Zlatan Ibrahimovic
-
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan wielu było za aa wielu przeciw jego przyjscu ja sadze ze chlopak pokaze co potrafi w nowym sezonie. W koncu przeszedl do klubu ktoremu kibicowal od dziecinstaw i bardzochcial w nim grac. Czekam na odpowiediz na ten temat.
FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!
FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!
-
Odp: Zlatan Ibrahimovic
no mniejmy nadzieje ze pokaze, to samo tyczy sie Adriano. choc jak obaj beda bez fomy to tragedia ale dobrze ze zabezpieczylismy sie Crespo
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Sig i avatar autorstwa Corredo Dzięki
-
- Kontakt:
licze że ibra w tym sezonie wróci do formy i bedzie strzelał sporo bramek. Z naszego wspaniałego klubu napewno odejdzie któryś z dwójki Adriano-Martins. Mówi sie że ma też odjeść cruz i dlatego zostanie tylko czterech napastników czyli bedzie mniejsza rywalizacja do podstawowej jedenastki z czego powinien sie ucieszyć szwed. CHociaż czytałem że wrazie odjeść dwóch napastników przyjdzie do nas ten suazo bądź tavano osobiście wole włocha
Martwi mnie tylko jedna żecz szwed jest dość konfliktowym zawodnkiem i może popsuć atmosfere w drużynie ale licz ża mancini zapanuje nad nim.
FORza INTer
PS:Sorry że wśrotku postu odbiegłem troche od tematu
Martwi mnie tylko jedna żecz szwed jest dość konfliktowym zawodnkiem i może popsuć atmosfere w drużynie ale licz ża mancini zapanuje nad nim.
FORza INTer
PS:Sorry że wśrotku postu odbiegłem troche od tematu
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti
-
Nie sadze zeby jakis kibic Interu zle mu zyczyl w nadchodzacym sezonie. Chyba nikt nie chce zeby prawie 25 banie poszlo w bloto. Jak kupilismy Crespo chcialem zeby na tym sie skonczylo ale stalo sie, zawital nas jeszcze ejden napastnik. Dobrze ze to Zlatan bo bardzo go lubie.
-
Nie jestem przekonany co do tego transferu...Ostatni sezon mial fatalny...Na MŚ grał tragicznie. No ale mam nadzieje ze u nas sie przebudzi..Wie ktos ile mial bramek w poprzednim sezonie??!!
nowe, rozwijające sie forum bukmacherskie z pulą nagrod 2500 zł, nie wierzysz?!
http://www.typuj.boo.pl/index.php?ap=37
http://www.typuj.boo.pl/index.php?ap=37
-
- Kontakt:
Zlatan mial 7 bramek w poprzednim sezonie. Jestem oboejtny co do tego transferu. W sumie dobrze ze kupilismy klasowego napastnika tylko zeby jeszcze gral na wysokim poziomie i strzelal bramki to bedzie znakomicie . Pozyjemy zoabaczymy czy byl to dobry transfer czy pieniadze wyrzucone w bloto
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Ja powiem tak, jeśli Ibra i Adi zaczną grać tak jak 2 sezony temu to jestem spokojny o Inter, mam tylko nadzieje że Ibra nie zacznie się kłócić z trenerem tak jak to było w Juve
-
- Kontakt:
Nie jestem przekonany co do Zlatana Ibrahimović'a. Mam nadzieję że po pierwszych meczech w tym sezonie pokarze, że warto było wydać tą kasę. Jeśli Adriano będzie gtał w miarę swoich możliwości ( zaczynam się obawiać czy to nastąpi, bo po pierwszych sparingach zaczynam wątpić w to) i Ibra zagra sezon życia to wtedy będziemy niepokonani. Moim zdaniem trójka napastników Adri Ibra i Hernan będą rywalizować o miejsce w podstawowym składzie miłą informacja dla mnie byłoby, gdyby do tej walki przyłączył się Oba, wtedy walka w składzie powodowałaby dobrą grę w ataku naszego zespołu.
