|
maxik
|
 |
« Odpowiedz #300 : Wrzesień 13, 2007, 04:01:32 » |
|
Nie jestem pewna ale to chyba powinno być to Camille Jones - The Creeps
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z
Piłkarz Serie A

Bene mori praestat, quam túrpiter vívere
|
 |
« Odpowiedz #301 : Wrzesień 13, 2007, 05:12:29 » |
|
zgadza sie  dziękować  A jeszcze jakby ktos to wrzucil w mp3 to by bylo wspaniale...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xElkins
Raczkujący trampkarz
My God Has Horns
|
 |
« Odpowiedz #302 : Wrzesień 15, 2007, 03:00:40 » |
|
Z muzyka tak jak i z klubem, zawsze oddany jednemu, Metal oraz Inter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ocheck
El Grafico Magico
OldBoy Interu

Jednorożec współczesnej kultury
|
 |
« Odpowiedz #303 : Wrzesień 16, 2007, 09:15:05 » |
|
http://rapidshare.com/files/56190972/05._Jesli_chcesz.mp3.htmlsliczna ballada zespolu Shout - idealnie obrazująca moje wewnętrzne przeżycia i obecne samopoczucie
|
|
|
|
|
|
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
|
|
|
Muczapa
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #304 : Październik 07, 2007, 12:41:45 » |
|
Mój pierwszy post od dawna, oczywiście w muzyce. Z muzyka tak jak i z klubem, zawsze oddany jednemu, Metal oraz Inter.
U mnie to samo. Dominującym gatunkiem jest death, a właściwie brutal death. Zespoły takie jak Suffocation, deeds of flesh, nile, internal suffering, vomitory, vile. Z polskich kapel(napisałbym że polecam, ale dla więkoszość będą to pozycje nie do przyjęcia): Azarath, Hate, Pyorrhoea, Yattering.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
groch
Najlepszy piłkarz Świata

Per me c'e solo l'Inter. A me che sono innamorato
|
 |
« Odpowiedz #305 : Październik 07, 2007, 06:26:45 » |
|
Siema... Mój 1 post chyba  Ja słucham w sumie wszystkiego zależy od humoru  ale jeżeli chodzi o najlepsza piosenke to chyba Paktofonika- W moich kręgach
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2007, 06:53:02 wysłane przez grochinter »
|
|
 ,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
|
|
|
|
Chuchu
|
 |
« Odpowiedz #306 : Październik 09, 2007, 08:24:51 » |
|
ja wam BARDZO polecam utwór Rob Dougan - Clubbed to Death tylko nie na jakichs Youtubach tylko pełną piosenke która trwa 7:25 bo na tych wszystkich maxiorach maximum trwa 3 minuty z kawałkiem a pelna wersja piosenki jest poprostu genialna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kermitt
|
 |
« Odpowiedz #307 : Październik 09, 2007, 09:25:56 » |
|
Wiecznie swietny utwor, co najwazniejsze trzyma poziom: Limp Biscuit - Come my Lady P.S. Myslalem że tylko mi podobają się takie piosenki. Uwielbiam ten zespół i myślałem że tylko ja go pamiętam. A dla Ciebie kolejna nutka tego zespołu która ma bardzo podobny charakter. Uwielbiam tak sam, w ciszy posłuchac sobie tych świetnych kawałków. Shout - Przepraszam za miłośc (gorąco polecam Ocheck)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2007, 09:28:03 wysłane przez MarcinJaslo »
|
|
|
|
|
|
Cupek20
|
 |
« Odpowiedz #308 : Październik 10, 2007, 09:42:57 » |
|
Siema .. Kocham Metal a szczególnie Death <Obituary,Vader,Amon Amarth,Opeth,>Brutal Death<Suffocation,Nile,>Trash Metal<Testament,Kreator,Pantera>Doom Meatl<Saturnus,My Dying Bride> no i niekiedy se posłucham klasyku !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pingfin
Podawacz piłek
Nie mam obrazka, bo nie warto:)
|
 |
« Odpowiedz #309 : Październik 10, 2007, 04:41:42 » |
|
Moji ulubieni wykonawcy to Habakuk, Dreadsquad, Natural dread killaz, Gentleman, Bob Marley oczywiście, Indios Bravos, Vavamuffin, Dżem, Perfect, Green day, Guns'n'roses, Lenny Kravitz, Red Hot, Pogodno, Paktofonika, 52 Dębiec....troche tego jest, ale slucham wielu innych.....Lubie każdy nek i jesli jakas nuta wpadnie mi w ucho to może być to nawet solo na bałałajce i tak mi sie bedzie podobać:)
|
|
|
|
|
|
Ciesz się grą, jakbyś był numerem 1. Trenuj, jakbyś był numerem 2.
|
|
|
|
Kermitt
|
 |
« Odpowiedz #310 : Październik 10, 2007, 05:13:25 » |
|
Po pierwsze istnieje opcja Edytuj  a po drugie 'moi' się pisze a nie 'moji' jak bym się chciał czepiac  Oprocz tego o czym pisałem to uwielbiam francuskie HH i RAPowe kawałki NTM, Shurkin, Akhenton, Bouga, Saian Supa Crew, Mafia Trese, Menelik, Soundkail, Mc Solar, 113 ... genialne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #311 : Październik 10, 2007, 06:14:39 » |
|
Po pierwsze istnieje opcja Edytuj Wybacz ale nie rozumiem Żeby nie było OT to napisze że Happysad wydał nową płyte "Nieprzygoda" której warto posłuchać 
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
Kermitt
|
 |
« Odpowiedz #312 : Październik 10, 2007, 06:22:08 » |
|
Przed chwilka jeszcze byl tu drugi post o tresci mniej wiecej: "mialo byc gatunek" napisany kilka sekund po pierwszym poście. Może jakiś admin się już z tym uporał
Mattafix - Living
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #313 : Październik 10, 2007, 09:05:04 » |
|
Mi się strasznie ostatnio spodobał polski zespół hardCore'owy April... co prawda od 3 lat temu zespół się rozleciał, aczkolwiek ich piosenki są po prostu.. fenomenalne Oprócz tego pionierska grupa screamo, czyli Orchid... to, co oni wyprawiają to jest (przynajmniej dla mnie) niesamowita sprawa 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 10, 2007, 09:07:31 wysłane przez Krwawy_eM »
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
groch
Najlepszy piłkarz Świata

Per me c'e solo l'Inter. A me che sono innamorato
|
 |
« Odpowiedz #314 : Październik 11, 2007, 01:47:58 » |
|
Ja krece sie wokół hip hopu i Reege  właśnie ściągłem marika- moje serce... Polecam 
|
|
|
|
|
|
 ,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
|
|
|
|