|
Kujon
|
 |
« : Kwiecień 19, 2005, 09:55:40 » |
|
Kolejna zabawa którą wypatrzyłem na forum pilka.pl  polega na zadaniu pytania np Kawa czy herbata ?? odp Kawa (+ krótkie uzasadnienie  ) jak odpowiesz, zadajesz kolejne pytanie  mam nadzieje że zajarzyliście o co chodzi  Więc zaczynam  Piersi czy nogi ?? 
|
|
|
|
|
|
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
|
|
|
|
Paweł_FCI
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 19, 2005, 10:23:13 » |
|
pupa ;] a jesli trzeba wybierac to piersi bo to podstawa zdrowego żywienia  to hipnotyczne 3 kręgi razy dwa czyli w sumie 6 kręgów ;] ale naprawde ciezki wybór  moje pytanie brzmi: długie włosy u kobiety czy krótkie bardziej sie Wam podobaja 
|
|
|
|
|
|
Paweł_FCI ----------------------------------------- c'e solo I'Inter ....per me...solo INTER! non mollare mai ! ----------------------------------------- www.intermediolan.com
|
|
|
|
Dexster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 19, 2005, 11:43:23 » |
|
Zdecydowanie długie dlaczego hmm..bo ładniej wygląda,a w którkich jednak mniej kobieco  Jakiego klubu bardziej nie lubice milan czy Juventus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 20, 2005, 07:14:19 » |
|
milan bo maja takiego pier..... fuksa......i je... szczescie...... to mnie doprowadza do szalu....
Pytanie:
co byscie wybrali isc grac w pilke czy siedziec przed kompem ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rr
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 20, 2005, 08:21:38 » |
|
Iść grać w piłke - uzasadnienie niepotrzebne  Co jest gorsze - bramka samobójcza czy szmata puszczona przez bramkarza?
|
|
|
|
|
|
Perfekcyjne opanowanie języka pozwala mi robić cię jak chcę... 
|
|
|
|
17_7
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 20, 2005, 01:04:47 » |
|
szmata puszczona przez bramkarza - nigdy nie stoje na bramce  dzwiek, czy obraz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 20, 2005, 01:09:49 » |
|
Dźwięk ponieważ wydaje mi się, ze ma znacznie większy wpływ na psychikę człowieka.
Miłość czy pieniądze?
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
Slepy
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 20, 2005, 01:17:11 » |
|
Miłość, bo daje wieksze szczescie niz jakakolwiek suma pieniedzy.
Scudetto czy Liga Mistrzów ? :twisted:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przemek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 20, 2005, 02:46:32 » |
|
Piwo bo od vódki mózg krótki  Chemia czy Fiza? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujon
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 20, 2005, 03:27:54 » |
|
Fizyka  bo bardziej lubie przedmioty związane z liczeniem i wzorami a fiza tego wymaga  Mancini czy Prandelli ??
|
|
|
|
|
|
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
|
|
|
|
mati
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 20, 2005, 04:13:15 » |
|
Prandelli  bo Mancini jest skończony, a Prandelli miał pracowac w Jude - to coś znaczy... Adriano czy Martins ?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalisz
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 20, 2005, 04:47:12 » |
|
Martins..za te bramki,sprint i jego boskie salta  żona czy kochanka??? 
|
|
|
|
|
|
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
|
|
|
|
MiRas.
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 20, 2005, 04:51:05 » |
|
Żona bo ona na ogół oznacza wierność i szczęście dożywotnie.
Wielki biust czy sexi tyłeczek? :>
|
|
|
|
|
|
 ____________________ Jeśli jesteś kibicem przejścia dla pieszych... tzw. zeber Jeśli Twój poziom jest pod osią X... Jeśli na dodatek jesteś sfrustrowanym ich fanem... Który chce jak zwykle wyładować swą... Frustrację, która spowodowana jest tym, że... Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują... To dla swojego dobra... wyjdź stąd... Albo ja Ci w tym pomogę. Amen.
|
|
|
|
wicio
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 20, 2005, 04:53:22 » |
|
Adriano,bo jak na wloskie warunki mam wrazenie ze Martins jest za delikatny,a poza tym jakos wole brazylijczykow na napadzie niz nigerie,nie wiem chodzby dlaczego tak sie wszyscy podniecali swego czasu Kanu
sex czy mecz w tv+piwo+chipsy+kumple:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|