// Centralne Forum Kibiców Interu
Maj 22, 2012, 11:00:24 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 29 30 [31]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ulubiona muza  (Przeczytany 51110 razy)
andyvdm
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #450 : Maj 09, 2011, 07:28:47 »

Znam całą twórczośc, ba - bylem na koncercie Oczko Po prostu Muse jest zespołem niezłym, ale o najwyższą półkę się nie ociera, majstersztykiem mogę nazwać utwory z Ok Computer Radiohead, Bellamy robi po prostu niezłą muzykę z dobrymi riffami. Tekstowo jest u niego dość ubogo, a na to zwracam szczególną uwagę.
Chuchu
Weteran

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #451 : Maj 09, 2011, 07:34:25 »

No a u mnie jest odwrotnie, chodzi głównie o doznania artystyczne a nie każda piosenka musi mieć niezwykle głęboki przekaz Uśmiech Poza tym chyba znowu przesadzasz, tak ubogo to z tymi tekstami u Bellamy'ego nie jest Oczko
master_snake
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #452 : Luty 19, 2012, 01:10:42 »

Ostatnio muszę przyznać że troszkę mi się w gustach pomieszało. Zacząwszy najpierw od hardstyle poprzez hardbass kończąc na hardcore. Oczywiście przeplatam to goa oraz psychodelic tak dla uspokojenia pobudzonego ucha. Do tego dochodzi zawsze cenione przeze mnie drum and bass oraz ostatnimi czasu dubstep. Niestety przez te moje zachcianki poszły już dwa wzmacniacze bo przecież cicho słuchał nie będę grin.
Ciekawi mnie ile będzie trwała ta moja zajawka na te style muzyczne? Kiedy mi się znudzi i standardowo wrócę do Marleya co mam w zwyczaju średnio 4 razy w roku smiley

"Jestem człowiekiem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
"Moja muzyka będzie wieczna." - Bob Marley
mediolan
Gwiazda Serie A

Forza Inter Pazza i tak cale zycie!

« Odpowiedz #453 : Luty 19, 2012, 02:59:05 »

master ja hardstyle'u slucham juz 1,5 roku i zrobilem tylko 2 przerwy po 2 tygodnie mi ta muzyka nigdy sie nie nudzi  Razz tak swoja droga to strasznie namieszales tych stylow  grin taka rada odemnie wybierz 1 max 2 bo nie ogarniesz pozniej wszystkiego  smiley

master_snake
Członek FDP

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #454 : Luty 19, 2012, 05:04:16 »

Hehe... wiem namieszałem trochę ale co poradzę jak mi się wszystko podoba wink Ale owszem muszę przyznać że hardstyle daje radę smiley

"Jestem człowiekiem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
"Moja muzyka będzie wieczna." - Bob Marley
Strony: 1 ... 29 30 [31]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.133 sekund z 18 zapytaniami.