Inter 2011/2012

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Matios

Odp: Inter 2010/2011

Post autor: Matios »

Najwazniejsze to pozbyc sie Mario, bylem wielkim zwolennikiem jego talentu, ale dłuzej jego zachowania nie wytrzymam. Jak nikt z podstawowego skladu nie odejdzie oprocz Maicona to bedzie dobrze i jacys skrzydlowi by nam sie przydali..
Biały

Post autor: Biały »

Pablusso no jasna sprawa, że nie o takich mi chodziło, ale mówię, że w takich określeniach jestem po prostu powściągliwy ;) Zwłaszcza jak słyszę takie zachwyty, jak wczoraj Jońca w meczu Korei, kiedy określił takiego sobie gola Azjatów "arcy fantastycznym" :P

Co do ustawienia, to siła ognia byłaby niesamowita, ale po odejściu Maicona nie zostanie nam nawet jeden skrzydłowy obrońca a co dopiero dwóch ;/ Przydałby się chociaż jeden taki zawodnik, już obojętnie jakie nazwisko, ale taki który będzie się włączał do akcji ofensywnych. Bo Javier i Chivu to solidność z tyłu, ale z przodu wielkiej różnicy nie zrobią. Mimo wszystko nadal się łudzę, że Maicon jednak zostanie ;p
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco

M. ;**

http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y  "Bassiamo i toni" ;D
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

rzuwf pisze: a ja bym to widział tak:
jeśli Maicon odejdzie do Relu to w zamian brałbym Higuaina i kase, na miejsce Maicona kupiłbym Wan der Wiela, do pomocy Mascherano, Elano, Ozil i do ataku koniecznie Teveza a w zamian za niego oddałbym Balotellego. Myśle że wtedy wzmocnienia w ofensywie byłyby znaczne na przyszły sezon, bo jak juz wiele razy czytałem na forum 4 napsatników nam niewystarczy a Balotelli to jedna wielka niewiadoma, wiec wole sie go pozbyć. W sumie Tevez gra podobnie to Eto'o biega i walczy a Mario - szkoda gadać.
nie wiem wedlug jakich obliczen to napisales,ale jak na moje,to za dwoch naszych pilkarzy pieciu nie kupimy. Moratti raczej nie planuje jakichs mega-transferow ,a z wlasnej sakwy nie bedzie dokladal. Mysle,ze najwazniejsze teraz to zalatac dziure po ewentualnym odejsciu Maicona i dokupienie pomocnika o bardziej ofensywnym usposobieniu. Dlatego Van der Wiel i Elano/Mascherano sa mile widziani. Mamy mlodych. Benitez lubi takim dawac szanse, a nuz ktorys blysnie w pierwszym zespole i bedziemy miec kompletny sklad- bez szalenstw na rynku i bez zbytnich kombinacji w skladzie.

PS. Santon wraca do zdrowia, jesli jego kariera pojdzie zgodnie z przewidywaniami,to to bedzie nasza duza pociecha. Wtedy i wspomniany holender bylby nam niepotrzebny  :wink:
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
snuffy

Post autor: snuffy »

I wiele wskazuje ze tak bedzie wygladac jedynie chciałbym jakiegos młodego środkowego obrońce bo środek mimo ze jeden z najlepszych na świecie juz raczej bedzie tendencja odwrotnie do rosnącej :) Nie wspominajac o środkowych z ławki którzy i tak sa i na zawsze beda uwielbiani:)
http://www.youtube.com/watch?v=VHbucMOs ... re=related

"Jestem bardzo, bardzo szczęśliwy, że Mancini dołączył do Milanu" - skwitował z przekąsem Portugalczyk.
snuffy

Post autor: snuffy »

Ten sezon bedzie długiiii i wiele frontów do zdobycia oby kadra została uzupełniona wartościowymi zmiennikami bo przy 1 - 2 kontuzjach kartach może być łatanie
http://www.youtube.com/watch?v=VHbucMOs ... re=related

"Jestem bardzo, bardzo szczęśliwy, że Mancini dołączył do Milanu" - skwitował z przekąsem Portugalczyk.
rzuwf

