Wasz ulubiony zawodnik Interu to...
-
Citka
A czy ktos tutaj mowi o najezdzaniu na kogo? Ja mowie o kibicowaniu
jakby teraz Stankovic zaczal strzelac w pizdu goli i asystowac to nagle kazdy by pisal " Uwielbiam Stankovicia, kibicuje mu od dluugich lat "
-
Angelo
A w jaki inny sposób można polubić piłkarza??Chyba tylko wtedy gdy podoba ci się jego gra.A w jaki sposób Ty zacząłeś kibicować Adriano?Bo chyba nie wtedy kiedy strzelał w "pizdu" goli.
-
Szymon
no to mogą sobie tak pisać
Wcale mi to nie przeszkadza. Ale nie wyjaśniłeś to wprost więc nie mogłem sie domyśleć
Citka pisze:Nie no Jak widze kolesi ktorzy pisza ze uwielbiaja Cruza, Figo, Cambiasso itd to mnie krew zalewa...nie wiem czy to zwykle debilstwo czy zwykla dziecinnosc?
-
Citka
Tylko ze ja Adriano libilem jak jeszcze gral w Parmie
Tak samo bylo z Veronem...poprostu podobaja mi sie Ci pilakrze i tyle ( nie w tym znaczeniu geje
) Ja nie musze kibicowac jakiemus pilkarzowi, ktory super gra, strzela piekne goli a na dodatek pełno...Jakby byl takim to bym mogl powiedziec " tak, kibicuje Ronaldinho, Henry, Ven Nisterlooy'owi, Eto'o, Makkay'owi itd....a tak nie jest...
-
Anonymous
Gdy kibicujes zkomus z zza granicy to tylko dlatego ze dobrze gra lub odnosi sukcesy... Klub lub zawodnik zza granicy ktoremu kibicujesz tak ogoleni to sobie wybierasz.... to zupelnie inna sytuacja gdy kibicujesz klubowi z wlasnego miasta... bo przeciez tego sobie nie wybierasz (w wiekszosci przypadkow chociaz). Nie slyszalem zeby ktos kibicowal w Polsce np. Palermo, Derby, Tenerife itp... dlaczego? Bo kto chce kibicowac klubowi ktory nic nie wygrywa i nieladnie gra... gdy zaczynasz komus kibicowac zza granicy to dlatego ze dobrze gra, podoba ci sie jego gra lub odnosi sukcesy... i dopiero potem mozesz przy nim zostac nawet w zlych chwilach lub nie... wiec z czego sie smiejesz ze ktos polubil Cruza? Skad wiesz czy nie bedzie go lubial do konca jego kariery?Citka pisze:Tylko ze ja Adriano lubialem odrazu jak juz przyszedl...a w tamtym sezonie nikog nie widzialem kto by napisal ze kibicuje Cruzowi... a czemu? bo gowno strzelal Teraz zaczal strzelac bramki i to dosc sporo to kazdy zaczyna mu kibicowac...
Cambiasso dobrze gra od 2-3 lat... zreszta jego nazwisko bylo znane wczesniej, bo juz wtedy zdarzaly mu sie przeblyski, a jezlei Ty mowisz ze Figo dobrze gra tylko od momentu jego przyjscia na San Siro, to sporo o nim wiesz... bo on swoja slawe zdobywal juz w Barcelonie oraz w rep. Portugaliii od wielu lat....Citka pisze:Aby jestes tego pewnien? Czy Cambiasso w Realu tak swietnie gral? W ogole cos gral? Figo gral ale tak jakby chcial a nie mogl...dopiero po przyjsciu do Interu sie odrodzili
Tylko ze oni oboje bardzo dobrze grali bedac w Parmie... Adriano 2-3 lata temu i Veron troche dawniej... poprostu ich polubiles za to ze ladnie i dobrze graja... tak jak neiktorzy teraz lubia za to samo Cruza... moze tez ich sympatia do neigo zostanie na dluzej...Citka pisze:Tylko ze ja Adriano libilem jak jeszcze gral w Parmie Tak samo bylo z Veronem...
ps. Tak ogolnie Citka to w wiekszosci swoich wypowiedzi z kogos szydzisz lub kogos w mniejszy lub wiekszy sposob wysmiewasz.... i ty kogos nazywasz ze jest dziecinny? (bo w jednym temacie tak kogos nazwales)
-
Slepy
Jak zwykle szukasz dziury w całym Citka 8) . Troche szacunku dla kolesia.., lubi Cruza i już, nie ma co dochodzić czy za fajna fryzure, bogatego ojca czy 6 bramek w tym sezonie
.
-
martinboss
Moimi ulubionymi piłkarzami Interu są Adriano, Mihajlovic i Julio Cesar..
Ten pierwszy poprostu za to jak gra...a gra świetnie !! Mihajlovica zaś szanuje, za jego mentalność nigdy nie odstawi nogi, jest boiskowym rozrabiakom i podobają mi się jego wolniaki, szczególnie piękne bramki strzelał w Lazio... Cesara szanuje za to ,że z zupełnie nieznanego gracza szerokiej publiczności stał się pierwszym bramkarzem Interu nie wygryzając byle kogo bo samego Francesco Toldo !!
