Transmisje w Eleven Sports Network
-
Transmisje w Eleven Sports Network
Jak pewnie większość wie, pojawił się nowy operator, na razie nadaje w necie, rozmowy z telewizjami trwają.
Do rzeczy - Eleven obok francuskiej, belgijskiej i szkockiej, ligi mistrzów w ręczną i turniejami ATP 250 wykupił prawa do SerieA. Informacja niby mało istotna (przecież Seriea w c+ była), ale mają "puszczać" co najmniej 3 na żywo, a być moze będzie więcej (z Francji... 6).
Niestety meczu z Atalantą nie pokażą, ale w 1 kolejce możemy obejrzeć naszych głównych przeciwników do Scudetta
Reasumując - dzięki tej stacji pewnie będzie więcej transmisji Interu, choć nie wiem, kto tam włoską ma komentować.
Do rzeczy - Eleven obok francuskiej, belgijskiej i szkockiej, ligi mistrzów w ręczną i turniejami ATP 250 wykupił prawa do SerieA. Informacja niby mało istotna (przecież Seriea w c+ była), ale mają "puszczać" co najmniej 3 na żywo, a być moze będzie więcej (z Francji... 6).
Niestety meczu z Atalantą nie pokażą, ale w 1 kolejce możemy obejrzeć naszych głównych przeciwników do Scudetta
Reasumując - dzięki tej stacji pewnie będzie więcej transmisji Interu, choć nie wiem, kto tam włoską ma komentować.
-
- Kontakt:
Re: Transmisje w Eleven Sports Network
ale na jakiej platformie bedzie dostepny ten kanal??
-
Na razie tylko internet (własnie leci Monaco-Lille, jakość przyzwoita), prowadzą rozmowę ze wszystkimi (nc+, polsat, kablówki). Walczą też o hiszpańską, NBA i F1.
-
yoda79 pisze:Jak pewnie większość wie, pojawił się nowy operator, na razie nadaje w necie, rozmowy z telewizjami trwają.
Bardzo dobra jakość, właśnie oglądam ASM
-
A używa ktos Mozilli? Bo mi nie otwiera się transmisja, jest czarny ekran z ikonką wyciszonego głosu na środku...
-
Na Chrome śmiga jak należy.
-
Na Operze także. Ogólnie fajna jakość wideo.
-
yoda skąd wiesz czy Interu nie będą transmitować? wiadomo że drugi kanał ma wystartować wraz z startem Serie A.
-
Słuszna uwaga Yascarr, mogą na 2 transmitować, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
-
No to jednak poczekamy na mecz Interu z polskim komentarzem (choć czy to duża strata?).
2 kolejka i rozkład taki:
sobota
Bologna - Sassuolo 18:00
Milan-Empoli 20:45
niedziela
Roma-Juve 18:00
Napoli - Sampa 20:45.
2 kolejka i rozkład taki:
sobota
Bologna - Sassuolo 18:00
Milan-Empoli 20:45
niedziela
Roma-Juve 18:00
Napoli - Sampa 20:45.
-
Mają Inter z Carpi puszczać? Bądźmy poważni... Najlepsze mecze kolejki pokazują.
Szkoda, ze Toro Viola krzyżuje się z Napoli Sampa bo obydwa mecze dobre. Oby do 3 kolejki się dogadali z kimś bo derby chce w TV!
Szkoda, ze Toro Viola krzyżuje się z Napoli Sampa bo obydwa mecze dobre. Oby do 3 kolejki się dogadali z kimś bo derby chce w TV!
-
Wszystko przez ten przeklęty terminarz. Ponad połowa meczy o tej samej godzinie - niedziela 20:45. Pewnie puściliby jeszcze jedną transmisje, bo francuskiej to nawet 7 na kolejke transmitują.
-
Eleven właśnie nabylo ligę Hiszpańska wiec mając tylko dwa kanały spodziewalbym się Interu 2-3 razy w rundzie
-
Ja mam nadzieję,że ten cały Eleven będzie dostępny w NC plus. Nie będę płacił 100 zł za ligę Angielską i Polską... Swoją drogą Serie A bez Tomasza Lipińskiego to już nie będzie to samo... Tak jak oglądanie meczy w necie...
-
A ktoś wie czy te kanały Eleven & Eleven Sport w internecie będą cały czas dostępne za darmo, czy to taka forma reklamy teraz jest na pewien okres ??
-
Jak mogą być za darmo, przecież oni grube miliony zapłacili za prawa do tych wszystkich rozgrywek.
-
Jest w Netii od tygodnia.Lubuszanin pisze:ale na jakiej platformie bedzie dostepny ten kanal??
W necie z tego co słyszałem ma być za friko do czasu kiedy nie będzie szczerzej dostępny w TV.
-
To jeśli już będzie płatne, to fajnie jakby wprowadzili jakieś pakiety dla Online, np. żeby wykupić pojedynczy mecz czy coś w tym stylu, bo poza meczami Interu nic mnie specjalnie nie interesuje...
