|
and1
|
 |
« Odpowiedz #240 : Lipiec 01, 2007, 06:32:36 » |
|
powiem tyle...tandeta...po prostu dno i 5 metrów mułu...nie wiem jak to się może podobać...no ale...mis puszapek...słyszał ktoś o nim ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #241 : Lipiec 01, 2007, 06:53:02 » |
|
miś Pushupek ;D wiadomo że słyszałem - bohater kreskówki z 4fun TV cały czas pijący piwo... nom a kawałek mi tez nie przypadł do gustu, choć Gurala raczej lubię
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mercyful King
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #242 : Lipiec 02, 2007, 04:14:35 » |
|
walnę coś od siebie - po rodzaju muzyki nazwa wykonawcy Black/pagan/viking/death metal-immortal, enslaved, vader, setherial Heavy/power metal-king diamond, mercyful fate, iron maiden, helloween, rhapsody of fire, blind guardian Thrash metal-metallica, destruction, overkill, kreator, exodus, flotsam & jetsam, acid drinkers, anthrax, slayer Hard rock-deep purple, black sabbath, uriah heep, dio, rainbow, scorpions, led zeppelin, simon & garfunkel, motorhead Prog rock/industrial-pink floyd, king crimson, laibach, rammstein Grunge/punk rock-nirvana, alice in chains, armia, 2 tm 2,3
I jeszcze duuuuużo innych zespołów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #243 : Lipiec 07, 2007, 06:45:42 » |
|
Ostatnio - Sizzla, Hector And Tito, Gregory Isaacs i troszkę house'u, trance i elektronicznej.
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
Kiełben
|
 |
« Odpowiedz #244 : Lipiec 12, 2007, 01:08:21 » |
|
ja podobnie jak Gaszka  2pac wymiata  no i ostatnio troche hh polskiego  Papa Roach i te klimaty.
|
|
|
|
|
|
 Nikt INTERU nie pokona, ani Juve , ani Roma 
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #245 : Lipiec 12, 2007, 01:14:58 » |
|
Ja tam za HH zdecydowanie nie przepadam... ostatnio cały czas słucham reggae  oklepane piosenki Boba i Indios Bravos  zapomniał bym o Guano Apes... wróciła mi strasznie ochota na ten zespół i tez go ostro wałkuje  Młode lata mi sie przypominaja 
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
szuli
|
 |
« Odpowiedz #246 : Lipiec 12, 2007, 01:24:33 » |
|
ja to preferuje rock slucham tez metalu  - ale bez przesady - nie lubie składania ofiar, darcia japy itp.  rege lubie sobie posluchac hip hop to tylko wybrane utwory
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dagon
Raczkujący trampkarz
Ela maglia nerazzurra dei campioni del passato !!
|
 |
« Odpowiedz #247 : Lipiec 12, 2007, 03:11:02 » |
|
a ja tam slucham black metalu i troche death'u   tz. bardziej kiedys  a teraz wsłuchuje sie w Pazza Inter Versione 2007  bo to jest najlepszy kawalek  no i jeszcze oczywiscie Graziano Romani - "C'e solo L'Inter"   Forza INTER !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doug
|
 |
« Odpowiedz #249 : Lipiec 17, 2007, 09:27:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
 W Call of duty 2 gram tylko tam 193.47.83.223:28932 Henryk V - "Od chwili tej do końca świata w pamięci ludzkiej będziemy żyć, wybrańców garść, kompania braci. Kto dziś wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem "
|
|
|
|
dudu
|
 |
« Odpowiedz #250 : Lipiec 17, 2007, 10:01:51 » |
|
ja ostatnio zobaczyłem teledysk na vivie ale nie zauwazyłem wykonawcy i tytułu piosenki ale wczoraj w powtórce wojewódzkiego spiewali i teraz juz wiem polecam "Cała Góra Barwinków - 24 godziny" na emulu sciagniecie
|
|
|
|
|
|
INTER PEDES PUELLARUM ;] IO SONO INTERISTA "Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco Pazzo per l’Inter. Un sogno lungo 14 anni "...ja i Inter - to dwa słowa, których nie da się rozdzielić." - Javier Zanetti "Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #251 : Lipiec 17, 2007, 10:10:22 » |
|
"Cała Góra Barwinków - 24 godziny"
Polecam świetny zespół. Byłem na ich koncercie. 
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
maxik
|
 |
« Odpowiedz #252 : Lipiec 17, 2007, 06:26:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dudu
|
 |
« Odpowiedz #253 : Lipiec 23, 2007, 09:40:52 » |
|
Jeckyll and Hyde - Freefal
fajny kawalek a teledysk jeszcze lepszy ;] polecam
|
|
|
|
|
|
INTER PEDES PUELLARUM ;] IO SONO INTERISTA "Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco Pazzo per l’Inter. Un sogno lungo 14 anni "...ja i Inter - to dwa słowa, których nie da się rozdzielić." - Javier Zanetti "Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
|
|
|
sebasstianus
Raczkujący trampkarz
FC internazional - PL/GB Fan
|
 |
« Odpowiedz #254 : Lipiec 23, 2007, 11:57:42 » |
|
A moja muza... wystarczy popatrzec na line-up dwoch ostatnich Download Festival (06-07: na ostatnim nawet zagralem  ) Metallica, Trivium, Korn, Killswitch Engage, Alter bridge...plus Joe Satriani, Steve Vai... Jestem basista, wiec lubie muze z dobrymi partiami tego instrumentu, m.in. od Jamiroquai do P.O.D  Ogolnie, wszystko co ma dobrze przesterowana gitare i mocny bass:) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
seBASStianus
|
|
|
|