Lucas
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #1125 : Styczeń 19, 2012, 11:03:30 » |
|
lena182 Ja polecam. Kupiłem jakoś z rok...temu? No coś w tym stylu. Za podobną cenę. Zainstaluj wszystkie możliwe patche, nawet 9.3.1, bo on tam odpowiada za skasowanie tego okna do logowania ( już nie pamiętam, bo gdy od razu odpaliłem i je zobaczyłem to sięgnąłem po pacza). Przyda się ogólnie rzecz biorąc. Gra mi się fajnie, nie czuje potrzeby zmiany na nowszą wersję. Chociaż planuje na urodzinki sprawić sobie Fm-a 2011. Wiadomo, że FM 09 jest troszkę okrojony w stosunku do wyżej wymienionego. Jednak jest super. Trochę wkurza puchar Intertoto  Grałem w Polonii (niestety wystąpił przykry bug, ale pierwszy raz się z nim spotkałem), trochę Interem, a teraz najprawdopodobniej sięgnę po Odense lub Wolfsburg. Na początek ciekawym klubem jaki mogę ci polecić są Karpaty Lwów. Jako klub patronacki mają Szachtara Donieck  Można na luzie zrobić dobry skład z wypożyczeń, za które oni będą płacić.
|
|
|
|
|
|
 "My nie leczymy pacjentów. Leczymy choroby. Pacjenci tylko w tym przeszkadzają" - Gregory House
|
|
|
|
hQ
|
 |
« Odpowiedz #1126 : Styczeń 19, 2012, 11:38:59 » |
|
Ja grałem W FM 06, 07, 08, 09, 10, 11 i 12. Według mnie 09 to zdecydowanie najgorsza z nich i każda poprzednia i następna w którą grałem była o niebo albo dwa lepsza  . To tylko moje zdanie, oparte na swoich doświadczeniach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lena182
|
 |
« Odpowiedz #1127 : Styczeń 24, 2012, 11:56:50 » |
|
no niestety zbyt mocno przyzwyczaiłem się do wyglądu wersji 10, 11 i 12 aby grać dłużej w 09  czy jest gorsza? no na pewno bo starsza...  choć miałem parę pomysłów na Inter w tamtych latach  ale niestety nawet pół sezonu nie ugrałem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blablarzynca
|
 |
« Odpowiedz #1128 : Luty 25, 2012, 03:51:11 » |
|
Cholera, mam problem z moim FM12. Wróciłem do gry, po kilku miesiącach, z nowym systemem i gra mnie uracza ciągłymi błędami - W7. Jeśli np. wejdę w profil któregoś z moich trenerów, to od razu wyskakuje crash dumps. Ma ktoś jakiś pomysł, jak temu zaradzić ?
|
|
|
|
|
|
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło." — Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #1129 : Luty 25, 2012, 04:27:33 » |
|
Musisz poszukać łatki do cracka.
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
Nyers
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #1130 : Luty 25, 2012, 07:41:31 » |
|
a ja wlasnie zakupilem FMa i zaczynam Interem na zaktualnionych transferach  czas na mala rewolucje heheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blablarzynca
|
 |
« Odpowiedz #1131 : Marzec 02, 2012, 09:15:29 » |
|
Powróciłem do FM12 po kilku miesiącach i idzie mi nadzwyczaj bardzo dobrze. Gram Legią i w pierwszym sezonie przeszedłem kwalifikacje Ligi Europejskiej, jak burza. III Runda Gaziantepspor-Legia 0;3 Legia-Gaziantepspor 1;0 IV Runda Legia-Birmingham 5;2 Birmingham-Legia 0;2 Faza grupowa Lokomotiv Moskwa-Legia 0;2 Legia-Fulham 2;1 Z przejściem tej fazy chyba nie będzie problem, nie wiem czym są spowodowane moje wyniki, czy to moja eksperymentalna taktyka (kontratak, sztywny, pressing, bezpośrednie podania) czy dobrzy zawodnicy, ale pomału liczę na jakiś półfinał LE  W Ekstraklasie leje wszystkich, jak leci.
|
|
|
|
|
|
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło." — Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #1132 : Marzec 02, 2012, 10:13:36 » |
|
też Legią gram ostatnio - ściągnąłem sobie nigeryjczyka z wolnego transferu: Daniel Chima - polecam ! Powinien przejśc nawet do klubów z 1 ligi, a ja go po 2 sezonach sprzedałem do Genoi za 10 mln zł. Aktualnie to nawet Joaquina ściągnąłem do Legii  a ogółem Legia ma świetną młodzież. Taki młodzik - Furman się nazywa, śr pomocnik. Po 2 sezonach prawie wszystkie staty na 13-15. Podobnie bardzo dobry jest Wolski, czy też ten napastnik na K.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2012, 10:19:23 wysłane przez Orzeu »
|
|
|
|
|
Don Balon
Reprezentant kraju

"Jesteśmy Interem - pamiętajmy o tym"
|
 |
« Odpowiedz #1133 : Marzec 02, 2012, 10:26:15 » |
|
Ściągać Fiero i to szybko  no i przyłożyć się do "mojej" Legi  Miły klubik do prowadzenia. Jakies talenty sie wam rodzą?
|
|
|
|
|
|
Balon vel Chrapek Chrapię, bo lubiem!
