|
Kubuś:)
|
 |
« Odpowiedz #570 : Luty 05, 2012, 06:54:15 » |
|
Arrivederci Roma - heh to się zgrało z tym roma
|
|
|
|
|
|
 "Niektórzy sądzą że piłka nożna to sprawa życia i śmierci... Mogę was zapewnić że to coś znacznie poważniejszego" - Bill Shankly Marny ze mnie prowokator.
|
|
|
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #571 : Luty 05, 2012, 07:25:05 » |
|
Nie rozumiem po co ta szopka z usunięciem konta? Każdy w profilu ma przycisk "usuń konto"
|
|
|
|
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
|
eKubaL
|
 |
« Odpowiedz #572 : Luty 05, 2012, 07:47:08 » |
|
Capitano jak ma wzrosnąć poziom strony skoro ja zostaje?
Dobre pytanie  . Może jakiś konkurs ?
|
|
|
|
|
|
Moja lista TODO: - Terminarz - Galeria/Video - System do multimediów - wyspać się
|
|
|
|
RdK.
|
 |
« Odpowiedz #573 : Luty 05, 2012, 07:49:33 » |
|
Dobrze, dobrze. Dzięki temu, że Inter gra teraz kaszanę, zredukuje się liczba "farbowanych lisów" pośród Interistów. Taki drobne szczęście w nieszczęściu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klinsi64
|
 |
« Odpowiedz #574 : Luty 05, 2012, 07:57:50 » |
|
wydaje mi się że akurat VVujek kibicował Interowi od dawna taki więc z niego farbowany lis jak z Pazziniego lis pola karnego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RdK.
|
 |
« Odpowiedz #575 : Luty 05, 2012, 07:59:56 » |
|
wydaje mi się że akurat VVujek kibicował Interowi od dawna taki więc z niego farbowany lis jak z Pazziniego lis pola karnego  Poprzez internet można nie jeden życiorys stworzyć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adriano_forever
|
 |
« Odpowiedz #576 : Luty 05, 2012, 09:01:49 » |
|
Capitano jak ma wzrosnąć poziom strony skoro ja zostaje?
Dobre pytanie  . Może jakiś konkurs ? eKubaL jaki konkurs masz na mysli? Kto napisze lepszą petycje?
|
|
|
|
|
|
 "Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu." - Nicola Berti
|
|
|
|
rumcyk
|
 |
« Odpowiedz #577 : Luty 05, 2012, 09:42:51 » |
|
Dla mnie to każdy kibic sukcesu moze usunąć konto, i niech idzie Barcelonie kibicować.
|
|
|
|
|
|
Kto ma cierpliwość, będzie miał, co zechce:)
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają miliony ludzi na świecie, którzy nie mają pieniędzy, by kupić swoim dzieciom jedzenie. To jest presja. Nie w futbolu.- J.M
|
|
|
|
Kubuś:)
|
 |
« Odpowiedz #578 : Luty 05, 2012, 09:47:57 » |
|
To ja tesz ósówam konto !  taki żarcik  Dobra koniec spamu już bo troszkę się rozjechaliśmy z pogadanką 
|
|
|
|
|
|
 "Niektórzy sądzą że piłka nożna to sprawa życia i śmierci... Mogę was zapewnić że to coś znacznie poważniejszego" - Bill Shankly Marny ze mnie prowokator.
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #579 : Luty 05, 2012, 11:12:22 » |
|
wydaje mi się że akurat VVujek kibicował Interowi od dawna taki więc z niego farbowany lis jak z Pazziniego lis pola karnego  A mi się wydaje, że pora na Ciebie jeżeli chodzi o usuwanie konta. Już raz prosiłeś wielce ale nie dostałeś poklasku i się z tego wycofałeś o ile dobrze pamiętam.
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
Tkrauze
|
 |
« Odpowiedz #580 : Luty 05, 2012, 11:23:55 » |
|
Nie chce komentować "użyszkodników",ale plew od ziarna sam się oddzieli.Dziękuje.
|
|
|
|
|
|
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
|
|
|
|
kusy
|
 |
« Odpowiedz #581 : Luty 06, 2012, 12:17:18 » |
|
no i VVujka nie ma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kachol
|
 |
« Odpowiedz #582 : Luty 06, 2012, 01:09:28 » |
|
Nie rozumiem po co ta szopka z usunięciem konta? Każdy w profilu ma przycisk "usuń konto"
Widocznie niektórzy mają wielką potrzebę, aby kilka osób ich przekonywało, żeby nie odchodzili i żeby wszyscy sobie przypomnieli kim był dany użytkownik...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sampam
|
 |
« Odpowiedz #583 : Luty 06, 2012, 01:10:56 » |
|
Powroci pod innym nickiem z innego ip i po sprawie:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #584 : Marzec 15, 2012, 07:52:17 » |
|
Istnieje możliwość wyłączenia śledzenia wybranych tematów tudzież wątków na forum? Bo szukam szukam i oczy mi cipą zaszły i nic takiego nie widzę.
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|