|
lopata1102
|
 |
« Odpowiedz #360 : Luty 08, 2008, 12:36:00 » |
|
Po raz kolejny zgadzam sie w 100% z Mora...nie mozna porownywac Meza i takiech innych pedalkow do Pkatofoniki, Gurala, Sokola, czy nawet Pih-a:D I jeszcze musze podkreslic ze Mora dysponuje wielka wiedza z jezyka Angielskiego...jak z nim probowano wywiad w Mediolanie zrobic  nie powiedzial NIC a teraz prosze "Never" 
|
|
|
|
|
|
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta...
|
|
|
|
Ibanez
|
 |
« Odpowiedz #361 : Luty 08, 2008, 01:12:33 » |
|
I jeszcze musze podkreslic ze Mora dysponuje wielka wiedza z jezyka Angielskiego...jak z nim probowano wywiad w Mediolanie zrobic  nie powiedzial NIC a teraz prosze "Never"  Hehe a Ty lopala co "eine coca cola"  Ale w wywiadzie dales rade  Pzdr
|
|
|
|
|
|
CHI NOI SIAMO SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA E MAI NESSUN CI FERMERA' NOI SAREMO SEMPRE QUA QUANDO L'INTER GIOCHERA' PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA' NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
|
|
|
|
lopata1102
|
 |
« Odpowiedz #362 : Luty 08, 2008, 02:59:22 » |
|
I jeszcze musze podkreslic ze Mora dysponuje wielka wiedza z jezyka Angielskiego...jak z nim probowano wywiad w Mediolanie zrobic  nie powiedzial NIC a teraz prosze "Never"  Hehe a Ty lopala co "eine coca cola"  Ale w wywiadzie dales rade  Pzdr Fakt z tym "eine coca-cola" to wygralem:D ale mila pani za kasa zrozumiala i szybko mnie poprawila:D ale tez sie usmiala ze mnie... 
|
|
|
|
|
|
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta...
|
|
|
|
Bodzek
|
 |
« Odpowiedz #363 : Luty 16, 2008, 09:21:58 » |
|
Ostatnio wróciłem do klasyki i przesłuchiwałem Guano Apes. Polecam oprócz znanego "Open your eyes" jeszcze hardcorowy kawałek "Lords of the Boards". Na pewno się spodoba tym co lubią mocniejsze brzmienie  EDIT: No i jeszcze MiRas nie zapominajmy o "Rain", klimatycznie..
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2008, 09:51:34 wysłane przez Bodzek »
|
|
 "...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #364 : Luty 16, 2008, 09:34:50 » |
|
Jeśli chodzi o Guano Apes to jeszcze You can't stop me, Big in Japan, Pretty in Scarlet, Quietly... niesamowity klimat xD Ten zespół wymiata zresztą... uwielbiam ich od dobrych... 5 lat... od kiedy pierwszej ich piosenki przesłuchałem 
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Globus
|
 |
« Odpowiedz #365 : Luty 17, 2008, 12:03:52 » |
|
No ja też ich bardzo ostro wałkowałem  Szkoda że już nie istnieją  Polecam "Lords of the Boards" najlepszy ich kawałek! Głos pani wokalistki jest niesamowity...
|
|
|
|
|
|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi 
|
|
|
|
|
|
zzz_v1
Gość
|
 |
« Odpowiedz #367 : Luty 21, 2008, 05:13:08 » |
|
Jeśli chodzi o muzykę to jestem rockmenem. Konkrety? Iron Maiden, Metallica, Nivana, Myslovitz, Pink Floyd, Led Zeppelin, Black Sabbath i trochę z gatunków nie gitarowych Jamioquai i troszkę z funku wiele pojedynczych utworów i czasami zdarza się techno i hip hop. Ciekawostka: Paco De Lucia.