Post autor: rzuwf »

kcp_wwa pisze:
rzuwf pisze: a ja bym to widział tak:
jeśli Maicon odejdzie do Relu to w zamian brałbym Higuaina i kase, na miejsce Maicona kupiłbym Wan der Wiela, do pomocy Mascherano, Elano, Ozil i do ataku koniecznie Teveza a w zamian za niego oddałbym Balotellego. Myśle że wtedy wzmocnienia w ofensywie byłyby znaczne na przyszły sezon, bo jak juz wiele razy czytałem na forum 4 napsatników nam niewystarczy a Balotelli to jedna wielka niewiadoma, wiec wole sie go pozbyć. W sumie Tevez gra podobnie to Eto'o biega i walczy a Mario - szkoda gadać.
nie wiem wedlug jakich obliczen to napisales,ale jak na moje,to za dwoch naszych pilkarzy pieciu nie kupimy. Moratti raczej nie planuje jakichs mega-transferow ,a z wlasnej sakwy nie bedzie dokladal. Mysle,ze najwazniejsze teraz to zalatac dziure po ewentualnym odejsciu Maicona i dokupienie pomocnika o bardziej ofensywnym usposobieniu. Dlatego Van der Wiel i Elano/Mascherano sa mile widziani. Mamy mlodych. Benitez lubi takim dawac szanse, a nuz ktorys blysnie w pierwszym zespole i bedziemy miec kompletny sklad- bez szalenstw na rynku i bez zbytnich kombinacji w skladzie.

PS. Santon wraca do zdrowia, jesli jego kariera pojdzie zgodnie z przewidywaniami,to to bedzie nasza duza pociecha. Wtedy i wspomniany holender bylby nam niepotrzebny  :wink:
napisałem to nie na podstawie jakich kolwiek obliczeń tylko z myślą o przyszłym sezonie i o trofeach które Inter bedzie bronił. Jak dobrze pamiętam to w minionym sezonie gdy tylko Wes niemógł grać nasza ofensywa traciła na sile i to znacznie, dlatego napisałem że Elano i Ozil bardzo by sie przydali w razie kontuzji któregoś z zawodników czy zawieszenia za kartki. Mascherano wydaje mi sie że i tak do nas przejdzie, a ewentualnym następcą Maicona powinien być Van der Wiel.
I wydaje mi sie że po zdobyciu potrójnej korony w poprzednim sezonie MM sięgnie głębiej do kieszeni żeby Inter w przyszłym sezonie obronił wszytskie tytuły, a pewnie chciałby przebić swojego ojca i osiągnąć ze swoim klubem więcej niż on.
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

Spoko, z tymi obliczeniami mialem na mysli,ze troche popusciles wodze fantazji, z pieciu graczy o ktorych napisales, sciagniemy najwyzej dwoch- takie moje zdanie. Owszem,zgodze sie,ze transfery o ktorych mowisz, moglyby nam wiele dac, ale sa raczej malo realne. Inter jest i bedzie silny, skupic sie trzeba tylko pomyslec o zastepcy Wes'a no i o kims na lewa/prawa obrone, JESLI odejdzie Maicon.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Ostatnio podobno interesowaliśmy się Elano, on były idealny na zmiennika dla Wesa. W razie potrzeby (czyt.: gdy trzeba odrabiać straty) mogliby nawet grać obok siebie. Można go nawet ustawić na skrzydle. Obawiam się jednak, że po mundialu jego cena wzrośnie.
Pablusso

Post autor: Pablusso »

W tym przypadku akurat jego kontuzja, ktorej sie nabawil w ostatnim meczu moze byc dla nas korzystna. Nie wiem na ile jest ona powazna, ale bedzie mial ograniczona mozliwosc podniesienia swojej rynkowej wartosci.

