Z
Piłkarz Serie A

Bene mori praestat, quam túrpiter vívere
|
 |
« Odpowiedz #225 : Maj 15, 2007, 10:16:34 » |
|
Zespół to 'Blur' a tytuł piosenki: 'Song 2' W Fifie 98 była ta piosenka... A Tutaj masz teledysk http://www.youtube.com/watch?v=iJ-6xGaETHQ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darek
Ojciec dyrektor
Weteran

Szef wszystkich szefuff
|
 |
« Odpowiedz #226 : Maj 15, 2007, 10:37:02 » |
|
A ja mam pytanie. Ostatnio na Vivie leci teledysk z pannami w zielonych mini spódniczkach które grają na bebnach, trąbkach i saksofonach a do tego pokazują majtki:-) i nigdy nie ma tytułu tej piosenki... Zawsze myślałem że nie zdążyłem zobaczyć tytułu bo byłem zajęty oglądaniem tego co pokazują ale potem stwierdziłem że jednak naprawdę nie wyświetlają tytułu... Ktoś by mógł podać namiary na tą piosenkę?
|
|
|
|
|
|
 "Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
|
|
|
Ocheck
El Grafico Magico
OldBoy Interu

Jednorożec współczesnej kultury
|
 |
« Odpowiedz #227 : Maj 15, 2007, 11:25:40 » |
|
orientuje się ktos jak tytuł ma piosenka z rekalmy Fiata, babka cos fanzoli po włosku
|
|
|
|
|
|
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
|
|
|
Darek
Ojciec dyrektor
Weteran

Szef wszystkich szefuff
|
 |
« Odpowiedz #228 : Maj 15, 2007, 11:40:31 » |
|
Masz fc_ocheck 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2007, 12:42:48 wysłane przez kochanydarek »
|
|
 "Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
|
|
|
|
dudu
|
 |
« Odpowiedz #229 : Maj 16, 2007, 12:02:52 » |
|
kochanydarek miałem taki sam problem tylko ze inna piosenka napewno ale znałem wykonawce i własnie przed chwila udało mi sie znalezc to co widziałem ;] jak sie dowiesz o swoja to daj namiar tutaj ;]
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2007, 12:20:40 wysłane przez dudu »
|
|
INTER PEDES PUELLARUM ;] IO SONO INTERISTA "Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco Pazzo per l’Inter. Un sogno lungo 13 anni "...ja i Inter - to dwa słowa, których nie da się rozdzielić." - Javier Zanetti
|
|
|
Z
Piłkarz Serie A

Bene mori praestat, quam túrpiter vívere
|
 |
« Odpowiedz #230 : Maj 16, 2007, 12:47:26 » |
|
kochanydarku Alex Gaudino - Destination Calabria http://www.youtube.com/watch?v=t_9s4iqm-pkMam też w mp3 jak chcesz, podaj gg to Ci prześle. ps. pomogłem juz dziś 2 osobom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darek
Ojciec dyrektor
Weteran

Szef wszystkich szefuff
|
 |
« Odpowiedz #231 : Maj 16, 2007, 01:04:42 » |
|
Wysłałem ci na priva numer gg jak odebrałeś to napisz  P.S Już znalazłem na necie i zasysam zobaczę co ściągnę jak będzie inna wersja to dam znaki 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2007, 01:12:00 wysłane przez kochanydarek »
|
|
|
|
|
|
Interista17
|
 |
« Odpowiedz #232 : Maj 24, 2007, 09:10:45 » |
|
Masz fc_ocheck  U mnie ta piosenka leci praktycznie całą dobę  . Jest po prostu super bardzo mi sie podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #233 : Czerwiec 01, 2007, 02:54:18 » |
|
Tym razem znowu wysililem swoje szare komrki i zrobilem pelnometrazowa mp3 (nie jak wczesniej intro). Oto ona ---> MP3. Moze sie spodoba 
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
maxik
|
 |
« Odpowiedz #234 : Czerwiec 01, 2007, 04:05:38 » |
|
no no niewiedziałam że tworzysz muzyke super kawałek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wasiel InterFC
Piłkarz Serie C
Inter per Sempre
|
 |
« Odpowiedz #235 : Czerwiec 01, 2007, 04:46:17 » |
|
Do Master Snake=> fajny utwór nawet 
|
|
|
|
|
|
Inter per sempre. Inter eterno amore.
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #236 : Czerwiec 01, 2007, 06:37:42 » |
|
początek średni ale później widać duży postęp  ogólnie gratki 
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #237 : Czerwiec 01, 2007, 09:35:42 » |
|
początek średni ale później widać duży postęp  ogólnie gratki  Wiem wlasnie poczatek zrypalem ale juz mi sie nie chcialo poczatku robic od poczatku 
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
Grzybek
|
 |
« Odpowiedz #238 : Czerwiec 09, 2007, 11:24:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
http://www.lastfm.pl/user/Grzybooo/ El Cuchu  sig by Matys from manusite, thx  " If there is a better defensive midfielder in world football at the moment I want to know that players name" Forza Cambiasso !
|
|
|
mORGAN
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #239 : Lipiec 01, 2007, 06:15:39 » |
|
Po przeczytaniu tematu od początku stwierdzam, że jestem tu chyba jedyną osobą która się nie wypowiedziała  Co do moich gustów muzycznych to są dość rozległe. Słucham od Kazika, przez Boba Marleya od Slipknota czy Dismember. Z zespołów nie wymienionych jeszcze tutaj polecam Bullet For My Valentine. Naprawdę ciekawa muzyka... Raz tylko pojawiła się nazwa Disturbed, a to świetny zespół. Z cięższej muzyki polecam Static-X. Bardzo ciekawy wokal 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|