|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #330 : Styczeń 28, 2008, 06:55:44 » |
|
A ja już byłem na ich koncercie i nieźle było do póki skaczący długowłosi pod sceną nie zerwali trójkąta na oświetlenie z pod sufitu  Bywanie na takich koncertach to jedna z zalet studiowania w większym mieście  Ja byłem 3 lata temu w Kielcach na Comie! Koncert odbywał się w jakimś klubie i naszło się mase dziadostwa na drinka czy "piffko"  patrzyli na nasze pogo z otwartymi gębami i wychodzili po 5 minutach w szoku 
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
Ocheck
El Grafico Magico
OldBoy Interu

Jednorożec współczesnej kultury
|
 |
« Odpowiedz #331 : Styczeń 28, 2008, 08:15:05 » |
|
Hehe a na mnie się tak lampili 2 lata temu w Klodzu na Dzemie jak bylem, wszyscy dlugie wlosy skory a ja sobie w krotkich spodenkach i koszulce i spiewalem wszystko pod sceną. Mieli lekkiego szoka ale sie okazalo poznalem tam wiele zajebistych osób.
P.s Polecam muzyke zespołu Dzem i Cree zajebiste polskie bluesowe klimaty...miodzio na moje uszka
|
|
|
|
|
|
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #332 : Styczeń 28, 2008, 09:59:44 » |
|
Globus tańczysz Pogo ?  Mam kumpla który w szkole na sucho zaczyna.
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #333 : Luty 02, 2008, 02:01:26 » |
|
Globus tańczysz Pogo ?  Dobre pogo nie jest zle:). Kiedys byl to moj ulubiony rodzaj tanca hehe:) Ale to bylo jak bylem mlody:)
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|
|
|
Forza_eDi
|
 |
« Odpowiedz #335 : Luty 03, 2008, 01:39:48 » |
|
mam mały kłopot ... podoba mi się najnowsza piosenka artysty "Paul van Dyk" tylko nie wiem jaki jest tytuł tej piosenki ... może ktoś wie o jaką mi chodzi piosenkę  ostatnio słyszałem ją na esce i na RMF FM ... jak ktoś wie to proszę o tytuł
|
|
|
|
|
|
 // Jeśli Ona to narkotyk, to ja jestem ćpunem ...
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #336 : Luty 03, 2008, 01:50:18 » |
|
Hmm... Najprawdopodobniej chodzi o piosenke "Let go", chyba ona byla ostatnio puszczana w radio, chociaz pewnosci nie mam bo znawca nie jestem. Najlepiej jakbys zanucil:)
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|
Forza_eDi
|
 |
« Odpowiedz #337 : Luty 03, 2008, 01:59:31 » |
|
Ibanez wielkie dzięki ... to ta piosenka ...  PS. zanucił bym ... ale nie mam jak ... 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2008, 02:01:35 wysłane przez Forza_eDi »
|
|
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #338 : Luty 03, 2008, 02:18:46 » |
|
Nie ma sprawy eDi! A skoro juz szukamy jakichs piosenek to moze zna ktos "one and one" (albo "one&one"). Nie jestem pewiem czy taki jest tytul ale tak napewno laska spiewa w refrenie. Nie chodzi tutaj o piosenke Edyty Gorniak, tylko o jakas inna. Slyszalem te piosenke kilka lat temu chyba na mtv i do tej pory nie moge jej znalezc, mimo ze szukalem. Jest to takie techno raczej, teledysk z tego co pamietam to z jakas blondyna... Jak ktos wie o co mi chodzi to prosze o wykonawce lub najlepiej linka:) Pozdro!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forza_eDi
|
 |
« Odpowiedz #339 : Luty 03, 2008, 02:35:22 » |
|
Ibanez nie wiem czy chodzi Ci o tą piosenkę ale ja mam takie coś "Robert Miles - One And One" dość stara piosenka ...  PS. kolega klusek też ma tą piosenkę na myśli (chyba) ...  Link z teledyskiem ... http://pl.youtube.com/watch?v=oSPLGzQz97M 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2008, 02:48:37 wysłane przez Forza_eDi »
|
|
|
|
|
|
klusek
|
 |
« Odpowiedz #340 : Luty 03, 2008, 02:36:09 » |
|
Górniakowa zaśpiewała stary utwór Roberta Milesa ( tutaj). Nic innego nie przychodzi mi do głowy.  EDIT: O, za późno 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2008, 02:37:59 wysłane przez klusek »
|
|
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #341 : Luty 03, 2008, 05:54:19 » |
|
Dzieki Panowie ale to nie ta piosenka:) Ja tez znalazlem jako pierwsza jak szukalem. Najwyrazniej ta piosenka zniknela bo byla za slaba, a mi sie spodobala po pierwszym i jedynym uslyszeniu:) Bede szukal dalej chociaz w wiele miejsc zwiedzilem i nic. A slyszeliscie o tym zespole: http://www.youtube.com/watch?v=i6OYN8c7m6c
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lopata1102
|
 |
« Odpowiedz #342 : Luty 03, 2008, 06:05:34 » |
|
Ja polecam nowa plyte Sokola i Pono - "Teraz Pieniadz w Cenie" a jak ktos woli muzyke klubowa taka jak na baletach to tez moge pisac dobre kawalki jak ktos chce:D
|
|
|
|
|
|
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta...
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #343 : Luty 03, 2008, 08:55:32 » |
|
Ja polecam nowa plyte Sokola i Pono - "Teraz Pieniadz w Cenie"
W końcu się jakiś miłośnik polskiego rapu odezwał  Jakieś "Comy" i "Dżemy" to zupełnie nie mój klimat... A płytka TPWC nawet niezła...Sokół i Pono jak zwykle dają do myślenia 
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #344 : Luty 04, 2008, 08:20:25 » |
|
A co sadzicie o tym??? Ostatnio sobie slucham do forum:) http://www.youtube.com/watch?v=S5nw1-_5-Vk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|