Widzę, że dużo tu hip-hopowców. Powiem co o tym myślę. Doceniam hip hop. Nie uważam go za zły gatunek, ale nigdy bym nie pomyślał, że jest najlepszym gatunkiem. Nie powiecie mi, że jak nie słucham to żebym o tym nie mówił, bo na muzyce się znam i sam sporo tego słuchałem. ...w latach 90 i z początku XXI wieku, gdy według mnie był dobry (dzisiaj jeszcze lubię posłuchać starych kawałeczków). Może po prostu wyrosłem albo to wpływ zagranicznej popkultury, ale w gimnazjum, przerzuciłem się na hard rock, haevy metal i funk. Współczesny hip hop nie podoba mi się. I bądźcie pewni, że mnie do wyższości hip hopu nad tą muzyką, którą lubuję nie przekonacie. Kilku już próbowało. Papa.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2008, 05:54:55 wysłane przez zzz_v1 »
|
|
|
|
|
Ocheck
El Grafico Magico
OldBoy Interu

Jednorożec współczesnej kultury
|
 |
« Odpowiedz #368 : Luty 27, 2008, 01:06:25 » |
|
Ibanez...no to może na zjezd wezmiemy gitarki i zagramy jakiś duecik  ............ Mnie ostatnio coś wzięło na Dylana...nie ma to jak klasyka rocka  ......Mr Tambourine Man wymiata EDIT PILNE SZUKAM PIOSENKI ZESPOLU ROXETTE - FEDING LIKE A FLOWER ale wersja HISZPAńSKA !!!! PILNE MISKI:p!!!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2008, 05:06:14 wysłane przez Ocheck »
|
|
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #369 : Marzec 08, 2008, 10:44:07 » |
|
ma ktos namiary na plytke Red Hot Chilli Peppers ? ostatnio slyszalem u kumpla i nawet mi sie spodobalo tylko ze ja nie znam ich wogole i nie wiem co jest dobre wiec plytka w stylu greats hits bylaby idealna  ? ma ktos moze linka albo cos takiego bo nie bede kupowal zeby zaspokoic ciekawosc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #371 : Marzec 08, 2008, 11:30:17 » |
|
jestem wdzieczny a co do ostrego to możesz zamieścić zawsze 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2008, 01:28:08 wysłane przez Raffal »
|
|
|
|
|
Ocheck
El Grafico Magico
OldBoy Interu

Jednorożec współczesnej kultury
|
 |
« Odpowiedz #372 : Marzec 08, 2008, 01:35:42 » |
|
Darek jestes wielki wielkie dzieki wielkie:*
|
|
|
|
|
|
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
|
|
|
Rysiu
Podawacz ręczników
POMEZANIA MALBORK
|
 |
« Odpowiedz #373 : Kwiecień 06, 2008, 12:14:33 » |
|
rockefeller-do_it_2_nite Dj Jozin B - Jozin Z Bazin (Dj Cargo and D-Verse Remix) dollarman-all that she wants LAURENT_WOLF_-_No_Stress Velvet - Chemistry (Radio Version) John Dahlback - Blink (Obi Baby Remix)
|
|
|
|
|
|
POMEZANIA MALBORK
|
|
|
Miodek_1313
Piłkarz Serie C
|
 |
« Odpowiedz #374 : Kwiecień 19, 2008, 10:53:14 » |
|
Ibanez...no to może na zjezd wezmiemy gitarki i zagramy jakiś duecik  ............ Mnie ostatnio coś wzięło na Dylana...nie ma to jak klasyka rocka  ......Mr Tambourine Man wymiata Jak bede na zjezdzie to zagramy Trio  nie dlugo w czerwcu mamy swoj maly koncert swoim zespolikiem :p Co do tematu podobaja mi sie raczej mocniejsze brzmienia DISTURBED ! Metallica, Megadeth, ale i balladki rockowe wcale nie mniej :p Nothing else matter, Brother in Arm, Tears in Heaven chodzi mi o konkretne piosenki :p
|
|
|
|
|
|
Per me... C'e solo l' Inter !!
|
|
|
|