-
Ja mam mieszane uczucia odnosnie tego pilkarza. Napewno jest to wielki talent, co nie raz udowodnil, ale bardzo czesto gra po prostu straszna padake. A my mamy jush taka jedna gwiazdeczke w Interze, wiec roznie to moze byc. Jedyne co pozostaje to wiara, ze obaj panowie poczuja sportowa zlosc i pokaza, co tak naprawde potrafia
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Ja go za bardzo nie lubie mimo że jest dobrze wyszkolony technicznie to jednak jest napastnikiem a za dużo goli nie strzela jak dla mnie to grał by dobrze jako cofnięty napastnik ale tak to jest za słaby. Powinien być rezerwowym i nic więcej Crespo i Adriano na pewno są lepsi.
-
- Kontakt:
Crespo i Adriano nie nadawają sie do gry razem... Zlatan - Adriano, lub Zlatan - Crespo.. to już wygląda lepiej... bo co nam z tego, skoro mamy dwóch dobrych napastników, którzy są tzw. 'sępami' ? ... to tak jakbyz estawić Van Nisterlooya z Inzaghim... Jak już napisałeś.. Zlatan może grac jako drugi napastnik.. i wtedy jest bardzo pozyteczny, poza tym wszyscy mówicie, ze strzelił mało bramek.. lepiej popatrzcie na statystyykli asyst...
P.S. a wiecie, że Zlatan używa w praktyce taekwondo?
P.S. a wiecie, że Zlatan używa w praktyce taekwondo?
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
moga tez wszyscy 3 zagrac w ataku:
Ibrahimovic
Crespo - Adriano
i by wszystko pasowalo! Ibra by dogrywal do Adriano i Hernana i czasem podawal na skrzydla sam wchodzil w pole karne i strzelal glowa mial by okazje i strzelilc i miec asyste co tak bardzo lubi
Ibrahimovic
Crespo - Adriano
i by wszystko pasowalo! Ibra by dogrywal do Adriano i Hernana i czasem podawal na skrzydla sam wchodzil w pole karne i strzelal glowa mial by okazje i strzelilc i miec asyste co tak bardzo lubi
Sig i avatar autorstwa Corredo Dzięki
-
- Kontakt:
Gdyby było takie ustawienie ze Zlatanem za Crespo i Adriano to by oznaczało że ktoś z dwójki Vieira, Cambiasso nie zagrają. Jedyną alternatywą jest gra trójka w obronie i wtedy przy akcji ofensywnej któryż z dwójki wymienionych wyżej piłkarzy mógłby asekurować tyły a drugi angażować się w akcję ofensywną. Gra w destrukcji jednego z tych zawodników jest niezbędna przy grających tak ofensywnie bocznych obrońcach. Mam nadzieję, że Zlatan będzie grał tak jak w Ajaxie.
-
Taaaa trzema obroncami i Grosso z Javierem na lawie. Po prostu jakis "gwiazdor" siadzie i tyle.
-
Pewnie i mam nadzieje,że bedzie siedziałzlatan ,niedaże go zbytnią sympatią-poprostu nielubie go!!!Ale trza sie pogodzić z tym faktem,że jest naszym graczem.
-
- Kontakt:
Ja nie mówię że Javier i Fabbio będą siedzieli na ławię moja obrona:
--------------Zanetti-------któryś stoper---------Grosso--------------
---------------------Vieira---------------Cambiasso-------------------
Któryś z defensorów ubezpiecza tyły podczas akcji ofensywnej.
--------------Zanetti-------któryś stoper---------Grosso--------------
---------------------Vieira---------------Cambiasso-------------------
Któryś z defensorów ubezpiecza tyły podczas akcji ofensywnej.
-
Jezeli ktos chce blizej poznac Zlatana, proponuje poczytac sobie jego wypowiedzi: http://www.zlatan.net/quotes.htm
Ta jest chyba najciekawsza :
"Which is the club of your dreams?" (2001):
"Real Madrid, Barcelona, and I have always liked Inter."
Ta jest chyba najciekawsza :
"Which is the club of your dreams?" (2001):
"Real Madrid, Barcelona, and I have always liked Inter."