@rzuwf... Inter to (na szczescie) nie jest Barcelona czy Real i nie zwyklismy, zwlaszcza w ostatnich czasach, sprowadzac zawodnikow, tylko za nazwiska i potencjalne wzmocnienie skladu. Wiekszosc z zawodnikow, ktorych wymieniles jest nam po prostu niepotrzebna. Chyba, ze zawodnikow pokroju Pandeva, Santona, Stankovicia chcialbys skazac na jedynie pare wystepow w sezonie.
Obrazek
sig by Orzeu
rzuwf

Nic z tych rzeczy, niepopuściłem wodzy fantazji tylko wymyśliłem wg. mnie dobre rozwiązanie na przyszły sezon. Dalej uważam że jest ono dobre choć jak wszystko można je zmienić i jeszcze dopracować, więc niejest to ostateczna wersja mojego pomysłu. Co do samego Maicona to mam nadzieje ze zostanie u nas choćby jeszcze na rok, bo naprawde trudno by było znaleść godnego następce o takich predyspozycjach i umiejętnościach, i chciałbym jeszcze żeby MM pozbył sie Balotellego chłopak ma talent i to ogromny ale coś mi sie wydaje że wyrośnie z niego taki drugi Adriano (czyli wielki kontrakt a na boisku dno, choć niezawsze).
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
rzuwf

Z całym szacunkiem dla Stankovicia ale jego czas już miną, niegra już tak dobrze jak kiedyś, z kolei Pandev to jednak najsłabsze ogniwo w ataku, dlatego kogoś innego bym kupił na jego miejsce a jego samego bym sie mógł nawet pozbyć. Jesli chodzi o Santona to i tak w tym sezonie zagrał tylko kilka razy więc niewiem dlaczego w przyszłym miałby grać więcej skoro poziom jaki reprezentuje nadaje się jedynie do Primavery.

A co do wielkich nazwisk to Elano, Mascherano czy Van der Viel napewno takimi niesą jak już to Tevez którego naprawde warto by wziąść choćby za to że stylem gry bardzo przypomina Eto'o a do tego jest szybszy i dobrze udeża z wolnych.
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Hanys

Post autor: Hanys »

Poza Interem kibicuje też schalke a na stronie głównej schalke napisali że inter interesuje się sprowadzeniem Rafinhi bo jest on młodym bocznym obrońcom który może także grać w pomocy na skrzydlach!!!!! Moim zdaniem niech inter go kupuje bo jest naprawde szybkim i dobrym bocznym obroncom!!!!!!  w tym sezonie duzo dobrego  wyszlo poprzez jego podania akcje i strzaly!!!!
hQ
Kontakt:

Post autor: hQ »

rzuwf - ty chyba oszalałeś. Pandev miał dobrą rundę. Zrozum, że chłopak nie grał jakiś czas i musiał dołączyć do zespołu, który walczył na trzech frontach. Myślisz, że nie poczuł zmęczenia? Teraz będzie normalnie przygotowany do sezonu będzie grał jeszcze lepiej. Santon grał rzadko, bo jakbyś się interesował, to ciągle był kontuzjowany. Więc nie wiem skąd twoja opinia, że chłopak jest na poziomie Primavery, chyba sobie kpisz. Stanković może nie miał najlepszego sezonu, ale najgorszy nie był. Wiem, że latka lecą, ale jego doświadczenie z pewnością się przyda zespołowi, a w razie - tfu tfu - sporych kontuzji, na pewno pociągnie zespół.

hanysrr - mógłbyś z łaski swojej nie nadużywać tych wykrzykników? Nie musisz się drzeć, umiemy czytać.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

rzuwf pisze: Z całym szacunkiem dla Stankovicia ale jego czas już miną, niegra już tak dobrze jak kiedyś, z kolei Pandev to jednak najsłabsze ogniwo w ataku, dlatego kogoś innego bym kupił na jego miejsce a jego samego bym sie mógł nawet pozbyć. Jesli chodzi o Santona to i tak w tym sezonie zagrał tylko kilka razy więc niewiem dlaczego w przyszłym miałby grać więcej skoro poziom jaki reprezentuje nadaje się jedynie do Primavery.

