|
Grzybek
|
 |
« Odpowiedz #120 : Grudzień 03, 2006, 07:39:42 » |
|
Ja słucham polskiego rapu, głownie Grammatik, Eldo, Pezet i wielu innych. Czasem posłucham czegoś z Reagge - Indios Bravos, Habakuk, Gentleman. Techno, nie moje klimaty 
|
|
|
|
|
|
http://www.lastfm.pl/user/Grzybooo/ El Cuchu  sig by Matys from manusite, thx  " If there is a better defensive midfielder in world football at the moment I want to know that players name" Forza Cambiasso !
|
|
|
Miśka
Piłkarz Serie C
Un'ora e mezza senza fiato,perche c'e solo l'Inter
|
 |
« Odpowiedz #121 : Grudzień 03, 2006, 08:01:57 » |
|
Słoneczne,czyste reggae  w szczególności legendarny Bob Marley, ostatnio Sinead O'Connor. Poza tym Kazik Staszewski, Kaśka Nosowska, bardzo cenię Korę za niesamowitą osobowość, Maria Peszek (wyłącznie na płycie), Faith no more, SDM, Sweet Noise, i coś z innej beczki - projekty Michała Żebrowskiego nagrywane z kobietami (elekrtyzujący głos...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvis
|
 |
« Odpowiedz #122 : Grudzień 03, 2006, 08:26:55 » |
|
Przedewszystkim Heavy Metal i bogowie tej muzyki - Iron Maiden. Ponad to power metal  oraz klasykę rockową (Dire Straits na przyklad ) i polski blues ( np.Dżem ale z ryskiem na wokalu)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #123 : Grudzień 03, 2006, 08:47:48 » |
|
Słoneczne,czyste reggae  w szczególności legendarny Bob Marley haa! a to super bo tez jestem wielkim fanem Boba co z reszta pewnie widac  Ostanio zaczalem rowniez sluchac czesciej House, Elektronicznej, Psychodelicznej... A nie wiem czemu ostatnio naszlo mnie na Czeslawa Niemena oraz Tadeusza Nalepe
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
elvis
|
 |
« Odpowiedz #124 : Grudzień 03, 2006, 09:00:04 » |
|
A nie wiem czemu ostatnio naszlo mnie na Czeslawa Niemena oraz Tadeusza Nalepe Niemen klasyka. Nalepa troche mniej ale też fajne. Ja od tygodnia slucham w kółko Inter - Pazza inno Inter-completo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miśka
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #125 : Grudzień 03, 2006, 10:38:12 » |
|
Niemen już chyba zawsze będzie mi się kojarzył ze "Snem o Warszawie" kibiców Legii. Ale dobry wybór;) za elektroniką nie przepadam, jedynie The Prodigy. A Dżem bez Ryśka to już nie to samo:/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvis
|
 |
« Odpowiedz #126 : Grudzień 03, 2006, 10:48:15 » |
|
A Dżem bez Ryśka to już nie to samo:/
słyszałas moze jakies piosenki z czasów Ryśka z tym obecnym wokalistą ? Ja slyszałem kilka. na początku pomyslałem ze nawet nawet ale to nie to samo. Ktoregos dnia uslyszalem "pawia" i rozwaliłem radio.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mka
Najlepszy piłkarz Świata

When the sun shines,we’ll shine together
|
 |
« Odpowiedz #127 : Grudzień 03, 2006, 10:55:41 » |
|
Ja słucham polskiego hh,ostatnio płytka Molesta Powrót,jak ktoś lubi polecam. Uwielbiam też Sarah McLachlan,mogłabym jej słuchać godzinami
|
|
|
|
|
|
Forza non mollare mai ! Nie mówię szeptem gdy mówię skąd jestem 
|
|
|
Miśka
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #128 : Grudzień 03, 2006, 11:59:17 » |
|
elvis23, oczywiście,że słyszałam, byłam też na ich koncercie. Nowy wokalista jakoś nie robi na mnie takiego wrażenia jak Rysiek (drażni mnie nadmierna gestykulacja). Ale to całkiem zrozumiałe, często tak jest gdy przychodzi komuś zastąpić wielkiego człowieka, nawet gdyby miał charyzmę i dobry głos, to zawsze będzie oceniany przez pryzmat swojego poprzednika, jak pokazuje doświadczenie - najczęściej będą to noty słabsze..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvis
|
 |
« Odpowiedz #129 : Grudzień 04, 2006, 12:29:01 » |
|
kiedys Iron Maiden taka zmiana wyszła na dobre. Odszedł Paul DiAnno przyszedl Bruce Dickinson. Co do Dżemu to uwazam ze nowy wokalista zna się na swoim fachu, ale nie powinen śpiewac kawałków Ryśka bo poprostu mu nie idzie to jak nalezy. Te utwory, które są nagrywane, że tak powiem pod niego są całkiem fajne. Chciał pojechać na koncert ale boje się, że zacząłby śpiewać te starsze piosenki a to mnie by nie bawiło w jego wersji, i musze czekac aż łaskawie Iron Maiden do nas zawita 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kondux
Podawacz ręczników
|
 |
« Odpowiedz #130 : Grudzień 06, 2006, 04:20:17 » |
|
Ja ogólnie lubie techno ( np. Pakito) oraz porządny HH, zarówno Polski jak i zagraniczny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EL_CHINO
|
 |
« Odpowiedz #131 : Grudzień 06, 2006, 05:27:46 » |
|
The Clash- Singles Farben Lehre- Farbenheit Gangstarr- Moment of truth
|
|
|
|
|
|
Sia vincita sia non io e finché TI AMO!!! FORZA INTER!!! FORZA NERAZZURRI 
|
|
|
|
klusek
|
 |
« Odpowiedz #132 : Grudzień 06, 2006, 07:08:58 » |
|
Ja ogólnie lubie techno ( np. Pakito) Poprawiłeś mi humor swoim postem. Jakiś syfiasty dance to techno  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kondux
Podawacz ręczników
|
 |
« Odpowiedz #133 : Grudzień 06, 2006, 10:25:25 » |
|
klsmkr nie znam się dobrze ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Ja ogólnie nazywam muzyke ( w rodzaju bum bum bum) techno. Jak się znasz to popraw i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|