// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 10:46:41 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2 3 ... 81   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Football Manager  (Przeczytany 109890 razy)
17_7
Gość
« : Wrzesień 23, 2004, 04:11:06 »

wlasnie dzisiaj wyszlo BETA DEMO nowego menadzera
na pierwszy rzut oka jest niezle, zmieniny zostal caly interface i gra chodzi znacznie szybciej niz CM 03/04
tu macie kilka mirrorow do zassania tej gry
Peter
OldBoy Interu

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 23, 2004, 06:02:34 »

Chodzi szybciej bo to jest demo i nie ma calej bazy danej. Zobaczymy jak wyjdzie full czy jest szybsza.

Gra jest calkiem niezla, chociaz trudno ocieniac po jednym rozegraniu meczu. Myslalem ze bedzie inny wyglad meczu, malo go zmienili, ale jest ok. Zapowiada sie dobrze
Scpn
Prezes Interu

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 23, 2004, 06:04:00 »

Możei chodiz syzbciej niż 03/04 ale napewno nie na moim kompie. Z tego co widziałęm - gra niewarta kuowania nowego kompa. Za to zaczne rozgladac sie za CM 01/02 bo ta ersja jest GENIALNA.
17_7
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 23, 2004, 06:46:05 »

Cytat: Peter
Chodzi szybciej bo to jest demo i nie ma calej bazy danej. Zobaczymy jak wyjdzie full czy jest szybsza.

Gra jest calkiem niezla, chociaz trudno ocieniac po jednym rozegraniu meczu. Myslalem ze bedzie inny wyglad meczu, malo go zmienili, ale jest ok. Zapowiada sie dobrze

baza jest taka sama, bo mozemy kupic chyba kazdego pilkarza z kazdej ligi(gralem narazie tylko kilka minut). jak ktos gra z kilkoma wlaczonymi ligami to wtedy bedzie chodzic wolniej. moze nie mam racji, ale tak mi sie wydaje. pozyjemy......zobaczymy
Kily
Gość
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 23, 2004, 07:01:26 »

Nie wiem czy tak znacznie szybciej chodzi. ja wyraźnej różnicy nie zauważyłem. Gra póki co wygląda jak update z nowym interface'em, ale mimo wszystko zapwiada się dobrze, dużo lepiej niż CM 5. Może się podobać możliwość udzielania wypowiedzi dziennikarzom. Razz
Ljarro
Administrator

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 23, 2004, 07:08:40 »

U mnie zawsze quickstarty szybko chodzily, a tutaj jest dostepna tylko taka opcja, dlatego nie podniecajmy sie predkością. Pograłem troche i powiem ze trudno sie przyzwyczaic, trzeba szukac, gdzie co jest Razz
Dexster
Gość
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 23, 2004, 07:48:55 »

Cytat: 17_7
wlasnie dzisiaj wyszlo BETA DEMO nowego menadzera
na pierwszy rzut oka jest niezle, zmieniny zostal caly interface i gra chodzi znacznie szybciej niz CM 03/04
tu macie kilka mirrorow do zassania tej gry

Dzięki 17_7 za demko szukałem i wkońcu znalazłem.Czy ktoś ile będzie kosztowac pełna wersja gry??
Scpn
Prezes Interu

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 23, 2004, 08:12:10 »

FM będzie kosztował 99 zł i będzie wydany przez CD- Projekt. Zodze sięze stwierdzeniem ktore padlo wyzej - to CM 03/04 z RRU 2.2 skinem FM i mozliwoscia gadanai z innymi trenerami. Nie widac takiej roznicy jak meidzy 4 a 01/02
Pio_FCI
Członek FDP

..jak upadne..to wstane

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 23, 2004, 08:54:27 »

A mnie sie tam podoba nowa szata tej gry Razz tylko tak ja pisal Ljarro nie wiadomo jeszcze gdzie co jest...
PS:nowa wersja juz pewnie niedlugo bedzie do sciagnieca przez p2p od kogos.. Wink

Inter na zawsze !!!
Boro_FCI
Gość
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 23, 2004, 09:45:15 »

17_7  - dzieki wielkie  Oczko  pozdro dla Ciebie

ale o ile sie orientuje to nie jest "nasz" CM popularny.
w tym roku mialy wyjsc dwie podobne gry i to nie jest ceem, ale nie do konca jest przekonany ...
Dexster
Gość
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 23, 2004, 10:02:25 »

Mi też się podoba,jak narazie może być.Mam nadzije że Zlatan będzie grał już w Juve !!! bo w demku jeszcze jest w Ajaxie
Ljarro
Administrator

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 23, 2004, 10:20:35 »

Cytat: Boro_FCI
17_7  - dzieki wielkie  Oczko  pozdro dla Ciebie

ale o ile sie orientuje to nie jest "nasz" CM popularny.
w tym roku mialy wyjsc dwie podobne gry i to nie jest ceem, ale nie do konca jest przekonany ...

To jest ceem, robia go goscie ktorzy robili wszystkie poprzednie wersje.
Po prostu Eidos ma prawa do nazwy i wypusci gre o tytule CM, ale to bedzie gra robiona przez innych gości Uśmiech
Kily
Gość
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 23, 2004, 10:45:32 »

A po co w ogóle nagle taki razpad na dwie różne gry? Bo nie bardzo się orientuję? Razz SI miało dość napisu Eidos przy CeeMach czy jak?

--------

Cytat: 17_7
Cytat: Peter

baza jest taka sama, bo mozemy kupic chyba kazdego pilkarza z kazdej ligi(gralem narazie tylko kilka minut). jak ktos gra z kilkoma wlaczonymi ligami to wtedy bedzie chodzic wolniej. moze nie mam racji, ale tak mi sie wydaje. pozyjemy......zobaczymy

Format bazy danych jest mały bo, np., nie mamy zadnego prawdziwego piłkarza Wisły.
17_7
Gość
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 24, 2004, 11:59:51 »

Cytat: Kily
A po co w ogóle nagle taki razpad na dwie różne gry? Bo nie bardzo się orientuję? Razz SI miało dość napisu Eidos przy CeeMach czy jak?

SiGames skonczyl sie kontrakt z Eidosem i nie chcieli go podpisac, lub cos  im nie pasowalo. Eidos mial prawo do nazwy(Championship Manager) i zrobili nowego eFeMa, Eidos CeeMa
Ljarro
Administrator

« Odpowiedz #14 : Wrzesień 24, 2004, 12:01:20 »

Chyba na odwrót, Eidos ma prawa do nazwy i dlatego zrobił Ceema, a Si Efema
Strony: [1] 2 3 ... 81   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.133 sekund z 19 zapytaniami.