A co do wielkich nazwisk to Elano, Mascherano czy Van der Viel napewno takimi niesą jak już to Tevez którego naprawde warto by wziąść choćby za to że stylem gry bardzo przypomina Eto'o a do tego jest szybszy i dobrze udeża z wolnych.
1. Stankovic - to samo co teraz tutaj wypisujesz można było przeczytać rok temu, czyli, że niby "się nie nadaje", że "jego czas minął" itp. Teraz sobie zerknij na jego statystyki z ubiegłego sezonu i zobacz, czy przewidywania "ekspertów" się sprawdziły.
2. Pandev - nie wiem co Ty od niego chcesz, ale być może jest to spowodowane mało znanym nazwiskiem...
3. Santon - w ubiegłym sezonie przez bardzo długi czas leczył ciężką kontuzję i przez to nie grał. Poziom Primavery? Jak półtora roku temu zatrzymywał na San Siro Cristiano Ronaldo to pewnie miałeś kisiel w gaciach.
4. Popracuj nad ortografią bo się ciężko takie coś czyta...  :cry:
Hanys

Post autor: Hanys »

ja takie przyzwyczajenie głupie mam:D
a Pandeva można by było jednak wymienić np na Teveza jak to się pisało wcześniej albo jakiegoś innego szybkiego napastnika który potrafi dobrze grać na boku jako fałszywy napastnik typu Robinho ale to chyba poz naszym zasięgiem a po 2 to on nie jest juz aż taki dobry.
rzuwf

Il Capitano pisze: 1. Stankovic - to samo co teraz tutaj wypisujesz można było przeczytać rok temu, czyli, że niby "się nie nadaje", że "jego czas minął" itp. Teraz sobie zerknij na jego statystyki z ubiegłego sezonu i zobacz, czy przewidywania "ekspertów" się sprawdziły.
2. Pandev - nie wiem co Ty od niego chcesz, ale być może jest to spowodowane mało znanym nazwiskiem...
3. Santon - w ubiegłym sezonie przez bardzo długi czas leczył ciężką kontuzję i przez to nie grał. Poziom Primavery? Jak półtora roku temu zatrzymywał na San Siro Cristiano Ronaldo to pewnie miałeś kisiel w gaciach.
4. Popracuj nad ortografią bo się ciężko takie coś czyta...  :cry:
1. Stankovic - wiem że rok temu też już był skreślany, ale chyba nikomu nietrzeba pokazywać Stankovicia jak grał 2-3 lata temu, wg. mnie przepaść między jednym a drugim. Pozatym chyba wszyscy pamiętają jak przyszedł do Interu Wes i każdy był dumny że w końcu mamy pomocnika który gra odważnie i do przodu a nie jak Stanko przeważnie do tyłu i jedyne co robił dobrze to strzelał z dystansu jak mu sie piłke dobrze wystawiło.
2. Pandev - dla mnie jest on problemem, wiem że niebył dobrze przygotowany do zeszłego sezonu, ale jakby niepatrzeć pierwsze 3 mecze bardzo dobre a następne co raz gorzej i tak do końca sezonu pozostał w cieniu samego siebie i niewiem dlaczego tak bardzo chcecie żeby on pozostał skoro na jego miejsce lepiej kupić kogoś kto niebędzie musiał odbudowywać formy, Co do jego nazwiska to niejest dla mnie mało znane, a wręcz dobrze znane bo za czasów jego gry w Lazio bardzo mi sie podobał jego styl gry i zaangażowanie na boisku ale myśle że stało się z nim to samo co z Mancinim, w Romie super u nas dno.
3. Santon - wiem że leczył kontuzje w zeszłym sezonie, wiem że zatrzymał CR na San Siro, ale niewidze potrzeby wystawiania go w podstawowym składzie od przyszłego sezonu skoro niewiadomo jaką formę bedzie teraz prezentował po tej kontuzji i w dodatku wolałbym tam zawodnika który się rozkręca a nia jak Pandev musi odzyskać pełnie sił i forme.
4. Czy z takimi 3 zawodnikami w podstawowym składzie myślicie poważnie o obronie LM ? - dla mnie to to jest kpiną i żartem - zapewne stało by się z Interem to co z Włochami na MŚ czyli dno bezdennej dziury - czy chcecie żeby Wasza ukochana ekipa tak skończyła ?

