|
maxik
|
 |
« Odpowiedz #210 : Maj 14, 2007, 07:06:13 » |
|
Ok e-kubal możesz bedę ci bardzo wdzięczna
dzięki e-kubal  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eKubaL
|
 |
« Odpowiedz #211 : Maj 14, 2007, 07:32:23 » |
|
Z Flipsyde pewnie słyszałaś piosenkę Happy Birthday. We The People właśnie idzie mi w Foobarze, przez Herosów sobie przypomniałem, a oglądałas już Heroes? Dzisiaj premiera 22 odcinka, za tydzień ostatni 23. Serial nieźle wciąga. 
|
|
|
|
|
|
Moja lista TODO: - Terminarz - Galeria/Video - System do multimediów - wyspać się
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #212 : Maj 14, 2007, 07:33:27 » |
|
A mnie ostatnio spodobała się płyta Kultu "spokojnie" z lat 80tych jeszcze chyba  Do tej pory jakos ją omijałem, dopiero teraz odkyłem jej geniusz. Jesli komus brakuje muzy, przy ktorej dobrze sie relaksuje i odpoczywa to polecam. Ma genialny klimat, no i teksty które bardzo do mnie trafiaja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eKubaL
|
 |
« Odpowiedz #214 : Maj 14, 2007, 07:53:43 » |
|
jak posłuchac We The People, to sie troche zdwiwisz, bo gdy usłyszałem Happy Birthday to nie wierzyłem, że to Flipsyde, a co do Heroes to szkoda, że będzie chyba tylko jeden sezon.
|
|
|
|
|
|
Moja lista TODO: - Terminarz - Galeria/Video - System do multimediów - wyspać się
|
|
|
|
maxik
|
 |
« Odpowiedz #215 : Maj 14, 2007, 08:04:39 » |
|
No rzeczywiście dwie zupełnie odmienne piosenki.We The People też super piosenka.A co do Heroes to juz pewne że bedzie tylko jeden sezon??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eKubaL
|
 |
« Odpowiedz #216 : Maj 14, 2007, 08:08:59 » |
|
We The People to tytuł albumu, ta piosenka to Someday.
Napisałem chyba, żeby nic nie zdradzić, ale po oglądnięciu 21 odcinka, kiedy do końca pozostały dwa, jestem na 90% pewny, ze na jednym sezonie sie skończy. Chociaż popularność serialu może sprawić, że producenci zdecydują się jeszcze pociągnąć z jeden sezon.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxik
|
 |
« Odpowiedz #217 : Maj 14, 2007, 08:19:08 » |
|
We The People to tytuł albumu, ta piosenka to Someday.
Napisałem chyba, żeby nic nie zdradzić, ale po oglądnięciu 21 odcinka, kiedy do końca pozostały dwa, jestem na 90% pewny, ze na jednym sezonie sie skończy. Chociaż popularność serialu może sprawić, że producenci zdecydują się jeszcze pociągnąć z jeden sezon.
Sorry miałam na myśli piosenke Someday pomyliło mi sie.Mam nadzieje,że zrobią jeszcze jeden sezon bo film naprawde wciąga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eKubaL
|
 |
« Odpowiedz #218 : Maj 14, 2007, 08:26:25 » |
|
Ale spamujemy... Topic o muzyce, a my o Herosach. Przydałaby się reakcja moda, tylko, że który da mi ostrzeżenie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxik
|
 |
« Odpowiedz #219 : Maj 14, 2007, 08:30:20 » |
|
Nie no my gadaliśmy o muzyce a Herosi to tylko małe zboczenie z tematu. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 14, 2007, 08:37:50 wysłane przez maxik »
|
|
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #220 : Maj 15, 2007, 02:31:41 » |
|
A ja mam prosbe do tych, którzy obracają sie w klimatach elektronicznych. Mam ochote posłuchac jakiegos Trancu, najlepiej jakiegos delikatnego i płynnego, bez duzego basu i łomotu  Jako ze moja wiedza o muzyce elektronicznej konczy sie na odroznieniu techno, trancu i hardstylu, to prosze o pomoc fachowców:P Co radzicie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxik
|
 |
« Odpowiedz #221 : Maj 15, 2007, 02:57:40 » |
|
A ja mam prosbe do tych, którzy obracają sie w klimatach elektronicznych. Mam ochote posłuchac jakiegos Trancu, najlepiej jakiegos delikatnego i płynnego, bez duzego basu i łomotu  Jako ze moja wiedza o muzyce elektronicznej konczy sie na odroznieniu techno, trancu i hardstylu, to prosze o pomoc fachowców:P Co radzicie? z tego co mi wiadomo i z tego co słyszałam to doradziłabym Tiesto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klusek
|
 |
« Odpowiedz #222 : Maj 15, 2007, 03:32:10 » |
|
Co radzicie?
Najlepiej rzuć w cholerę ten trens, bo jest nudny.  A tak na poważnie zajrzyj na stronkę www.di.fm/edmguide/edmguide.html . Co prawda jest to przewodnik po całej muzyce elektronicznej, ale przy okazji znakomity zbiór fragmentów utworów. Dzięki temu sam ocenisz, co Ci się podoba  EDIT: Wiem, wiem, zanudzam już z tą stronką, ale to ona ukształtowała moje gusta muzyczne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #223 : Maj 15, 2007, 03:44:01 » |
|
Wcale nie zanudzasz, bo ta stronka jest po prostu genialna  A i widze, ze nowe utwory sie pojawiły. Trance jest nudny? Hm, ja jestem laikiem jesli chodzi o elektronike, jeszcze kilka lat temu dla mnie wszystko było technem  Ja ogolnie słucham rocka, ale czasem natchnie mnie na jakieś dni, w ktorych mam ochote słuchac tylko elektroniki. I wlasnie teraz tak mam  No i.. dream, epic i ibiza trance, to chyba to co lubie.. P.S Jeszcze mi wytłumaczcie, jak mozna słuchac takiego SPEEDCORE'a albo TERRORCORE'a, przeciez od tego łeb napierdala 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 15, 2007, 03:52:15 wysłane przez slepy_fan »
|
|
|
|
|
|
maxik
|
 |
« Odpowiedz #224 : Maj 15, 2007, 07:45:33 » |
|
mógłyby ktoś powiedziec jaki zespól wykonuje tą piosenke i jaki ma tytuł http://www.youtube.com/watch?v=6h3Y6mL9SHM tutaj znalazłam jakiś filmik z tą muzyką z góry wielkie dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|