-
- Kontakt:
Przyjechałem na urlop, wchodze na neta i co się dowiaduje -80- IBRAHIMOVIC w Interze Nie trawie zbytnio tego kolesia, ale to nie ode mnie zależy czy będzie grał czy też nie ;p.Mam nadzieje, że Mancini bedzie wiedział jak spożytkować umiejętności Szweda w Interze .W sumie 25 mln € to wcale nie tak dużo jak na tak młodego zawodnika i to w dodatku napastnika, ale popatrzcie na to z drugiej strony, jeszcze nie wiemy czy Zlatan się odrodzi i zacznie grać jak za dobrych starych lat ? Ruud van Nistelrooy został sprzedany do Realu za jedyne 10 mln € i w pierwszych meczach (sparingach) zaliczył asyste i strzelił bramke 8-).Ja to na razie wstrzymie się od jakichkolwiek negatywnych komentarzy w strone tego piłkarza, zobaczymy co pokaże na boisku we wrześniu.
-
Ibrahimovic w Interze to pomyłka. W juve ostatni sezon miał tragiczny i ciągle stroił fochy.
Moze nie jestem stroniczy bo nienawidze tego Szweda ale Internazzionale jest słynne z dziwnych transferów
Moze nie jestem stroniczy bo nienawidze tego Szweda ale Internazzionale jest słynne z dziwnych transferów
Forza Inter
-
od zlatana wole crespo. ale słyszałem że w pierwszym skladzie będzie ibrahimovic
-
Mancini ci tak powiedzial?
-
Ja osobiście nie przepadam za tym zawodnikiem,byłem zwolennikiem sprowadzenia Luci Toniego,ale niestety sprawa legła w gruzach.Co do Ibrahimovicia to nie przepadam za nim ponieważ jest znany ze swojego ciętego języka i dośćnie równej formy.Jednak może na San Siro pokażę pełnię możliwości i wychamuje z pewnymi wypowiedziami,wszakże powiedział ,że od dziecka kibicuje Nerra-azzurim.
-
Mysle ze Zlatan moze sie odnalezc w naszej druzynie. Poprzedni sezon mial troche slabszy ale jego pierwszy rok gry we Włoszech byl imponujący. Gral ładnie i dosyc skutecznie. Jedno mozna chyba powiedziec- Jezeli Adri i Zlatan beda w formie to nie bedzie takiej obrony ktorej nie rozmontuja natomiast jezeli nie beda miec formy to moze byc katastrofa i dlatego jest jeszcze Cruz i Crespo ktorzy napewno beda umieli godnie zastapic ta dwojke.
Forza Inter!!!!
-
Zlatan ostatnio nie gra zbyt dobrze.. Boje się, że moze nam nie pomóc za dużo, a wiele kosztował Szwed trochę za dużo kombinuje, często z marnym skutkiem dla drużyny Obym się jednak mylił W ataku widzę więc Crespo i Adriano
15 SCUDETTO czeka
15 SCUDETTO czeka
Chi non salta rossonero e e!!!!
-
- Kontakt:
A mi tam obojetne kto bedzie gral w ataku... Najwazniejsze zeby nasi atakerzy strzelali jak najwiecej bramek. A w ataku najchetnej widzialbym Ibrahimovic - Adriano
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Miras Ty sie wogole nie znasz- Crespo i Adriano to optymalna para:) A sepem to jestes TY
-
Też mi się zdaje, że Adriano i Crespo będą ze sobą dobrze współpracować w przyszłym sezonie.
-
Nie przepadałem za Zlatanem kiedy grał w Juve , na mś też nic godnego uwagi nie pokazał ale mam nadzieje , ża w końcu znajdzie formę , a jak nie to jest jescze Crespo.....
-
- Kontakt:
nie moge sie z tobą zgodzić przecież pierwszy sezon miał bardzo dobry w juve dopiero ten drugi był słabykeanu pisze: Nie przepadałem za Zlatanem kiedy grał w Juve , na mś też nic godnego uwagi nie pokazał
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti
-
Powiem,że po meczu z Romą się troche przekonałem do zlatana,zobaczymy co dziś pokaże :-? . Niech strzeli brame,najważniejsze dobro drużyny!Być może po dzisiejszym meczu z violą jeszcze bardziej siędo niego przekonam oby!