Football Manager

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Blablarzynca
Kontakt:

Odp: Football Manager

Post autor: Blablarzynca »

Hah Atalanta liderem :) A ja się podniecałem, jak Chievo przez 3/4 sezonu kręciło się w okolicach 3-5 miejsca :)
all in the game, yo, all in the game
slipdog

Post autor: slipdog »

wyszły loga i zdjęcia piłkarzy - jakiś rok temu
Serpente

Post autor: Serpente »

To te z 11 są kompatybilne z tymi z 12 czy jak ?
Obrazek
krystianeczek

Post autor: krystianeczek »

W zimę niesamowicie wzmocniłem skład. Przyszedł młodziutki Ongenda, do tego Tevez za 20 mln, wykupiony Zarate za 10, za 25 kupony M'Vila i Lavezzi. Idzie mi świetnie, a kasy nie wiem czemu ale w zimę mi dali 54 na transfery, tylko po tym jak zmieniłem oczekiwania na zwycięstwo a nie walka o tytuł. Do tego zaklepany Asenjo i Sanogo. Chcę jeszcze paru młodych, żeby zrobić fajny młody skład i mieć na lata.
slipdog

Post autor: slipdog »

prawie zawsze sa wszystkie kompatybilne loga i zdjecia i ze starymi i nowymi wersjami, nawet do 09 pasują
szymson55

Post autor: szymson55 »

Gram w fm'a 12, dolin123 sprawdź: http://wrzucacz.pl/file/5961320958600/2.jpg teraz wierzysz? ;D :szal:
Inter od zawsze na zawsze!
BoLoNsKi

Post autor: BoLoNsKi »

Nie zarzucam Szymsonowi tego, ale Dolin pamiętaj że jest opcja zapisu przed meczem i możesz go powtarzać do woli ;)
Ja gram np w Ligue 1 i mimo że odpadłem z 3 ligowcem w Pucharze Francji, gram dalej ^^ Raz się wygrywa, raz przegrywa, taka jest istota tej gry :)
ObrazekObrazekObrazek
szymson55

Ja tak robiłem tylko w fifie ;D, a w fm myślałem, że są jakieś takie autosave i nawet po wyłączeniu gry w czasie meczu to mecz jest już przegrany. Podobnie było w juiced 2, jak miałem wyścig o samochód to jak wyłączyłem gre albo mi się komp wyłączył to przegrałem samochód. :szal:
Blablarzynca
Kontakt:

Wygrałem ligę :) Juve wyprzedziłem dopiero na dwie kolejki przed końcem, ale biorąc pod uwagę mój początek - w 5 meczach, 4 remisy i porażka, po 10 spotkaniach byłem na 9 miejscu, to same zwycięstwo w lidze uważam za duży sukces. Lazio spuchło w decydującej części sezonu i tylko z Juve się biłem. Co ciekawe, spadła Roma! Już Osvaldo i Stekelenburg na rynku dostępni, tego drugiego już wykupiłem. Może De Rossi popłynie, czy inna gwiazda.
dolin123

Post autor: dolin123 »

szymson55 pisze: Gram w fm'a 12, dolin123 sprawdź: http://wrzucacz.pl/file/5961320958600/2.jpg teraz wierzysz? ;D :szal:
teraz ci wierze ;) pokaz jeszcze tylko sklad ;)
BoLoNsKi pisze: Nie zarzucam Szymsonowi tego, ale Dolin pamiętaj że jest opcja zapisu przed meczem i możesz go powtarzać do woli ;)
ale ja tak nie robie i dla tego nigdy LM nie wygralem ;)
.lufcias

Post autor: .lufcias »

Półmetek drugiego sezonu , w lidze 53 punkty , bilans bramkowy +38 , 44-6 . Tevez to jest istna kosa ,  idzie na króla strzelców i asyst, dodatkowo najwięcej razy wybranym graczem meczu w lidze,największa średnia ocen w lidze. Ranocchia także niesamowicie się rozwija , 18 letni Kovacic "prawie dorównuje" Sneijderowi  umiejętnościami,tak 18 LATEK .  Zobaczymy jak moja maszynka poradzi sobie w LM bo to jest teraz główny cel.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2011, 11:52 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Blablarzynca
Kontakt:

Wow, dali mi ponad 80 milionów na transfery przed drugim sezonem.
devil162

Post autor: devil162 »

w pierwszym sezonie Lazio wygrałem Serie A , Puchar Włoch i w LE dotarłem do półfinału

niestety nie mogę przełamać kryzysu 2 sezonu ( w fm;ach zawsze tak jest że w 2 sezonie zespół gra o wiele słabiej ) przegrywam z najwiekszymi ogórkami i o awansie z grupy w LM chyba już mogę zapomnieć , czeka mnie bój o 3 miejsce w grupie z Macabi Tel Awiw aby awansowac do LE chociaż :/
Gomez

Post autor: Gomez »

i dlatego skończyłem grę Interem, 3 sezon i 200+ mln na transfery, dla mnie to żadna radość, teraz obaczę ligę japońską, bo nigdy tam nie grałem
dani7

Post autor: dani7 »

Tak jak prognozowałem w sezonie drugim triumfowała Atalanta (chciałem zrobić screena, ale zamiast tabeli notorycznie dostawałem obraz mojego pulpitu). Ja moją Genoą zakończyłem sezon ledwie na ósmym miejscu, lecz na osłodę sięgnąłem po Puchar Włoch (1-0 z Udine).
puMba

