|
|
El_Bojano [Q77 "MUSTANG"]
Podawacz piłek
"Your Loss Becomes My Gain"
|
 |
« Odpowiedz #391 : Czerwiec 05, 2008, 08:27:04 » |
|
Mój TOP 10:
=>MetallicA<= =>Slipknot<= =>Soulfly<= =>Acid Drinkers<= =>koRn<= =>Nirvana<= =>Slayer<= =>dope<= =>Rammstein<= =>Prodigy<=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bodzek
|
 |
« Odpowiedz #392 : Czerwiec 27, 2008, 03:52:06 » |
|
Nie wiem czy słyszeliście o kimś takim jak Czesław Śpiewa. Niedawno wydał płytę "Debiut". Jest to wg mnie coś nowego na naszej scenie pełnej badziewia. Świetne teksty i muzyka. Polecam chociaż raz posłuchać. Jest Genialny  Taka próbka: http://youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvghttp://youtube.com/watch?v=BLW1Ob_s42U
|
|
|
|
|
|
 "...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
|
|
|
Darek
Ojciec dyrektor
Weteran

Szef wszystkich szefuff
|
 |
« Odpowiedz #393 : Czerwiec 27, 2008, 04:00:05 » |
|
Heh Czesława już się osłuchałem, płytę mam już ponad miesiąc i muszę przyznać że muzyczka taka luźna i teksty wesołe bo w sumie to są wiersze jakiegoś poety śpiewane przez Czesława 
|
|
|
|
|
|
 "Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
|
|
|
|
El Polako
|
 |
« Odpowiedz #394 : Czerwiec 27, 2008, 04:37:53 » |
|
Tylko HH  Małolat Ero Pezet Gural Pelson Onar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #395 : Czerwiec 27, 2008, 06:58:22 » |
|
Również już słyszałem o Czesiu. Bardzo śmieszny koleś w pozytywnym tego słowa znaczeniu. A jego muzyka bardzo przyjemna dla ucha.
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
Il Capitano
|
 |
« Odpowiedz #396 : Czerwiec 27, 2008, 07:40:44 » |
|
Tylko HH  Małolat Ero Pezet Gural Pelson Onar  Dodam jeszcze kolesi z THS Klika  Ostatnio także zagłębiłem się we włoski rap, no i bardzo przypadło mi do gustu Colle der Fomento 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El Polako
|
 |
« Odpowiedz #399 : Czerwiec 27, 2008, 08:25:15 » |
|
Tylko HH  Małolat Ero Pezet Gural Pelson Onar  Dodam jeszcze kolesi z THS Klika  Ostatnio także zagłębiłem się we włoski rap, no i bardzo przypadło mi do gustu Colle der Fomento  No THS Klika też jest zaje . . . do tego jeszcze można by dołożyć BC ( Bez Cenzury) i kosmos  A co do Włoskiego to nie znam za bardzo tych klimatów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omen
|
 |
« Odpowiedz #401 : Lipiec 02, 2008, 02:13:05 » |
|
Jeśli ktoś lubi house to polecam DJ Antoine & MC Roby Rob-Tribute To Tryvann(Player & Remady Mix) albo MLA _ Screams In The Night _Gabry Ponte Remix_ _www[1].MP3T.info_Jeśli ktos lubi całe seciki tohttp://trinny.wrzuta.pl/aud/file/mWaNzbHAq8/Piana w Omenie:)
|
|
|
|
|
|
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
|
|
|
|
Chuchu
|
 |
« Odpowiedz #402 : Lipiec 07, 2008, 09:16:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Matrix23
Piłkarz Serie B

Megadeth
|
 |
« Odpowiedz #403 : Lipiec 07, 2008, 10:32:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
Metal thrashing mad
|
|
|
|
EL_CHINO
|
 |
« Odpowiedz #404 : Lipiec 07, 2008, 11:20:58 » |
|
Ja jakoś nie przepadam za Metallicą, ale dużo dobrego zrobili dla muzyki gitarowej, no i wielki szacun dla wokalisty, bo doszły mnie słuchy że jest/był fanem zespołu Misfits, co może potwierdzac kilka coverów tego zespołów m.in. bardzo znane die die die my darling.  Polecam jak ktoś lubi punk rocka z lat 80' choc sama grupa istnieje od około 1975r.
|
|
|
|
|
|
Sia vincita sia non io e finché TI AMO!!! FORZA INTER!!! FORZA NERAZZURRI 
|
|
|
|