-
To wiele nie zobaczysz, bo mają jeszcze prawa do ligi francuskiej i hiszpańskiej... No cóż, na wiele meczów Nerazzurrich bym się nie nastawiał, choć liczę, że do derbów będzie jeszcze za darmo.Ibra1908 pisze:To jeśli już będzie płatne, to fajnie jakby wprowadzili jakieś pakiety dla Online, np. żeby wykupić pojedynczy mecz czy coś w tym stylu, bo poza meczami Interu nic mnie specjalnie nie interesuje...
-
najgorzej mają fani hiszpańskiej...nie ma jej wcale:-)
-
- Kontakt:
jest na Eleven:)
-
no właśnie nie ma....jest tylko w teorii, ale ani pierwszej kolejki nie pokazali, druga tez nie jest w programie.
-
Też mam taką nadziejęKubuś:) pisze:To wiele nie zobaczysz, bo mają jeszcze prawa do ligi francuskiej i hiszpańskiej... No cóż, na wiele meczów Nerazzurrich bym się nie nastawiał, choć liczę, że do derbów będzie jeszcze za darmo.
P.S. A liga hiszpańska już chyba wczoraj leciała na żywo, jak się nie mylę (Granada vs. Eibar)
-
Tak jest, wczoraj hiszpanska debiutowala na Eleven
-
- Kontakt:
ogladalem wczoraj na Eleven:) dopiero od wczoraj mozna tam ogladac...
-
Na początku jak Nc+ straciła prawa do serie a to trochę się wkurzyłem bo po to mam canal+ żeby oglądać ligę włoską. Ale później się okazało że w Eleven nabyło prawa do pokazywania 5 spotkań z kolejki serie a. Ale minęło już trochę czasu a ten kanał istnieje ale tylko w teorii. Ten cały Mirosławski nie ma chyba za bardzo pojęcia o robieniu dobrej telewizji. Mają kasiore, bo za nimi stoi chyba katarski szejk z Be in Sport, ten od PSG, a nie potrafią dogadać się z żadną poważna platformą cyfrową. Wiadomo, że w internecie nie zrobią oglądalności. Ogólnie fajnie się zapowiadało a jak dotąd jest kicha. Podobno od września ma się coś zmienić. Zobaczymy.
-
Mecze w necie to tak jak seks w gumce. Jeszcze jeden mecz z Carpi potem przerwa na reprezentacje i mam nadzieję,że mecz z Milanem obejrzymy już w telewizji. Szkoda tylko,że bez ekspertów z C +.
-
Z pierwszych transmisji, a wlasciwie ich jakosci jestem zadowolony. Nawet poziom komentarza nie przeszkadzal mi tak jak wczesniej. Mysle, ze pakiety online bylyby dogodnym rozwiazaniem i dla klientow i dla wlascicieli stacji. W przeciwienstwie do przedmowcy nie zamierzam jednak placic za lepsza jakosc. Sopcast od lat gwarantuje mi takowa:)
Swoja droga to ciekawa sylwetka jest ten caly Miroslawski. Dla mnie to taki diabel z pudelka. Chlopak wzglednie mlody szefuje jakiejs tam telewizji i prowadzi dosyc popularnego "Asa wywiadu". Nie przepadam za jego nonszalanckim podejsciem do niektorych rozmowcow, ale przyznam, ze poniekad jest czlowiekiem sukcesu.
Swoja droga to ciekawa sylwetka jest ten caly Miroslawski. Dla mnie to taki diabel z pudelka. Chlopak wzglednie mlody szefuje jakiejs tam telewizji i prowadzi dosyc popularnego "Asa wywiadu". Nie przepadam za jego nonszalanckim podejsciem do niektorych rozmowcow, ale przyznam, ze poniekad jest czlowiekiem sukcesu.
-
nie jest tylko w internecie. Eleven i Eleven sports jest ogólnie dostępna dla abonentów Netii. Oglądałem już kilka meczów i poziom komentarza nie odbiega jakoś znacznie od pozostałych stacji. Może "eksperci" są bardziej zahukani ale ogólne wrażenie nie jest złe...Jaszczu91 pisze:Wiadomo, że w internecie nie zrobią oglądalności. Ogólnie fajnie się zapowiadało a jak dotąd jest kicha. Podobno od września ma się coś zmienić. Zobaczymy.
Przy obecnej ramówce i ilości meczów Serie A jaką mają pokazywać Inter będzie leciał w polskiej TV dużo częściej niż do tej pory na NC+. A że meczu z Carpi nie pokazują to chyba nie powinno nikogo dziwić...
-
Lepszy seks w gumce niż żadenOmen pisze:Mecze w necie to tak jak seks w gumce.
Ja od kliku lat nie mam żadnej telewizji cyfrowej/kablówki, więc jestem skazany na mecze przez neta, ale nie narzekam, bo jest już dużo fajnych streemów: Sopcast ma bardzo fajną jakość, a ostatnio coraz częściej oglądam przez Ace Stream, wiadomo że w TV lepiej i praktycznie bez obaw, że coś siadnie, ale transmisje Online poszły mocno do przodu, jeśli chodzi o jakość