r9
Raczkujący trampkarz
|
 |
« Odpowiedz #270 : Lipiec 28, 2007, 03:49:14 » |
|
no to macie DP  Mega Dance - chodź bliżej VIP - nocne gry Spike - noc nam dziś nie zaszkodzi Focus (chyba) - ciało twoje Skalar - w tę noc pozdro 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rysiu
Podawacz ręczników
POMEZANIA MALBORK
|
 |
« Odpowiedz #271 : Lipiec 28, 2007, 04:03:42 » |
|
Boys-Małolata
kochanydarek zaje.iste!
|
|
|
|
|
|
POMEZANIA MALBORK
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #272 : Lipiec 28, 2007, 04:33:03 » |
|
Ludzie nie róbcie już wiochy
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
Rysiu
Podawacz ręczników
POMEZANIA MALBORK
|
 |
« Odpowiedz #273 : Lipiec 28, 2007, 04:49:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
POMEZANIA MALBORK
|
|
|
Lamatico
Football Club Internazionale Milano Calcio
Kadra Hax Ball

Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #274 : Lipiec 28, 2007, 05:26:10 » |
|
Boys-Małolata
kochanydarek zaje.iste! Ja też uwielbiam te piosenkę... Jak jade rowerem to jej zawsze słucham  Teraz jeszcze hity, które dla mnie są zajebiste: Mateo - Podnieście w górę ręce Download FileFrontCLIVER - Bliskość ciała Download FileFrontCLIVER - Zaufaj mi CLIVER - Chodź kochanie Unkown Artist - Akalina Download FileFront Impuls - Jeszcze raz Impuls - Eksplozja Clubringer - Powiedz Russian Boys - Dabu Dobu Daj (Polska wersja ==> Download FileFrontMegam - Ze mną tańcz Russian Boys - Dziewczonka Aqua - Barbie girl (remix) Download FileFront
|
|
|
|
|
|
>Serie A<|>Champions League<|>Coppa Italia<|>Season 2011/12 --> 104 Years<|>FC Internazionale<
|
|
|
|
|
|
dudu
|
 |
« Odpowiedz #276 : Lipiec 29, 2007, 09:23:44 » |
|
to ja podam linka który na shoucie umiescił Habu ... płyta Interu z muzą 2007 http://rapidshare.com/files/34135791/Inter_Milan_Music_Compilation_by_bocah_and_mamba.rarpodziekowania dla Habu
|
|
|
|
|
|
INTER PEDES PUELLARUM ;] IO SONO INTERISTA "Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco Pazzo per l’Inter. Un sogno lungo 13 anni "...ja i Inter - to dwa słowa, których nie da się rozdzielić." - Javier Zanetti
|
|
|
Matrix23
Piłkarz Serie B

Megadeth
|
 |
« Odpowiedz #277 : Sierpień 11, 2007, 03:08:50 » |
|
Głównie rock i jego odmiany a mój ulubiony zespół to RED HOT CHILI PEPPERS a po za tym limp bizkit linkin park the offspring night wish coma kult
|
|
|
|
|
|
Metal thrashing mad
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #278 : Sierpień 11, 2007, 03:40:17 » |
|
night wish
Nie znam zespołu  Masz jakies piosenki? chętnie posłucham Twojej ulubionej kapeli
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
Chuchu
|
 |
« Odpowiedz #279 : Sierpień 13, 2007, 07:47:09 » |
|
ja uwielbiam twórczość Kazika szczególnie za jego czasów w zespole KULT. KULT - Królowa życia -jest genialną piosenką poza tym "Gdy nie ma dzieci" no i oczywiscie "Baranek" i "Polska"
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 13, 2007, 07:49:41 wysłane przez Chuchu »
|
|
|
|
|
Inter _Fan!
Piłkarz Serie C
Forza Inter !!
|
 |
« Odpowiedz #280 : Sierpień 13, 2007, 08:30:48 » |
|
ogolnie caly polski HIP HOP ! ;d no moze nie caly nie przepadam za amatorskim hip hop.. lub tego nieby "hiphopu" od verby.. ble.. ;] i troche Amerykanski rap jeszcze lubie..  (Eminem, 50 Cent, Ś.P. 2Pac)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
★ Intero ★
Io sono Interista
Gwiazda Serie B

|
 |
« Odpowiedz #281 : Sierpień 13, 2007, 09:15:24 » |
|
Ja tam ogólnie dużo Rocka i Metalu slucham, ale czasem włoskie piosenki też... Dużo gram na keyboardzie klasyków  Ma ktoś nuty do Pazza Inter Amala lub C'e Solo Inter?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inter _Fan!
Piłkarz Serie C
Forza Inter !!
|
 |
« Odpowiedz #283 : Sierpień 13, 2007, 09:31:23 » |
|
radio dostepne rowniez na stronie http://techno-polska.prv.pl/pl/001/  pozdro.. // A nie możemy edytować postów, he?! Musimy jeden pod drugim pisać?! ...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 13, 2007, 09:56:42 wysłane przez MiRas »
|
|
|
|
|
Rysiu
Podawacz ręczników
POMEZANIA MALBORK
|
 |
« Odpowiedz #284 : Sierpień 14, 2007, 12:26:53 » |
|
P.Diddy Feat. Keisha Coles-Last Night NEW HIT  John Travolta - Summer Loving  Energy Retro Mix Vol.2 (2007) MAGNUS CARLSSON - Live Forever Mr_Bronkz_Pres._Bronkz_Brothers_-_Majorka___Orginal_Mix_
|
|
|
|
|
|
POMEZANIA MALBORK
|
|
|
|