Poza tym Kazik Staszewski, Kaśka Nosowska, bardzo cenię Korę za niesamowitą osobowość, Maria Peszek (wyłącznie na płycie), Faith no more, SDM, Sweet Noise, i coś z innej beczki - projekty Michała Żebrowskiego nagrywane z kobietami (elekrtyzujący głos...)
Ulubiona muza
-
Miśka
Odp: Ulubiona muza
Słoneczne,czyste reggae
w szczególności legendarny Bob Marley, ostatnio Sinead O'Connor.
Poza tym Kazik Staszewski, Kaśka Nosowska, bardzo cenię Korę za niesamowitą osobowość, Maria Peszek (wyłącznie na płycie), Faith no more, SDM, Sweet Noise, i coś z innej beczki - projekty Michała Żebrowskiego nagrywane z kobietami (elekrtyzujący głos...)
-
elvis
- Kontakt:
Przedewszystkim Heavy Metal i bogowie tej muzyki - Iron Maiden.
Ponad to power metal
oraz klasykę rockową (Dire Straits na przyklad ) i polski blues ( np.Dżem ale z ryskiem na wokalu)
Ponad to power metal

-
Woo-cash
- Kontakt:
haa! a to super bo tez jestem wielkim fanem Boba co z reszta pewnie widacMiśka pisze: Słoneczne,czyste reggaew szczególności legendarny Bob Marley
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
elvis
- Kontakt:
Niemen klasyka. Nalepa troche mniej ale też fajne. Ja od tygodnia slucham w kółkoMaster Snake pisze: A nie wiem czemu ostatnio naszlo mnie na Czeslawa Niemena oraz Tadeusza Nalepe![]()
Inter - Pazza
inno Inter-completo

-
Miśka
Niemen już chyba zawsze będzie mi się kojarzył ze "Snem o Warszawie" kibiców Legii. Ale dobry wybór;) za elektroniką nie przepadam, jedynie The Prodigy. A Dżem bez Ryśka to już nie to samo:/
-
elvis
- Kontakt:
słyszałas moze jakies piosenki z czasów Ryśka z tym obecnym wokalistą ? Ja slyszałem kilka. na początku pomyslałem ze nawet nawet ale to nie to samo. Ktoregos dnia uslyszalem "pawia" i rozwaliłem radio.Miśka pisze: A Dżem bez Ryśka to już nie to samo:/

-
Mka
Ja słucham polskiego hh,ostatnio płytka Molesta Powrót,jak ktoś lubi polecam.
Uwielbiam też Sarah McLachlan,mogłabym jej słuchać godzinami
Uwielbiam też Sarah McLachlan,mogłabym jej słuchać godzinami
-
Miśka
elvis23, oczywiście,że słyszałam, byłam też na ich koncercie. Nowy wokalista jakoś nie robi na mnie takiego wrażenia jak Rysiek (drażni mnie nadmierna gestykulacja). Ale to całkiem zrozumiałe, często tak jest gdy przychodzi komuś zastąpić wielkiego człowieka, nawet gdyby miał charyzmę i dobry głos, to zawsze będzie oceniany przez pryzmat swojego poprzednika, jak pokazuje doświadczenie - najczęściej będą to noty słabsze..
-
elvis
- Kontakt:
kiedys Iron Maiden taka zmiana wyszła na dobre. Odszedł Paul DiAnno przyszedl Bruce Dickinson.
Co do Dżemu to uwazam ze nowy wokalista zna się na swoim fachu, ale nie powinen śpiewac kawałków Ryśka bo poprostu mu nie idzie to jak nalezy. Te utwory, które są nagrywane, że tak powiem pod niego są całkiem fajne.
Chciał pojechać na koncert ale boje się, że zacząłby śpiewać te starsze piosenki a to mnie by nie bawiło w jego wersji,
i musze czekac aż łaskawie Iron Maiden do nas zawita
Co do Dżemu to uwazam ze nowy wokalista zna się na swoim fachu, ale nie powinen śpiewac kawałków Ryśka bo poprostu mu nie idzie to jak nalezy. Te utwory, które są nagrywane, że tak powiem pod niego są całkiem fajne.
Chciał pojechać na koncert ale boje się, że zacząłby śpiewać te starsze piosenki a to mnie by nie bawiło w jego wersji,
i musze czekac aż łaskawie Iron Maiden do nas zawita