Ten pierwszy poprostu za to jak gra...a gra świetnie !! Mihajlovica zaś szanuje, za jego mentalność nigdy nie odstawi nogi, jest boiskowym rozrabiakom i podobają mi się jego wolniaki, szczególnie piękne bramki strzelał w Lazio... Cesara szanuje za to ,że z zupełnie nieznanego gracza szerokiej publiczności stał się pierwszym bramkarzem Interu nie wygryzając byle kogo bo samego Francesco Toldo !!
"Jestem faszystą, a nie Rasistą" - Paolo Di Canio szczerze o swoich skrajnych poglądach
-
Citka
Jejciu wszyscy macie racje...okej...ale mi nie o to chodzi....chodzi zupelnie o co innego...tak shady masz zupelna racje...tak jest...i bedzie...ale najpierw wszyscy wyzywaja Cruza od cieniasow itd....jak karnego nie wykorzystal....wlaza na njego jak nie wiem co....ale jak angle jest w wielkiej formie to wszyscy nagle zaczynaja go bardzo lubiec...eh...takie cos mnie dobija...
-
Kalisz
Ja mimo wszystkiego Cruza i tak nie trawie..nie podoba mi się ten zawodnik(piłkarsko),wiem że to możecie mnie wyśmiać ale ten piłkarz przypomina mi Ze Marie
sam nie wiem czemu...Ostatnio ten piłkarz złapał niezłą forme i strzalał dużo ważnych(zwycięskich) bramek dla naszego Interu,stał się nawet podstawowym napadziorem w naszym skladzie,ale mam nadzieje że Moratti sprowadzi do Mediolanu jakiegoś dobrej klasy napastnika,który zastąpi Cruza i będzie strzelał dużo bramek dla Interu..Myśle że włodarze naszej drużyny długo nie będą czekać oferty dla tego zawodnika..ostatnio pojawiły się jakies pogłoski,mówiące o zainteresowaniu się tym piłkarzem przez jakiś zespół z bodajże z Rosji..może tam by ten piłkarz nastrzelał wiecej bramek niż w serie a..tego mu serdecznie życze
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
-
Magic
Magic on
Adriano(kocham jego gre w pilke jego styl i wszytsko inne sciagnelem wszystkie filmiki w jego wykonaniu jakie znalazlem )
Martins (czasem wymiata)
Veron
Toldo
Magic off
Magic off
-
Orzeu
- Kontakt:
kur....a!!!!!!!!! proszę cię przestań pisać te pie...... MAgic On i Magic Off bo mnie to tak wkurza że niewiem :evil: .Magic pisze:Magic on
Magic off
A co do Cruza, to tak jak ktoś tu napisał - mimo że strzela gole to po prostu go nie lubię, tzn lubię powiedzmy mniej niż każdego innego gracza w Interze, tak samo jest z Kilym i taki np. Cruz nawet jakby co mecz strzelał bramkę to ja i tak go nie bedę darzyłwielką sympatią, tzn. szanować go szanuje, ale wg mojego gustu zawodnik musi mieć to coś, co go wyróznia np. Oba zabójczą szybkość, albo Adi uderzenie z dystansu, a jak patrzę na Cruza, jak np spowalnia akcję to mnie szlag trafia (w meczu z Milanem w LM jak widziałem jego poczynania to tak rzuvałem kur...wiadomo o co chodzi ze aż mi starszy wyłączył mecz) - wg mnie Cruz = drewno z niesamowitym instynktem strzeleckim

-
Szymon
Re: Adriano
A jakoś szerzej opisać swoją fascynację tym zawodnikiem. Rozumiem, że jesteś nowy i jeszcze nie znasz zasad, ale odrazu ci mówię. Lepiej wypowiadać się rzadziej ale się juz rozpisać niż opisanie w jednym zdaniu kto jest super.mati_25 pisze:ja najbardziej lubie Adriano jest to mj ulubiony piłkarz!!!
ALE OGÓŁEM WITAJ NA FORUM
uwarzaj lecz na krótkie posty
-
Citka
Widze ze nie tylko ja nie lubie Cruza...wg mnie on jest cienki...fakt, strzela gole./..ale w ogole taki drewniak...nic nie walczy, nie cofa sie, typowy napastnik ktory stoi przed ostatnimi obroncami rywala i czeka na pilke...
Dlatego wole od niego Recobe...
-
Szycha
Vieri tak grając u nas strzelil 123 gole przez 6 lat 8) Cruz tak jak piszesz nie cofa się, nie ma za bardzo techniki...itd. Tylko Cruz co najważniejsze strzela o wiele więcej bramek niż Chino i dlatego on dla mnie jest obecnie 3 napastnikiem InteruCitka pisze:Widze ze nie tylko ja nie lubie Cruza...wg mnie on jest cienki...fakt, strzela gole./..ale w ogole taki drewniak...nic nie walczy, nie cofa sie, typowy napastnik ktory stoi przed ostatnimi obroncami rywala i czeka na pilke...Dlatego wole od niego Recobe...
