004, 02:23:55 »

Pomyślałem że taki temacik powinien się znaleść na każdej dobrej stronce piłkarskiej Szczerzy zęby .

Chciałem aby każdy z Was podawał tutaj swoje typy jakie będzie obstawiał w (Sts-ie czy Profku  Oczko , ale chodzi mi o pewne typy żeby każdy mógł zarobić jakąś kase Exclamation Exclamation grin ) .Ja także jak będe chodził to napisze tu swoje typy Uśmiech i mam nadziej , że każdy coś tutaj naskrobie i pomoże uzbierać troche szmalu :>

Wszystkim życze wysokich wygranych Wink
« Ostatnia zmiana: Luty 07, 2009, 06:02:35 wysłane przez Gaszka » Zapisane

Tylko ten adres się liczy ==> www.FcInter.pl <=== Uśmiech
Milosz_FCI
Gość
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 06, 2004, 02:59:28 »

Uśmiech dobry pomysl
ja mysle ze wejdzie taki oto kuponik
 - Chievo - INTER 2 - 1.95
 - Cagliari - Bologna 2 - 2.90
 - Palermo - Siena - 1 - 1.95

obstawic go za 5 zl  Razz   i w kieszeni bodajrze 50 zl Razz  pozdrawiam

FORZA INTER !
MiRas.
Don Corleone
Don Corleone

100% Interista

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 06, 2004, 03:04:21 »

Miłosz, nawet więcej bo ookoło 55 zł. Szczerzy zęby

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Nester
Żywa legenda

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 06, 2004, 03:59:31 »

Cytat: Milosz_FCI

- Chievo - INTER 2 - 1.95
 - Cagliari - Bologna 2 - 2.90
 - Palermo - Siena - 1 - 1.95

Pierwsza zasada typera mówi żeby myśleć o najbliższych meczach a nie wybiegać w przyszłosć Szczerzy zęby Sądze że Inter i Palermo wejdą ale czas na analize tych meczy przyjdzie w Piątek.

Ja gram nalogowo od pół roku w Expekt Razz Swój kapitał początkowy pomnożylem x5.Zdarzają się lepsze momenty i takie o których trzeba jak najszybciej zapomnieć (Rangers-Cska :twisted: ).Tak więc będe starał zarzuczać wam pewne typy Oczko

Arrow Poland - England 2=>1.80 Arrow Anglia bedzie chciała odbic sobie niepowodzenie jakim byl remis z Austria 2:2. Polska mimo zwyciestwa nad ogrkami jakimi bez watpienia jest Irlandia Polnocna niczym nie zachwycila.W miejsce Wlodarczyka nasz trejner wystawi postrach bramkarzy Rasiaka Szczerzy zęby Dla mnie pewna 2.Dla odwaznych polecam postawic iz Rasiak zaliczy hattricka. Na to jest cos kolo 70zl.

Arrow Holland - Czech Rep. 1=>1.90 Arrow Czechy zagraja bez swoich njalepszych zawodnikow:Pavla Nedveda, Tomasa Galaska, Karela Poborskiego i Vladimira Smicera.Jak widac to praktycznie cala pomoc naszych poludniowych sasiadow.Zostal tylko Tomas Rosicky. W druzynie Holandi zabraknie tylko Raizigera. Holendrzy beda chcieli rozpoczac dobrze kwalifikacje na wlasnym terenie i zrewanzowac sie za porazke z Euro 2:3. Dla mnie 1.

Arrow Wales - N.Ireland 1=>1.40 Arrow Walia bije na glowe Irlandie.Jak Polska pokonala ich na wyjezdzie to Walia tym bardziej musi wygrac u siebie Szczerzy zęby Poza tym w Walii gra kilku bardzo dobrych pilkarz z Giggsem i Bellamy na czele. Dla mnie 1

Arrow Israel - Cyprus 1=>1.35 Arrow Izrael zremisowal z Francja na wyjezdzie 0:0 wiec spokojnie powinien dac rade kelnerom z Cypru.

Arrow Hungary - Iceland 1=>1.75 Arrow Zwyciestwo Islandii z Wlochami to byl wypadek przy pracy.Islandia przegrala u siebie z Bulgaria 1:3 wiec dobrze jej to nie wrozy przed meczem z Wegrami.Dla mnie 1.
Bossiu
Trampkarz
*

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 06, 2004, 05:05:05 »

Hungary - Iceland 1=>1.75  Zwyciestwo Islandii z Wlochami to byl wypadek przy pracy.Islandia przegrala u siebie z Bulgaria 1:3 wiec dobrze jej to nie wrozy przed meczem z Wegrami.Dla mnie 1.

hm.... co do powyzszych typow to jestem w stanie sie zgodzic Uśmiech jednak Wegrzy nie wygraja u siebie z Islandia Oczko Przegrana z Bulgaria i to w takim wymiarze to dla  mnie wypadek przy pracy Uśmiech Islandia nie moze pozwolic sobie na kolejne stracone 3 punkty dlatego lepiej obstawic
x2 --> kurs 1,9 w expekcie Uśmiech

pozdrawiam i z przyjemnoscia czekam na dalsze opinie Uśmiech

It is not for us to forecast the future but to shape it !
Milosz_FCI
Gość
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 06, 2004, 06:52:53 »

ok wiec zaciagne sie waszej porady - co sadzicie o meczu Eliminacji MS
Grecja - Turcja

kurs 3.45 na Turków kusi  . a Grecja ostatnio doluje bo jak inaczej nazwac porazke z Albania .. a Turcja to przeciez  3 druzyna  Swiata majac  aiwlkie indywidualnosci w skladzie ...  Rolling Eyes  co sadzicie jak typujecie
Marek
Gość
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 06, 2004, 07:14:13 »