Tu sei tutta la mi vita...
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #1134 : Marzec 02, 2012, 10:32:29 » |
|
jak ktoś ma trochę kasy to polecam np do polskiej ligi Knowledge Musona - gościu walił mi co mecz praktycznie co najmniej 1 gola. No ale kosztował 8 mln zł. Sprzedałem po 2 latach za 16.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BoLoNsKi
|
 |
« Odpowiedz #1135 : Marzec 02, 2012, 11:07:13 » |
|
Potwierdzam. Zapewne z Rapidu Wiedeń go wziąłeś ;> zresztą z Rapidu wziąłem 3 graczy co grali kapitalnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szymson55
Trampkarz
Forza Il Biscione!
|
 |
« Odpowiedz #1136 : Marzec 02, 2012, 11:19:42 » |
|
Ja polacem Mbaye Niang kupiłem go za 3,5mln, a jak byłem za urlopie to sprzedali go do Chelsea za 22mln, nie chciałem go sprzedawać bo jest koleś niesamobity. Polecam!
|
|
|
|
|
|
Inter od zawsze na zawsze!
|
|
|
|
Blablarzynca
|
 |
« Odpowiedz #1137 : Marzec 04, 2012, 07:29:17 » |
|
Przygodę w Lidze Europejskiej skończyłem na 1/8. Zająłem pierwsze miejsce w grupie, wyeliminowałem Leverkusen, gdzie Koseckiego w debiucie wpuściłem na ostatnie minuty i trafił decydującą bramkę. Później trafiłem na Seville. U siebie 3-3, a w Sevilli prowadziłem do 94 minuty 1-0, ale pół minuty, po tym jak sędzia powinien skończyć mecz, trafili w końcu bramkę i mnie wyeliminowali. Trochę w rankingu napunktowałem i liczę, że mój współczynnik pozwoli mi na rozstawienie w IV rundzie w LM. Na Lidze Europejskiej zarobiłem coś koło 2 mln + bilety, dało naprawdę finansowego kopa, ale na samym wejściu do fazy grupowej zarobię tyle, co przez cały sezon.
PS Zatrudniłem tego Chime, spisuje się bardzo dobrze, choć najczęściej wchodzi z ławki. Póki co, w jedenastu meczach, 8 bramek, w tym dwa razy zaliczył hat-tricka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Don Balon
Reprezentant kraju

"Jesteśmy Interem - pamiętajmy o tym"
|
 |
« Odpowiedz #1138 : Marzec 04, 2012, 07:47:11 » |
|
jak u was grupy CL? ja 4 razy z rzedu grupa śmierci (3 razy barca i 3 razy Arsenal i paru innych) troche to dziwne...
|
|
|
|
|
|
Balon vel Chrapek Chrapię, bo lubiem!
Tu sei tutta la mi vita...
|
|
|
Czubinho
Trampkarz
1908
|
 |
« Odpowiedz #1139 : Marzec 04, 2012, 08:15:30 » |
|
Co roku trafiam na Inter, co roku wygrywam oba mecze. Gram BVB... Teraz walczę o półfinał z Marsylią, która wyeliminowała Real. Ja ograłem Szachtar. Ogólnie nie jest źle, jestem drugi w lidze za Koeln. Sprzedałem Kagawe Subotica - 40 mln łącznie. Przymierzam się do sprzedaży Barriosa, ponieważ kupiłem 3 perspektywicznych napadziorów ze Wschodu. Najgorzej jest z wyciągnięciem kasy od zarządu, muszę się ratować sprzedażą filarów, żeby móc coś zdziałać na rynku. Największą gwiazdą jest Milan Badelj, środkowy pomocnik, świetnie gra, znakomite podania, po prostu majstersztyk. Do wyciągnięcia za 4,5mln. Polecam.
|
|
|
|
|
|
[url][IMG]http://3.bp.blogspot.com/-B2KDwGAxGZ0/TxTL3w_oCdI/AAAAAAAAApg/5Fd7Ymg2mEk/s1600/zanetti+motor+heart+copy.jpg[IMG][url]
|
|
|
|