// Centralne Forum Kibiców Interu
Luty 11, 2012, 07:09:25 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Ulubiona muza  (Przeczytany 49375 razy)
maxik
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #210 : Maj 14, 2007, 07:06:13 »

Ok e-kubal możesz bedę ci bardzo wdzięczna
dzięki  e-kubal UśmiechUśmiech
eKubaL
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #211 : Maj 14, 2007, 07:32:23 »

Z Flipsyde pewnie słyszałaś piosenkę Happy Birthday. We The People właśnie idzie mi w Foobarze, przez Herosów sobie przypomniałem, a oglądałas już Heroes? Dzisiaj premiera 22 odcinka, za tydzień ostatni 23. Serial nieźle wciąga. Szczerzy zęby

Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się

Slepy
Członek FDP

Co złego to nie ja.

« Odpowiedz #212 : Maj 14, 2007, 07:33:27 »

A mnie ostatnio spodobała się płyta Kultu "spokojnie" z lat 80tych jeszcze chyba tongue Do tej pory jakos ją omijałem, dopiero teraz odkyłem jej geniusz. Jesli komus brakuje muzy, przy ktorej dobrze sie relaksuje i odpoczywa to polecam. Ma genialny klimat, no i teksty które bardzo do mnie trafiaja  Uśmiech
maxik
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #213 : Maj 14, 2007, 07:38:39 »

Z Flipsyde pewnie słyszałaś piosenkę Happy Birthday. We The People właśnie idzie mi w Foobarze, przez Herosów sobie przypomniałem, a oglądałas już Heroes? Dzisiaj premiera 22 odcinka, za tydzień ostatni 23. Serial nieźle wciąga. Szczerzy zęby
Widziałam pare odcinków rzeczywiście nieźle wciąga.A co do piosenki Happy Birthday jest poprostu extra UśmiechUśmiech
eKubaL
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #214 : Maj 14, 2007, 07:53:43 »

jak posłuchac We The People, to sie troche zdwiwisz, bo gdy usłyszałem Happy Birthday to nie wierzyłem, że to Flipsyde, a co do Heroes to szkoda, że będzie chyba tylko jeden sezon.

Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się

maxik
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #215 : Maj 14, 2007, 08:04:39 »

No rzeczywiście dwie zupełnie odmienne piosenki.We The People też super piosenka.A co do Heroes to juz pewne że bedzie tylko jeden sezon??
eKubaL
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #216 : Maj 14, 2007, 08:08:59 »

We The People to tytuł albumu, ta piosenka to Someday.

Napisałem chyba, żeby nic nie zdradzić, ale po oglądnięciu 21 odcinka, kiedy do końca pozostały dwa, jestem na 90% pewny, ze na jednym sezonie sie skończy. Chociaż popularność serialu może sprawić, że producenci zdecydują się  jeszcze pociągnąć z jeden sezon.

Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się

maxik
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #217 : Maj 14, 2007, 08:19:08 »

We The People to tytuł albumu, ta piosenka to Someday.

Napisałem chyba, żeby nic nie zdradzić, ale po oglądnięciu 21 odcinka, kiedy do końca pozostały dwa, jestem na 90% pewny, ze na jednym sezonie sie skończy. Chociaż popularność serialu może sprawić, że producenci zdecydują się  jeszcze pociągnąć z jeden sezon.
Sorry miałam na myśli piosenke Someday pomyliło mi sie.Mam nadzieje,że zrobią jeszcze jeden sezon bo film naprawde wciąga.
eKubaL
Administrator

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #218 : Maj 14, 2007, 08:26:25 »

Ale spamujemy... Topic o muzyce, a my o Herosach. Przydałaby się reakcja moda, tylko, że który da mi ostrzeżenie?Razz

Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się

maxik
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #219 : Maj 14, 2007, 08:30:20 »

Nie no my gadaliśmy o muzyce a Herosi to tylko małe zboczenie z tematu.Razz
« Ostatnia zmiana: Maj 14, 2007, 08:37:50 wysłane przez maxik » Zapisane
Slepy
Członek FDP

Co złego to nie ja.

« Odpowiedz #220 : Maj 15, 2007, 02:31:41 »

A ja mam prosbe do tych, którzy obracają sie w klimatach elektronicznych. Mam ochote posłuchac jakiegos Trancu, najlepiej jakiegos delikatnego i płynnego, bez duzego basu i łomotu Razz Jako ze moja wiedza o muzyce elektronicznej konczy sie na odroznieniu techno, trancu i hardstylu, to prosze o pomoc fachowców:P Co radzicie?
maxik
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #221 : Maj 15, 2007, 02:57:40 »

A ja mam prosbe do tych, którzy obracają sie w klimatach elektronicznych. Mam ochote posłuchac jakiegos Trancu, najlepiej jakiegos delikatnego i płynnego, bez duzego basu i łomotu Razz Jako ze moja wiedza o muzyce elektronicznej konczy sie na odroznieniu techno, trancu i hardstylu, to prosze o pomoc fachowców:P Co radzicie?
z tego co mi wiadomo i z tego co słyszałam to doradziłabym Tiesto.
klusek
Weteran

« Odpowiedz #222 : Maj 15, 2007, 03:32:10 »

Co radzicie?

Najlepiej rzuć w cholerę ten trens, bo jest nudny. Razz

A tak na poważnie zajrzyj na stronkę www.di.fm/edmguide/edmguide.html . Co prawda jest to przewodnik po całej muzyce elektronicznej, ale przy okazji znakomity zbiór fragmentów utworów. Dzięki temu sam ocenisz, co Ci się podoba Uśmiech

EDIT: Wiem, wiem, zanudzam już z tą stronką, ale to ona ukształtowała moje gusta muzyczne Razz
Slepy
Członek FDP

Co złego to nie ja.

« Odpowiedz #223 : Maj 15, 2007, 03:44:01 »

Wcale nie zanudzasz, bo ta stronka jest po prostu genialna Na kolana A i widze, ze nowe utwory sie pojawiły.

Trance jest nudny? Hm, ja jestem laikiem jesli chodzi o elektronike, jeszcze kilka lat temu dla mnie wszystko było technem Nie wyrabiam Ja ogolnie słucham rocka, ale czasem natchnie mnie na jakieś dni, w ktorych mam ochote słuchac tylko elektroniki. I wlasnie teraz tak mam Razz Razz No i.. dream, epic i ibiza trance, to chyba to co lubie..

P.S Jeszcze mi wytłumaczcie, jak mozna słuchac takiego SPEEDCORE'a albo TERRORCORE'a, przeciez od tego łeb napierdala Razz
« Ostatnia zmiana: Maj 15, 2007, 03:52:15 wysłane przez slepy_fan » Zapisane
maxik
Piłkarz Serie A
**

« Odpowiedz #224 : Maj 15, 2007, 07:45:33 »

mógłyby ktoś powiedziec jaki zespól wykonuje tą piosenke i jaki ma tytuł http://www.youtube.com/watch?v=6h3Y6mL9SHM tutaj znalazłam jakiś filmik z tą muzyką z góry wielkie dzięki.
Strony: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.142 sekund z 19 zapytaniami.