Witam, planuję w lutym zorganizować niespodziankę mojemu chłopakowi i zabrać go do Mediolanu na mecz Interu z Bolonią. I tutaj prośba o kilka słów od tych z Was, którzy już doświadczenie w wyjazdach meczowych mają:
- bilety chcę kupić przez inter.it, ale zanim się pojawią to jeszcze muszę trochę poczekać. Czy orientujecie się, czy wcześniej niż na stronie można kupić stacjonarnie w kasie? Mam koleżankę, która mieszka w Mediolanie i mogłaby mi po nie podskoczyć. Jestem na etapie rezerwacji lotów, noclegów i chciałabym mieć pewność, że i z biletami nie będzie problemu, dlatego chciałabym wcześniej je ogarnąć..
- i tutaj drugie pytanko - na viagogo.pl można kupić bilety, ceny są różne, bo od 60 do dwustu kilku złotych. Jednak przy większości jest komunikat "Zakup zawężony do właścicieli kart Tessera del Tifoso" - czyli co? Muszę mieć jakąś kartę żeby móc z nich skorzystać?
- w jakich miejscach na stadionie najlepiej kupić bilet? nie interesuje mnie kocioł, chciałabym żeby była spoko widoczność, ale też nie za miliony monet. Czy z miejsc za bramką da się coś zobaczyć?
- czy mecz z Bolonią jest bardzo oblegany? a może nawet na dzień przed da się na niego kupić bilety w kasie/na stronie?
Będę wdzięczna za odpowiedź, chciałabym zorganizować coś, co będzie miało ręce i nogi