-
Kondux
Ja ogólnie lubie techno ( np. Pakito) oraz porządny HH, zarówno Polski jak i zagraniczny.
-
EL_CHINO
The Clash- Singles
Farben Lehre- Farbenheit
Gangstarr- Moment of truth
Farben Lehre- Farbenheit
Gangstarr- Moment of truth
-
klusek
Poprawiłeś mi humor swoim postem. Jakiś syfiasty dance to technoKondux pisze: Ja ogólnie lubie techno ( np. Pakito)
-
Kondux
klsmkr nie znam się dobrze ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Ja ogólnie nazywam muzyke ( w rodzaju bum bum bum) techno. Jak się znasz to popraw i tyle.
-
klusek
Zajrzyj tutaj: http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html . Na początek wystarczy
.
-
Kondux
Dzięki bardzo Klsmkr ;] Wszedłem sobie i sporo tego tam jest
Jak bede mial chwilke przejrze dokładniej ;] Pozdr
-
Miśka
Ja się bawiłam w niedzielę na koncercie Akurat, bardzo pozytywne zaskoczenie, a co Wy o nich sądzicie?
-
elvis
- Kontakt:
znam ich tylko 1 utwor - "Do prostego człowieka" i powiem szczerze, że mi się podoba 

-
jankos
Nie wiem, czy już było tu pisane, czy nie, wszak od niepamiętnych czasów tutaj zaglądnąłem - ale polecam dla tych, którzy lubią hip-hop, nową płytkę Molesty! Naprawdę super pozycja, warto posłuchać. Jak dla mnie płyta roku - to chciałem usłyszeć.
-
Mka
Dokładnie,płytka jest świetna,Powrót w wielkim stylujankos pisze: Nie wiem, czy już było tu pisane, czy nie, wszak od niepamiętnych czasów tutaj zaglądnąłem - ale polecam dla tych, którzy lubią hip-hop, nową płytkę Molesty! Naprawdę super pozycja, warto posłuchać. Jak dla mnie płyta roku - to chciałem usłyszeć.
Kawałek "Dla społeczeństwa" wg. mnie najlepszy z najlepszych heh.I dla mnie płyta roku.
-
Lamatico
- Kontakt:
Ja ostatnio słucham Creambas Fiddle 2003 stare ale jak w przerwie meczu siatkarskiego grane i jak idzie fala przez hale to robi wrażenie.
Wpadło mi w ucho podczas niedawnego meczu Ligi Mistrzów BOT SKRA Bełchatów vs aon hotVolleys Wiedeń 3-2. Ale to była dramaturgia kto oglądał to wie.
Wpadło mi w ucho podczas niedawnego meczu Ligi Mistrzów BOT SKRA Bełchatów vs aon hotVolleys Wiedeń 3-2. Ale to była dramaturgia kto oglądał to wie.
-
klusek
Chyba raczej "Creambase 1 - Fiddle 2003"matico pisze: Creambas Fiddle 2003
Też mi się kiedyś ten kawałek podobał, całe szczęście już mi przeszło.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Nie bede oryginalny ale tak jakos ostatnio mnie naszlo na Trance
A konkretniej DJ. Tiesto
Co nigdy nie lubialem set'ow to teraz praktycznie w kolko leca 
-
elvis
- Kontakt:
ja mam podkrete na power metal typu Helloween czy Dragon Force
super energetyczn muza ;]

-
Miśka
a Traumę znacie? wspomnienie z dawnych lat... 
-
elvis
- Kontakt:
-
Miśka
nie aż a tak dawnych
ja mam dopiero 19 lat, przy kombi się już nie bawiłam. ale pamiętam swoje zafascynowanie bardzo ciężką muzą, sprzed kilku lat
-
Woo-cash
- Kontakt:
No zalezy dla kogoelvis23 pisze: ja mam podkrete na power metal typu Helloween czy Dragon Forcesuper energetyczn muza ;]
-
elvis
- Kontakt:
byly wokalista helloween - michael kiske po opuszczeniu zespolu, zga takie ballady metalowe, jak lubisz spokojna muze to by ci sie spodobalo. spokojna muzyka + dobry wokal
bo takie zespoły jak Iron Maiden, Helloween, Deep Purple, Twisted Sister, Motorhead, Rainbow, Dire straits czy Queen nie graja od dzis 
Taka muzyka z lat 70- 80 przetrwala i trwac bedzie wiecznie
tez mam 19 lat i sie przy kombi nie bawiłem (chyba ze na studniowce ale nie jestem pewnien nie byłem sobą) ale musze przyznac ze muzyka ktora mi sie podoba jest staraMiśka pisze: nie aż a tak dawnychja mam dopiero 19 lat, przy kombi się już nie bawiłam. ale pamiętam swoje zafascynowanie bardzo ciężką muzą, sprzed kilku lat
Taka muzyka z lat 70- 80 przetrwala i trwac bedzie wiecznie
Ostatnio zmieniony 29 gru 2006, 18:37 przez elvis, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Miśka
po tej przygodzie z ciężkimi dźwiękami przyszła właśnie kolej na ciepłe reggae, i tak już zostało. Chociaż czasami się wraca do tego, czego się kiedyś słuchało. Ale elektroniki nie lubię, tylko The Prodigy, wspomnianie wcześniej
-
EL_CHINO
Z lat 70/80 to sporo się tego słucha, ja słucham przeważnie Rocka i to również mniej znanego, do tego pozdrawiam fanów/słuchaczy Motorhead, Ramones, The Misfits, Sex Pistols, The Clash, Kiss, Vibrators, Black Sabbath, AC/DC...