|
Pestario
|
 |
« Odpowiedz #345 : Luty 04, 2008, 08:28:52 » |
|
Nowa płytka Sokoła i pono jeste calkiem fajna  A ta piosenka My chemical Romance jest niezla
|
|
|
|
|
|
CZARNO NIEBIESKIE BARWY KROLEWSKIE
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #346 : Luty 05, 2008, 01:37:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|
lopata1102
|
 |
« Odpowiedz #347 : Luty 05, 2008, 02:00:05 » |
|
Mora ja tak samo inne klimaty:D Ps. teraz czekam na nowa plytke Gurala "el POlako"
|
|
|
|
|
|
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta...
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #348 : Luty 05, 2008, 02:05:53 » |
|
Sami hip-hopowcy!!!  Nie no zartuje wiem ze sa tu tez klimaciarze 
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #349 : Luty 05, 2008, 03:30:21 » |
|
jaram sie buhhem wyczekujac na El Polako 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #350 : Luty 05, 2008, 07:11:57 » |
|
Sami hip-hopowcy!!!  Nie no zartuje wiem ze sa tu tez klimaciarze  Chłopaki nie znają się poprostu 
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #351 : Luty 05, 2008, 08:33:49 » |
|
Soczyste gitarowe riffy  subtelny melodyjny bass  i energiczna perkusja  to to co lubie najbardziej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #352 : Luty 05, 2008, 09:29:47 » |
|
Mora ja tak samo inne klimaty:D Ps. teraz czekam na nowa plytke Gurala "el POlako"
Wiemy co dobre  Akurat Gurala średnio lubię i po jego nowej płycie nie spodziewam się fajerwerków... Sami hip-hopowcy!!!  Nie no zartuje wiem ze sa tu tez klimaciarze  Chłopaki nie znają się poprostu  A ja myślałem ,że BoDzIo już Ci wytłumaczył na zjeździe wyższość hip-hopu nad muzyką wszelaką  Soczyste gitarowe riffy  subtelny melodyjny bass  i energiczna perkusja  to to co lubie najbardziej  Prawdziwy hip-hop z DUSZY z SERCA i GARDŁA....A nie jakaś perkusja 
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
Darek
Ojciec dyrektor
Weteran

Szef wszystkich szefuff
|
 |
« Odpowiedz #353 : Luty 05, 2008, 09:43:16 » |
|
Soczyste gitarowe riffy  subtelny melodyjny bass  i energiczna perkusja  to to co lubie najbardziej  To masz tu coś i posłuchaj i oceń bo to jest dzieło moich kolegów i jest tam wszystko to co lubisz http://ketha.net/
|
|
|
|
|
|
 "Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #354 : Luty 05, 2008, 10:31:49 » |
|
Prawdziwy hip-hop z DUSZY z SERCA i GARDŁA....A nie jakaś perkusja  No spoko z duszy, z serca i gardla.... ale zadko sie zdarza zeby te utwory mialy polot. Owszem sa niektore ciekawe kawalki, sam nieraz poslucham, ale wole brzmienia gitarowe, ktore takze sa zdecydowanie z serca i z duszy!!! A poza tym ta energia, te emocje!! Rock'n'roll!!!  To masz tu coś i posłuchaj i oceń bo to jest dzieło moich kolegów i jest tam wszystko to co lubisz http://ketha.net/Spoko poslucham wypociny Twoich kolegow i zobacze czy to to co lubie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EL_CHINO
|
 |
« Odpowiedz #355 : Luty 06, 2008, 10:31:53 » |
|
A ja myślałem ,że BoDzIo już Ci wytłumaczył na zjeździe wyższość hip-hopu nad muzyką wszelaką  uff... to jednak nie było czego żałowac jeśli się nie wybierałem na zjazd, kamień z serca 
|
|
|
|
|
|
Sia vincita sia non io e finché TI AMO!!! FORZA INTER!!! FORZA NERAZZURRI 
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #356 : Luty 06, 2008, 10:57:12 » |
|
A ja myślałem ,że BoDzIo już Ci wytłumaczył na zjeździe wyższość hip-hopu nad muzyką wszelaką  uff... to jednak nie było czego żałowac jeśli się nie wybierałem na zjazd, kamień z serca  No dokładnie  Chłopaki się podniecają murzynami i naszymi pseudo raperami a nie mają pojęcia o porządnej muzyce 
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #357 : Luty 06, 2008, 11:00:48 » |
|
Jak Mora jeszcze ze 2 razy sie przejedzie ze mna na zjazd i z powrotem to mu fascynacja hiphopem przejdzie  Choc kilka takich utworow ostatnio btlo na plejliście 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #358 : Luty 07, 2008, 05:31:56 » |
|
Jak Mora jeszcze ze 2 razy sie przejedzie ze mna na zjazd i z powrotem to mu fascynacja hiphopem przejdzie  Wykorzystując całą swą wiedzę z języka angielskiego odpowiem:NEVER  Zresztą więcej z Tobą do samochodu nie wsiądę, bo niebezpiecznie prowadzisz  Globus -chyba oceniasz hip-hop po przesłuchaniu takich "raperów" jak Verba ,Doniu,Mezo ,czy 18 L.Rozumiem ,że można nie lubić hip-hopu ,ale nie wrzucaj wszystkich MC do jednego worka z napisem "pseudoraperzy".
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #359 : Luty 08, 2008, 12:04:48 » |
|
To masz tu coś i posłuchaj i oceń bo to jest dzieło moich kolegów i jest tam wszystko to co lubisz http://ketha.net/No Stary powiem Ci ze posluchalem i ja nie widze w tym nic szczegolnego, no moze niektore momenty instrumentalne ... Nie lubie takiego wokalu ryczacego (kiedys jakis czas takich rzeczy sluchalem w okresie wzmozonego buntu  ale mi przeszlo..) no jest kilka wyjatkow np. Children of Bodom ( http://www.youtube.com/watch?v=jHoVWQjPPRI&feature=related - posluchajcie do konca, nie zniechecajcie sie na poczatku-bedzie wyjeb..a gitara i perkusja ) , ale oni nadrabiaja muzyka-poza tym do ich muzyki inny wokal nie pasuje (do kethy tez).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|