inv
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 26, 2005, 12:19:55 » |
|
do admina: czy kasowanie moich postow wylacznie dlatego, ze jestem kibicem milanu to czesta praktyka na forum?
|
|
|
|
|
|
--- FORZA MILAN
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 26, 2005, 08:30:58 » |
|
Jeszcze raz odpowiadam - napisales o wypowiedzi Adriano w temacie o odejsciu Vieriego :80: , ponadto temat o tym czym chciales nas zszokować już jest. na forum Milanu już bys miał ostrzezenie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nester
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 15, 2005, 10:23:34 » |
|
Moja prosba: Niech ktos zarzuci mi nazwe programu zeby z utwory z plytki cd przerobic na mp3.Mam juz ich kilka ale zaden nie dziala pod XP I w miare mozliwosci prosil bym szybkoPs;dobra juz mam.Sciagnelem nowa wersje tego co mi nie chodzil i poszlo wiec sie nie trudzcie juz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinisza
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 21, 2005, 04:49:11 » |
|
ja nie mam zadnych skarg i zadnych zazalen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujon
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 09, 2005, 06:18:33 » |
|
Dobra niechce zakładać nowego tematu to tu się spytam was  Ma może ktoś z was SAVE z Medal of Honor Pacific Assault, ale z zaliczonym treningiem ?? bo za cholere nieumie sobie z nim poradzić, a już dostaje nerwicy jak kolejny raz próbuje przejść "komendy" na treningu i niewiem co zrobić 
|
|
|
|
|
|
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
|
|
|
|
Nester
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maj 10, 2005, 02:14:13 » |
|
Dobra niechce zakładać nowego tematu to tu się spytam was  Ma może ktoś z was SAVE z Medal of Honor Pacific Assault, ale z zaliczonym treningiem ?? bo za cholere nieumie sobie z nim poradzić, a już dostaje nerwicy jak kolejny raz próbuje przejść "komendy" na treningu i niewiem co zrobić  Przeciez nie ma juz nic prostszego niz trening tam  Troche trzeba cierpliwosci miec przy nim.Moze ma ktos save po przejsciu tego lasu co zoltk sie w nim zaczajaja Mozliwe ze mam jeszcze save po treningu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maj 10, 2005, 02:42:31 » |
|
mam pytanko, czemu ktos usuwa moje niektore posty? dzis temat tez moj usunieto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maj 10, 2005, 02:54:20 » |
|
Po kiego grzyba zadajesz tutaj to samo pytanie, skoro odpowiedziałem ci na pw?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 10, 2005, 03:03:06 » |
|
Po kiego grzyba zadajesz tutaj to samo pytanie, skoro odpowiedziałem ci na pw? napisales ze od tego jest dzial "skargi, prośby, zażalenia"... wiec tu to napisalem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maj 10, 2005, 03:16:27 » |
|
Napisałem, ze od pytania sie o polskie słowa hymnu jest ten temat, poza tym napisałem takze, ze jest takie dziwne urządzenie - GOOGLE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 13, 2005, 11:09:58 » |
|
Napisałem, ze od pytania sie o polskie słowa hymnu jest ten temat, poza tym napisałem takze, ze jest takie dziwne urządzenie - GOOGLE ok... ale szukalem sporo czasu tlumaczenia i niestety nigdzie nie moge znalesc  dlatego bylbym bardzo wdzieczny zeby jak ktos ma Hymn Interu przetluamczony na Polski to umiescil go tu na forum lub wyslal mi na maila. z gory dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EL_CHINO
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 13, 2005, 02:52:10 » |
|
Q7X i ashiyane- co to za kolesie, jest napisane że się zalogowali w 1 stycznia 1970 roku, wiecie cos o tym?
|
|
|
|
|
|
Sia vincita sia non io e finché TI AMO!!! FORZA INTER!!! FORZA NERAZZURRI 
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 13, 2005, 08:11:41 » |
|
Q7X i ashiyane- co to za kolesie, jest napisane że się zalogowali w 1 stycznia 1970 roku, wiecie cos o tym? To są najstarsi użytkownicy forum. Ci, którzy są tu trochę dłużej pamietają jeszcze te rezolutne wypowiedzi ASHIYANE, lecz on już dawno się nie wypowiada. Natomiast Q7X - założyciel tego forum - niestety nie żyje - umarł na raka prostaty w 1989 roku. A teraz mam prośbę: niewiecie może co zrobić: u mojego qmpla nie działają żadne pliki WMV. Instalowałem mu już nowe Codeki, Playery itd. a pliki WMV i tak nie chodzą - nie wiecie co trzeba zainstalować, lub usunąć żeby takowe pliki zaczeły chodzić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justyn
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 10, 2005, 03:11:31 » |
|
MAM WIELKA PROZBE !Czy ma ktos moze przetlumaczony(na polski) hymn naszego wspanialego klubu "C'E' solo l'INTER"
prosze o odpowiedz!
FORZA INTER!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nester
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lipiec 19, 2005, 05:10:59 » |
|
Trzeba jakies ograniczenia wprowadzic dzienne na ilosc postow bo powoli szarancza opanowuje to forum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|