|
Winiar
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 09, 2004, 03:44:28 » |
|
no ja tam znajduje koszuliki bez niczego, ale numerek i nazwisko mozna sobie zrobic Sitodrukiem(ja tak mam na swojej od Borusii). Dzis byłem w Delta sport i chciałem sobie zaqpic koszulke Interq, bo mieli w ofercie, ale jak przylazlem to ZADNYCH nie mieli wiec postanowilem poszukac na Allegro i znalazlem i to nie jedna oferte. Choćby ta: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32643276Ale szukam jeszcze korków Mercurial Talarii, bo w sklepie za 400 to przesada  a wiec jakby ktos wiedział gdzie mozna by qpic takie gdzies do 270 zł to dajcie cynk (numer buta 41). A coi do samego Allegro to wczesniej w ogole tam nie zagaldalem ale wiem ze moj qpmel dosyc czesto tam qpuje i nie skarzyl sie, ze go oszukali kiedykoliwek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kily
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 09, 2004, 03:49:38 » |
|
wie ktoś może czy idzie gdzieś kupić oryginalną koszulkę Interu, ale ze swoim numerkiem i dowolnym napisem (Kujon  ) ??  bo na allegro są, ale zwykłe... https://store.inter.it/en/list.php?subcat=22
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 11, 2004, 05:09:53 » |
|
Help! jak ktoś wie gdzie mozna kupić opaske na nadgarstek w kolorach zielono-żółto-czerwonym i ewentualnie ze znaczkiem ziółka  to niech tu napisze bo w allegro nie moge znaleźć (oprócz jednej opsaki ale z jakiejś bawełny jest-blllee )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Winiar
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 08, 2005, 01:19:29 » |
|
Ja teraz chciałbym was prosić o pomoc w wyborze  Bo kto jak kto, ale fani Interu znaja się najlepiej, Otóz chcę sobie qpić koszulkę Interu, ale nie wiem czy wybrać z długim czy krótkim rękawem. Pewnie wybrałbym z krótkim , ale akurat na tej aukcji co widze: http://www.sportshop.kylos.pl/al/lw/09.html to jest coś nie tak bo znaczek najki jest złoty, więc mam jakieś wątpliwości co do oryginalności  bo o ile wiem u nas znaczek jest biały.. jest też z długim rękawem: http://www.sportshop.kylos.pl/al/lw/19.htmlprezentuje się super, ale jest chyba mniej praktyczna, bo jak kupie troche na wyrost to rekawki nie beda pasowac i moze byc klapa. no i jest drozsza o 15 zł. A oto link do całej aukcji koszulek piłkarskich przez tą osobe: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38674388boje sie zeby mnie nie oszukała, ale może ktoś z was już od niej kupował ? i moze mi coś powiedzieć na ten temat ? no i powiedzcie czy długi czy krótki rękaw waszym zdaniem  bo ja się wciąż waham a wiadomo 110 zł( w przypadku długiego rękawu) piechotą nie chodzi :twisted:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 08, 2005, 03:54:52 » |
|
heh - ja polecam białą - niedawno kupiłem na allegro i jestem z niej bardzo zadowolony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcin_
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 08, 2005, 04:38:54 » |
|
Ja tam na allegro nie kupuje. Dwa razy kolegę juz oszukali, szok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 08, 2005, 05:16:15 » |
|
Ja tam na allegro nie kupuje. Dwa razy kolegę juz oszukali, szok. Bo trzeba patrzec na komentarze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 08, 2005, 05:57:09 » |
|
Ja tam na allegro nie kupuje. Dwa razy kolegę juz oszukali, szok. Bo trzeba patrzec na komentarze... Właśnie - Marcin, jeśli bedziesz kupował tylko od sprawdzonych użytkowników (takich którzy posprzedawali juz sobie troche na allegro i mają prawie wszystkie komentarze pozytywne) to tak właściwie prawie nie ma ryzyka że ktoś cię oszuka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Winiar
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 08, 2005, 06:05:22 » |
|
heh - ja polecam białą - niedawno kupiłem na allegro i jestem z niej bardzo zadowolony a moge się spytać za ile kupiłeś i czy to była raczej sprzedaż masowa(do sprzedania np. 100 sztuk) czy tylko jedna koszulka była do sprzedania ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 08, 2005, 06:12:13 » |
|
była tylko jedna do sprzedaży, a kupiłem ją za 95 zł. Ale na tej aukcji, do której link zapodałeś jest taka sama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #26 : Styczeń 08, 2005, 09:40:40 » |
|
a ile Winiar masz wzrostu ?? bo ja jestem niski (1,70 - 1,71m) i XL mi pasuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Winiar
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 08, 2005, 10:00:40 » |
|
a ile Winiar masz wzrostu ?? bo ja jestem niski (1,70 - 1,71m) i XL mi pasuje Serio ?? bo ja mam też coś w tych granicach  co prawda na tej aukcji pisze, że koszulka dla 170-185, ale mi się wydawało, że bym sie w niej utopił, ale skoro tak mówisz to zmienia postać rzeczy  poza tym pewnie jeszcze podrosne troche wiec bedzie git 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #28 : Styczeń 08, 2005, 10:10:21 » |
|
Pozwólcie, że się wtrącę  Mam taką koszulkę co pisze na niej od 170 cm do 185 no i ja mam 180 cm i jest mi w sam raz  Mój qmpel ma 170 i się w niej "topi"  Tzn. zależy bo jeśli ktoś lubi nosić koszulki tak do mniej niż polowy uda to śmiało można brać...
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Kujon
|
 |
« Odpowiedz #29 : Styczeń 08, 2005, 11:06:35 » |
|
MiRas gdzie ty kupiłeś tą swoją koszulke z "11" i Mirasem na plecach ??  bo nigdzie takich specjalnych nie moge znaleźć... PS a jak myślicie, czy na 189 cm wzrostu, XL będzie dobra 
|
|
|
|
|
|
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
|
|
|
|