|
Kujon
|
 |
« : Październik 06, 2004, 09:08:05 » |
|
korzystacie z tego rodzaju "zakupów" przez internet ? mi się zdarzyło do tej pory 2 razy...i musze stwierdzić że naprawdę warto, bo niektóre rzeczy są dużo tańsze niż w sklepie...no ja kupiłem książkę (nową) 30 zł taniej niż wynosi cena sugerowana przez wydawcę  pozatym u mnie bardzo dużo osób wśród znajomych zaopatrzyło się w tą oto rzecz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32211484 ja też sobie chyba kupie...zwłaszcza że jest dwukrotnie tańsza niż w normalnym sklepie... 
|
|
|
|
|
|
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
|
|
|
|
Karol1908
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 07, 2004, 07:49:30 » |
|
ja też korzystałem z allegro 2x kupiłem telefon a następnie aparat do niego. W tych dwóch przypadkach trafiłem na spoko sprzedawców. Lecz często się widzi oszustów i pewne ryzyko istnieje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 07, 2004, 07:54:46 » |
|
Dokładnie , często widzi się oszustów  Moja mamuśka zarzyczyła sobie filiżanke ( z jakiejś kawy , już nie pamiętam - nie róbmy reklam  ) i kiedy dostała paczke filiżanka była w 3 częściach  . Takiemu nic nie zrobisz tylko dodasz negatywny komentarz , a on i tak to będzie olewał :evil: . Ja już zakupiłem radyjko do łazienki i kieszeń do komputera  , to chyba wszystko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kily
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 07, 2004, 10:56:50 » |
|
Ja tam kupiłem oryginalnego CeeMa 4 (nowy). Dużo taniej mi to wyszło i wszystko poszło bardzo sprawnie. Trafiłem na spoko sprzedawcę. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkir
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 07, 2004, 01:03:48 » |
|
Średnio lubie kupować na Allegro raz kupiłem ksiażke i była ona w stanie jak spzredawca opisywał czyli wszytsko wporządku, a raz dostałem książkę, tylko o wiele gorszym stanie niż spzredawca opisywał. Duże ryzyko, ale czasami się opłaca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 07, 2004, 09:13:43 » |
|
Ja się tam boję  .U niektórych w komentarzach czytałem ze zamiasat komóry dostali 3 kartofle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boro_FCI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 08, 2004, 07:43:40 » |
|
Ja tam kupiłem sobie na smieszne pieniadze niedawno koncerty dwa na VHS i jestem zadowolony. ale takze przy wiekszych zakupach za wieksze pieniadze troche sie boje... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujon
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 08, 2004, 08:31:17 » |
|
Ja się tam boję  .U niektórych w komentarzach czytałem ze zamiasat komóry dostali 3 kartofle to się zdarza baaaaardzo rzadko  zresztą ja preferuje kupno za pobraniem, więc wtedy niema szans na tego rodzaju wypadki...pozatym jak takie coś Ci się przydarzy, to dostajesz na maila dane kontrahenta i możesz iść na policję...więc chyba nie ma się czego bać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bossiu
Trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 08, 2004, 11:30:21 » |
|
nie ma sie co bac ... na 10 przeprowadzonych transakcji wszystkie udane wiec chyba jest OK.
|
|
|
|
|
|
It is not for us to forecast the future but to shape it !
|
|
|
|
rapen
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 08, 2004, 03:23:37 » |
|
Ja za posrednictwem internetu kupuje wiele rzeczy. raz kupilem gre z ogloszenia dostalem paczke a w srodku jakas stara instrukcja do nagrywarki i puste pudelko na plyty DVD. I stracilem 62zl.  Na allegro kupilem gre CoD za 52zl i tez jej nie dostalem.  i od tamtego czasu bede ostrozniej kupowac na allegro. =============================================== www.fgpa.prv.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szycha
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 08, 2004, 11:20:53 » |
|
JA kupiełem przez neta 3 koszulki i książke. Mój ojciec odkąd mamy stałe zakupuje co chwile coś przez neta. Raz jakiś frajer ojebał go na Allegro na 90 zł.  :evil: Ale nie stracił nadzieji i kupuje dalej bo naprawdę warto. Jak będe miał sianko to koszulke Interu tylko przez neta . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujon
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 09, 2004, 08:27:35 » |
|
wie ktoś może czy idzie gdzieś kupić oryginalną koszulkę Interu, ale ze swoim numerkiem i dowolnym napisem (Kujon  ) ??  bo na allegro są, ale zwykłe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szycha
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 09, 2004, 09:18:19 » |
|
Też szukałem po sieci i nie znalazłem. Są koszulki Interu wszelkiego rodzaju, ale koszulki z własnym nadrukiem nie znalazłem A wie może ktoś gdzie można nabyć tą, że tak się wyraże europejską wersje  koszulki Interu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkir
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 09, 2004, 10:16:51 » |
|
Wiem, że za taki napis płaci się 10€ no iwtedy masz też swój numerek, ale nie wiem gdzie to można załatwić. Mój qmpel ma Borussi zwykłą, bo szkoda mu było 10€ na jakiś tam napis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|