Jeżeli chodzi o środowe mecze eliminacyjne to właściwie NESTER wszystko powiedział.Można ewentualnie dołożyć mecz Armenia-Finlandia 2 (2.00),Szwecja-Chorwacja 1 (1.85).Co do meczu Węgry-Islandia to nie tylko Islandia musi ten mecz wygrać ale przede wszystkim Węgrzy którzy w pierwszym meczu nie zdobyli punktu i w tym meczu muszą uzyskać komplet punktów.Dla mnie pewna jedynka.Swoją drogą bardzo ciekawy kurs na Azerów którzy pokazali z Walią że w piłke to Oni potrafią grać ale to typ dla ryzykantów ,kurs 7.50.Ja mam takie pytanie do Was czy wolicie obstawiać pierwsze ligi czy też ligi niższe z poszczególnych krajów?
Polecam 5 lige angielską (Conference),3 i 4 szkocką oraz 2 szwajcarską.
Bossiu
Trampkarz
*

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 06, 2004, 10:29:38 »

hehe widze ze nie przypadly Wam do gustu moje wypowiedzi na temat meczu Wegry-Islandia. Tak wiec trzeba poczekac do srody to sie przekonamy... ja stawiam na x2 Oczko

PS: do Marka Uśmiech nie obstawiam nizej niz pierwsza liga..... dlaczego ?? bo nie lubie bazowac tylko i wylacznie na statystykach ;-p lub sugerowac sie niskimi przelicznikami !! Uśmiech

It is not for us to forecast the future but to shape it !
Bielik
Gość
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 07, 2004, 02:18:17 »

Jest już taki temat... :p
http://inter-pl.e9.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=511
Andy
Redakcja

101% Interista !!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 07, 2004, 03:06:40 »

Embarassed chyba się troche zagapiłem Szczerzy zęby i nie zauważyłem Oczko , mam nadzieje że mi wybaczycie moje gapiostwo Confused , a co do tematu mógłby zostać Wink

Boro_FCI
Gość
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 07, 2004, 03:59:45 »

nie wiem jak obstawie.
jutro po szkółce wejde do sts i napisze pozniej co zem wlozyl na kupon  Oczko
Andy
Redakcja

101% Interista !!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 07, 2004, 05:35:46 »

Ja prawdopodobnie obstawie takie mecze :

Arrow Słowacja - Liechtenstein 1 stawka 1.03
Arrow Portugalia - Estonia 1 stawka 1.13
Arrow Andora - Rumunia 2 stawka 1.06
Arrow Szwecja - Chorwacja 1 stawka 1.77
Arrow Holandia - Czechy 1 stawka 1.80
Arrow Armenia - Finlandia 2 stawka 2.05
 Szczerzy zęby  Oczko - mam nadzieje że coś wygram  Exclamation  Exclamation

Nester
Żywa legenda

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 07, 2004, 06:45:12 »

Cytat: Andy
Ja prawdopodobnie obstawie takie mecze :

Arrow Słowacja - Liechtenstein 1 stawka 1.03
Arrow Portugalia - Estonia 1 stawka 1.13
Arrow Andora - Rumunia 2 stawka 1.06
Arrow Szwecja - Chorwacja 1 stawka 1.77
Arrow Holandia - Czechy 1 stawka 1.80
Arrow Armenia - Finlandia 2 stawka 2.05
 Szczerzy zęby  Oczko - mam nadzieje że coś wygram  Exclamation  Exclamation

Pierwsze 3 mecze co napiasles to bym je wyrzucil.Kurs na nie jest smieszny a jeden meczyk Ci z nich nie wejdzie i po kuponie.Pewnie jeszcze bedziesz to puszczal u buka naziemnego wiec odlicz sobie 10% poidatku powiedzmy od spotkania Słowacja - Liechtenstein i zobacz jaka wyjdzie stawka Wink . Takich meczow poprostu sie nie stawia. Zrobisz jak zechcesz.
wicio
Gość
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 07, 2004, 09:29:08 »

tak patrze na te wszystkie cyfwerki i nic nie rozumiem...wstyd sie przyznac,ale nigdy nie gralem w takie cos...jakby komus sie chcialo wyjasnic mi o co tu chodzi...pozdro
Winiar
Prezes Interu

« Odpowiedz #14 : Wrzesień 08, 2004, 01:13:14 »

Cytat: wicio
tak patrze na te wszystkie cyfwerki i nic nie rozumiem...wstyd sie przyznac,ale nigdy nie gralem w takie cos...jakby komus sie chcialo wyjasnic mi o co tu chodzi...pozdro

masz napisany meczy i piszesz krto Twym zdanie wygra(1-druzyna, ktora jest podana pierwsza, 2-druga, 0-remis) potem masz stawki (czyli ile wygrasz za kazda postawiona zlotowke w danym meczu) potem mnozysz wszystkie stawki przez siebie i przez kwote ktora postawiles, odejmujesz podatek Cool  i wygrywasz Szczerzy zęby:D

Co do typów, ja jakoś nie mam po drodze zadnego punktu i dawno nie grałem. Ale jak zacznie sie Serie A to chyba wznowie próby Szczerzy zęby(czyli już niedługo Szczerzy zęby)
Strony: [1] 2 3 ... 203   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.138 sekund z 21 zapytaniami.