|
EL_CHINO
|
 |
« Odpowiedz #90 : Luty 09, 2006, 08:45:07 » |
|
A ja ostatnio słucham:  wspomniane już: Strachy na Lachy- Piła Tango  Franz Ferdinand (najnowsza)  The Killers  Farben Lehre
|
|
|
|
|
|
Sia vincita sia non io e finché TI AMO!!! FORZA INTER!!! FORZA NERAZZURRI 
|
|
|
|
Scpn
|
 |
« Odpowiedz #91 : Luty 10, 2006, 11:05:28 » |
|
U mnei ostatnio kroluja dwie plyty: Kult - Muj wydafca (nie slyszalem jak do tej pory lepszej plyty  ) The Gits - Chuliganski trud Ogolnie rzecz biorac, to mie sie to podoba  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #92 : Luty 10, 2006, 11:10:08 » |
|
No tak, Lewe lewe loff, kulcikuru, moj wydawca, krutkie kazanie na temat jazdy na maxa, a przede wszystkiem piosenka młodych wioślarzy to tytuły klasyków dla kazdego fana Kultu. Moj wydawfca to wspaniała płyta, jednak "posłuchaj to do Ciebie" i "Tata Kazika 1" są chyba jeszcze lepsze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scpn
|
 |
« Odpowiedz #93 : Luty 10, 2006, 11:47:19 » |
|
Moj Muj Moj wydawfca to wspaniała płyta, jednak "posłuchaj to do Ciebie" i "Tata Kazika 1" są chyba jeszcze lepsze Wink Wow  . To da sie zrobic lepsza plyte  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #94 : Luty 10, 2006, 11:55:50 » |
|
Wiadomo ze to kwestia gustu  Ja mam cała dyskografie procz Salonu Recreativo - podobno płyty najgorszej  "Posłuchaj to do Ciebie" ma niesamowity klimat, utwóy "do Ani" , "elektryczne nożyce" , "wódka" czy jedna z moich ulubionych "rozmyślania wychowanka" są wręcz genialne. No i "Polska" cztyli hit nad hity - powala na kolana w kazdym calu. P.S Kiedy juz załatwisz sobie tą płyte, to prosze, sprobuj zinterpretowac text w utworze "elektryczne nożyce" - ja ni cholery nie moge 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scpn
|
 |
« Odpowiedz #95 : Luty 10, 2006, 12:01:35 » |
|
Po tekście widze ze raczej mi sie nie uda  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #96 : Luty 10, 2006, 11:19:05 » |
|
Heh, no nie da sie:) Ale piosenka jest fantastyczna, na prawde swietnie sie słucha, chociaz nie mam zwyczaju lubic piosenek gdy nie mam pojecia o co w niej chodzi  Łatw płyte, daje gwarancje najwyzszej jakosci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Xardas
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #97 : Luty 23, 2006, 03:10:18 » |
|
Ja może trochę bardziej nie na temat ,ale nie chciałem zakładać nowego tematu o byle co.A tak naprawdę chciałbym wiedzieć czy ktoś wie z kąt można ściągnąć hymn LM ten co zawsze śpiewają przed meczem.
|
|
|
|
|
|
EL CRACK TOTAL
|
|
|
|
Nasir
|
 |
« Odpowiedz #98 : Luty 23, 2006, 05:17:54 » |
|
wez zalacz jakis program do sciagania muzy i wpisz Champions League albo UEFA
|
|
|
|
|
|
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
|
|
|
FcI_Wojas
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #99 : Luty 23, 2006, 09:35:23 » |
|
A ja słucham Techno...aNd Rock... 
|
|
|
|
|
|
:mrgreen:  !!!..FoOrZa RaAGaZziI..!!!:ave::mrgreen:
|
|
|
|
Interfun 3
|
 |
« Odpowiedz #100 : Kwiecień 10, 2006, 08:29:44 » |
|
Ja słucham przeważnie Punck-rocka ale nie pogardze dobrym reagge moje ulubione zespoły i wokalisci to Akurat, Farben Lehre i Bob marley
|
|
|
|
|
|
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti 
|
|
|
Szczupac_FCI
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #101 : Maj 01, 2006, 08:02:04 » |
|
Ja słucham takiej muzyki jak w wykonainu Jean Michel Jarre i Moby.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #103 : Maj 14, 2006, 07:50:03 » |
|
zalezy co kto slucha ... Mnie tam akurat nie ciagnie do takiej muzyki ... 
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
EL_CHINO
|
 |
« Odpowiedz #104 : Maj 15, 2006, 03:39:24 » |
|
zalezy co kto slucha ... Mnie tam akurat nie ciagnie do takiej muzyki ...  A mnie wręcz przeciwnie :twisted:
|
|
|
|
|
|
Sia vincita sia non io e finché TI AMO!!! FORZA INTER!!! FORZA NERAZZURRI 
|
|
|
|