-
EL_CHINO
Ja też tak uważam, czekałem aż ktoś to powie.Citka pisze:Widze ze nie tylko ja nie lubie Cruza...wg mnie on jest cienki..
-
RoB
Dobra przestańcie już tak psioczyć na tego biednego Julio. Napastnik jest od tego aby strzelać bramki, on to robi za to należy mu się szacunek (może nie od razu uwielbienie). Dla mnie nie ważne jak gra – ważne, że strzela bramki (i to ważne bramki) i nie ważne czy z połowy boiska czy z linii bramkowej. Hmmm … napastnikiem jest na pewno lepszym od Recoby. A po za tym ostatnio strzelił bardzo ładną brameczkę. 
A co do tematu to zacznę tak: Nie kibicuje piłkarzom tylko Interowi … ale jeśli musiałbym wskazać tych których darze największą sympatią to będą to: Javier Zanetti i Dejan Stankovic
A co do tematu to zacznę tak: Nie kibicuje piłkarzom tylko Interowi … ale jeśli musiałbym wskazać tych których darze największą sympatią to będą to: Javier Zanetti i Dejan Stankovic
-
Szycha
Ja po odejściu Bobo Judasza najbardziej kibicuje Matrixowi, Martinsowi i wiadomo El Capitano. Ogólnie bardzo lubię cała naszą obronę z jednym wyjątkiem
Ze Maria 8)
-
Nasir
patrzac na osiagniecia obu panow w tym sezonie, to odpowiedz na pytanie kto jest lepszy nasuwa mi sie tylko jedna. ale Recoba to zawodnik zupelnie inny niz Cruz. nie wiem czemu ale ja bym go widzial jako lewego pomocnika albo srodkowego rozgrywajacego. A Cruz to taki Grzesiu Piechna. czeka na pilke w szestnastce, dostaje i strzela, zazwyczaj celnie. Ja najbardziej z pilkarzy interu lubie Toldo( kiedy on w koncu zagra), Veron( waleczne serce calej druzyny) i Adriano( caloksztalt, szczegolnie lewa noga).
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Citka
My nikogo nie obrazamy...tylko udzielamy sie z naszych opin na temat J. CruzaRoB pisze:Dobra przestańcie już tak psioczyć na tego biednego Julio. Napastnik jest od tego aby strzelać bramki, on to robi za to należy mu się szacunek (może nie od razu uwielbienie). Dla mnie nie ważne jak gra – ważne, że strzela bramki (i to ważne bramki) i nie ważne czy z połowy boiska czy z linii bramkowej. Hmmm … napastnikiem jest na pewno lepszym od Recoby. A po za tym ostatnio strzelił bardzo ładną brameczkę.
-
RoB
:? Przecież nie napisałem, że kogoś obrażacie 
-
Citka
Mozna to wywnioskowac z Twojego posta tak jakbys mial to na mysli 
-
Syjon
Moim ulubionym zawodnikiem Interu jest Adriano. Technika, siła strzału, zwinność przy takiej postawie ciała, szybkość, można by było wiele zalet wymieniać. Oby ino sie nie sprzedał i w lato po mundialu nie uciekł do Realu.

-
Citka
Ja pierdole ale z Ciebie nabijacz ;/ ledwo co wstapil na forum i w kazdym temacie musi sie wypowiedziec zeby se to glupie posty najebac ;/
-
Slepy
A Ty kazdego Twoim zdaniem nabijacza musisz skomentować, nieswiadomie (chociaz kto wie?) robisz to samo 
-
Syjon
Te Cipka mam gdzieś te posty, dla mojej miłości możecie zzerować mi licznik. Jestem cholernie wygadany i twoja napinka leży mi tam gdzie słońce nie dochodzi Nethoolsie kumaty. Bez odboioru, szkoda że na forum nie ma funkcji ignorujCitka pisze:Ja wale ale z Ciebie nabijacz ;/ ledwo co wstapil na forum i w kazdym temacie musi sie wypowiedziec zeby se to glupie posty najebac ;/

-
Anonymous
A co ci to przeszkadza... dopoki jego wypowiedzi sa z sensem i nie sa "dlugie" na kilak wyrazow... to niech sie wypowiada... Ty jak zwykle musisz kogos skomentowac...Citka pisze:Ja wale ale z Ciebie nabijacz ;/ ledwo co wstapil na forum i w kazdym temacie musi sie wypowiedziec zeby se to glupie posty najebac ;/
-
Ljarro
Dobra, Citka dostał pare dni urlopu, po kilku dniach go odblokuje, może mu przejdzie 
-
EL_CHINO
Niespodziewałem się tego po Ljarro
Brawo

W dobrym tego słowa znaczeniu
W dobrym tego słowa znaczeniu
-
Slepy
Akurat kogo jak kogo, ale drugiego tak zimnego i bezwzględnego człowieka jak Ljarro na tym forum nie znajdziesz.
8)