Post autor: puMba »

Przedstawię piękną sytuację:

1.Tabela tuż przed 38 kolejką:
Obrazek

2.Mecze 38 kolejki:
Obrazek

3.Juventus - Lazio:
Obrazek

4.Tabela po 38 kolejce:
Obrazek

P.S. Z PW odpadłem w ćwierćfinale z Genoą, która jak się okazało ograła w finale Inter i zwyciężyła w tych rozgrywkach. W LE odpadłem w 2 rundzie z PSG. W lidze natomiast bardzo dobre 3 miejsce.
Obrazek
Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"
szymson55

dani7 ja miałem tak samo i musiałem specjalnie zmienić widok gry, zamiast na cały monitor musiałem zmienić w ustawieniach na okno.
szymson55

zdjęcia postaram wysłać jutro, bo tak mi net zamula że nie mogę wrzucić zdjęć na serwer ;/ :szal:
Kujon
Kontakt:

Post autor: Kujon »

szymson55 pisze: dani7 ja miałem tak samo i musiałem specjalnie zmienić widok gry, zamiast na cały monitor musiałem zmienić w ustawieniach na okno.
Screeny się robi tak:

ALT+ F9 i zapisuje się printscreen w dokumentach z FM.

Trochę głupie, że nie można zrobić normalnie, ale cóż.

Ja zaczynam przygodę z klubem Alessandria w Serie C2/A. Gram, aż zdobędę Scudetto :P cel na pierwsze 2 sezony to SerieB, potem się zacznie hardkor, bo zawsze jak grałem w starsze wersje to najtrudniejszym zadaniem był awans do SerieA, no ale zapowiada się długa gra :) Same free transfery na razie, zatrudniłem Mauro Esposito (był gracz Cagliari) i Damiano Zenoniego (były gracz Atalanty), do tego stado dziadków, oczywiście kontrakty na rok wszystkim :)
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
lena182

Post autor: lena182 »

Nerazzurro_ pisze: To te z 11 są kompatybilne z tymi z 12 czy jak ?
http://www.centrumfm.org/news-1443,Magia_grafiki.html

tu masz linki... ;)
Ostatnio zmieniony 12 lis 2011, 00:24 przez lena182, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
szymson55

Dzięki Kujon następnym razem będę wiedział ;p, udało mi się wgrać zdjęcia składu oto one:http://wrzucacz.pl/file/7581321037483 , http://wrzucacz.pl/file/9981321037591 , http://wrzucacz.pl/file/7961321037730(w tamtym składzie był jeszcze tylko Richards z man city na wyporzyczenie i lupiłem Santona i młodzików, a tak to składu już nie zmieniałem z poprzedniego sezonu). Ja na transfery w 2 sezonie dostałem 48mln. A teraz z innej beczki, na którym miejscu jest u was Polska w rankingu, bo u mnie 9! ;D. Na mistrzostwach europy doszli do ćwierć finału i dostali z Holandią 4-2, która wygrała mistrzostwa.
Blablarzynca
Kontakt:

Zaproponujecie jakiś interesujący, z ciekawą historią klub, z Serie C2 ?
Helton

Post autor: Helton »

a jak sie u was sprawuje Poli??
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

Nie zbyt dobrze. Ja go nawet po sezonie nie wykupiłem. To zrobił to Milan:) Ale tam też przez sezon zagrał z 5 meczy
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
lena182

Blablarzynca.... w serie C2 chyba Pisa gra... mają kolorki Interu :D ja chciałbym jeszcze San Mariono zagrać ale oni chyba są jeszcze niżej... w Pucharze włoch występują :)

Pali słabo... ja go chyba wypożyczę... nie dość że gra słabo to jeszcze teraz zmieniłem ustawienie na takie że raczej będzie miał ciężko wejść na boisko...

w alkoholowym amoku kupiłem Teveza za 11Mln i ma 185 tys pensji.... Cały czas próbuję sprzedać julio Cesara i Mottę ale nikt kasy nie wykłada... Mottę na początku chciała roma za 1,8 mln ale im się odwidziało... Cesarem się totencham interesuje ale kasy jak na razie nie wykładają (łącznie żądam 32mln) zobaczyy... jeszcze 4 dni okienka ;)
Obrazek
lena182

...Inter mnie już zdenerwował... Lucio gra piach, bramkarza nie mam... :P czas na prawdziwe wyzwania :P

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

:D
Obrazek
krystianeczek

Znowu mam błąd. Skończyłem sezon jako mistrz i zdobywca pucharu włoch i jak daje chce dalej grać z 14 na 15 maja wywala mnie z gry i wyskakuje, że błąd.
hQ
Kontakt:

Post autor: hQ »

Spróbuj urlopem.
krystianeczek

próbowałem i nic
hQ
Kontakt:

Post autor: hQ »

Może jakieś dodatki się ze sobą gryzą i 'spotykają się' właśnie tej daty i wtedy gra nie potrafi sobie z tym poradzić i się wyłącza? Zobacz czy nie masz za dużo dodatków, które mogą na siebie 'nachodzić' w jakimś stopniu. Jeżeli jednak to nie to, to nie wiem.
ODPOWIEDZ