// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 10:49:36 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2 3 ... 23   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Allegro  (Przeczytany 39683 razy)
Kujon
Weteran

Zobacz profil WWW
« : Październik 06, 2004, 09:08:05 »

korzystacie z tego rodzaju "zakupów" przez internet ? mi się zdarzyło do tej pory 2 razy...i musze stwierdzić że naprawdę warto, bo niektóre rzeczy są dużo tańsze niż w sklepie...no ja kupiłem książkę (nową) 30 zł taniej niż wynosi cena sugerowana przez wydawcę Szczerzy zęby pozatym u mnie bardzo dużo osób wśród znajomych zaopatrzyło się w tą oto rzecz
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32211484
Szczerzy zęby ja też sobie chyba kupie...zwłaszcza że jest dwukrotnie tańsza niż w normalnym sklepie...Szczerzy zęby

""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Karol1908
Najlepszy piłkarz Świata

« Odpowiedz #1 : Październik 07, 2004, 07:49:30 »

ja też korzystałem z allegro 2x kupiłem telefon a następnie aparat do niego. W tych dwóch przypadkach trafiłem na spoko sprzedawców. Lecz często się widzi oszustów i pewne ryzyko istnieje...
Andy
Redakcja

101% Interista !!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Październik 07, 2004, 07:54:46 »

Dokładnie , często widzi się oszustów Exclamation  Exclamation Moja mamuśka zarzyczyła sobie filiżanke ( z jakiejś kawy , już nie pamiętam - nie róbmy reklam Szczerzy zęby ) i kiedy dostała paczke filiżanka była w 3 częściach  Confused . Takiemu nic nie zrobisz tylko dodasz negatywny komentarz , a on i tak to będzie olewał :evil: . Ja już zakupiłem radyjko do łazienki i kieszeń do komputera grin , to chyba wszystko Uśmiech

Tylko ten adres się liczy ==> www.FcInter.pl <=== Uśmiech
Kily
Gość
« Odpowiedz #3 : Październik 07, 2004, 10:56:50 »

Ja tam kupiłem oryginalnego CeeMa 4 (nowy). Dużo taniej mi to wyszło i wszystko poszło bardzo sprawnie. Trafiłem na spoko sprzedawcę. Uśmiech
Arkir
Gość
« Odpowiedz #4 : Październik 07, 2004, 01:03:48 »

Średnio lubie kupować na Allegro raz kupiłem ksiażke i była ona w stanie jak spzredawca opisywał czyli wszytsko wporządku, a raz dostałem książkę, tylko o wiele gorszym stanie niż spzredawca opisywał. Duże ryzyko, ale czasami się opłaca.
17_7
Gość
« Odpowiedz #5 : Październik 07, 2004, 04:55:11 »

ja troche nie ufam takim sposobom sprzedawania rzeczy, ale wiele rzeczy mnie kusi zeby zalicytowac, lub kupic:

http://allegro.pl/show_item.php?item=32386761

http://allegro.pl/show_item.php?item=32088263

takie koreczki za takie pieniadze to az trudno sie nie zainteresowac Confused
Przemek
Gość
« Odpowiedz #6 : Październik 07, 2004, 09:13:43 »

Ja się tam  boję  Szczerzy zęby .U niektórych w komentarzach czytałem ze zamiasat komóry dostali 3 kartofle
Boro_FCI
Gość
« Odpowiedz #7 : Październik 08, 2004, 07:43:40 »

Ja tam kupiłem sobie na smieszne pieniadze niedawno koncerty dwa na VHS i jestem zadowolony.
ale takze przy wiekszych zakupach za wieksze pieniadze troche sie boje...Confused
Kujon
Weteran

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : Październik 08, 2004, 08:31:17 »

Cytat: Maczo
Ja się tam  boję  Szczerzy zęby .U niektórych w komentarzach czytałem ze zamiasat komóry dostali 3 kartofle

to się zdarza baaaaardzo rzadko Uśmiech zresztą ja preferuje kupno za pobraniem, więc wtedy niema szans na tego rodzaju wypadki...pozatym jak takie coś Ci się przydarzy, to dostajesz na maila dane kontrahenta i możesz iść na policję...więc chyba nie ma się czego bać Uśmiech

""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Bossiu
Trampkarz
*

« Odpowiedz #9 : Październik 08, 2004, 11:30:21 »

nie ma sie co bac ... na 10 przeprowadzonych transakcji wszystkie udane wiec chyba jest OK.

It is not for us to forecast the future but to shape it !
rapen
Gość
« Odpowiedz #10 : Październik 08, 2004, 03:23:37 »

Ja za posrednictwem internetu kupuje wiele rzeczy. raz kupilem gre z ogloszenia dostalem paczke a w srodku jakas stara instrukcja do nagrywarki i puste pudelko na plyty DVD. I stracilem 62zl. Sad  Na allegro kupilem gre CoD za 52zl i tez jej nie dostalem. Sad  i od tamtego czasu bede ostrozniej kupowac na allegro. grin
===============================================
www.fgpa.prv.pl
Szycha
Członek FDP

" I got five on it ... ,,

« Odpowiedz #11 : Październik 08, 2004, 11:20:53 »

JA kupiełem przez neta 3 koszulki i książke. Mój ojciec odkąd mamy stałe zakupuje co chwile coś przez neta. Raz jakiś frajer ojebał go na Allegro na 90 zł.  Confused  :evil:  Ale nie stracił nadzieji i kupuje dalej bo naprawdę warto. Jak będe miał sianko to koszulke Interu tylko przez neta .  Oczko
Kujon
Weteran

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Październik 09, 2004, 08:27:35 »

wie ktoś może czy idzie gdzieś kupić oryginalną koszulkę Interu, ale ze swoim numerkiem i dowolnym napisem (Kujon Szczerzy zęby) ?? Szczerzy zęby bo na allegro są, ale zwykłe...

Szycha
Członek FDP

" I got five on it ... ,,

« Odpowiedz #13 : Październik 09, 2004, 09:18:19 »

Też szukałem po sieci  i nie znalazłem. Są koszulki Interu wszelkiego rodzaju, ale koszulki z własnym nadrukiem nie znalazłem  Neutral
A wie może ktoś gdzie można nabyć tą, że tak się wyraże europejską wersje Wink  koszulki Interu  Question
Arkir
Gość
« Odpowiedz #14 : Październik 09, 2004, 10:16:51 »

Wiem, że za taki napis płaci się 10€ no  iwtedy masz też swój numerek, ale nie wiem gdzie to można załatwić. Mój qmpel ma Borussi zwykłą, bo szkoda mu było 10€ na jakiś tam napis.
Strony: [1] 2 3 ... 23   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 5.134 sekund z 19 zapytaniami.