Tak pozatym to nikomu nienarzucam swoich myśli i niezamierzam sie podpożądkowywać czyimś myślom na temat transferów w tym sezonie, po to jest to forum żeby każdy mógł wyrazić jak to widzi i sie później przekonamy kto miał racje.
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
pawlittoo

Post autor: pawlittoo »

Jak mozna nazwac Pandeva, Drago i Santona kpiną ?

pojawiles sie tu po finale LM ?
rzuwf

Ja nienazywam ich kpiną, tylko pomysł wystawiania ich w pierwszym składzie zamiast ściągnąć kogoś bardziej pożytecznego.

I nie niepojawiłem się tu po finale LM tylko dużo wcześniej, na forum jestem od kilku miesięcy a Interowi kibicuje od ponad 10 lat.
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
ARKADIO22

Post autor: ARKADIO22 »

Goran jest z Interem od połowy sezonu (pierwszą połowe siedział na trybunach po konflikcie z prezesem) i chwała mu za to że tak szybko znalazł wspólny język z resztą drużyny... A to że idealnie spisuje się w Serie A powinno w zupełności wystarczyć... W CL bramki ma zdobywać Milito i Eto. Na tym polega fenomen drużyny że w każdych rozgrywkach mogą wystawić kogo innego i różnicy wielkiej nie będzie...

Drago ma już swoje lata i widać że staje się coraz słabszy ale nadrabia doświadczeniem którego nie mają młodsi zawodnicy... Musi zostać gdyż zawsze można na niego liczyć i gdy gra zawsze daje z siebie 150% czego inni czasami nie potrafią (MARIO) ...

Santon miał straszny sezon... Siedzenie na trybunach niejest niczym miłym zwłaszcza gdy drużyna odnosi takie sukcesy... To że dużo potrafi pokazał przed kontuzją. Życzę mu aby to był koniec jego zdrowotnych poblemów i niech wraca do formy którą nas oczarował wtedy nie będziemy musieli sciągać żadnych Bastosów czy Kolarovów...
NON CONTA LA DISTANZA , CONTA SOLO LA FADE!!

INTERNAZIONALE 1908 MILAN
rzuwf

@ARKADIO22
jeśli chodzi o Santona to masz w 100% racje, co do Stankovicia to niemówiłem żeby sie go pozbywać tylko sprowadzić kogoś kto gra lepiej i bedzie grał dobrze przez jeszcze kilka sezonów, natomiast Pandev to po pierwsze został sprowadzony z przymusu bo Eto'o grał wtedy na PNA i brakowało klasowego napastnika którym niewątpliwie był Goran, po pierwszych jego meczach byłem zachwycony ale potem tylko gorzej, to że siedział pół sezonu na trybunach niezmienia faktu że od przyjścia do nas obniżył loty i to znacznie, i powtórze raz jeszcze wygląda mi na to że z Pandevem stało się to samo co z Mancinim i Ryśkiem i dlatego powinniśmy się go pozbyć.
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
ARKADIO22

To Twoje zdanie. Ja uważam i sądze że większość osób z forum zgodzi się ze mna,że Goran ma przed soba cały okres przygotowawczy i jeśli godnie go przepracuje będzie cieszył nas swoją dobrą grą. Nie jestem przeciwnikiem wzmocnień... Wręcz cieszył bym się gdyby dołączyli do nas Tevez i Mascherano to podniosło by poziom rywalizacji o miejsce w pierwszej jedenastce. Ale twierdze również iż Pandev powinien zostać bo ma coś do udowodnienia nie tylko nam ale i ludzią z Lazio...

rzuwf

Ma grać u nas żeby udowodnić coś ludziom z Lazio ? to chyba nienajlepszy argument - pozatym wiem że jestem w mniejszości na forum i wiem że większość jest za jego pozostaniem, ale spójrzcie realnie Pandev poza zeszłym sezonem kiedy miał okazje ostatnio grać choćby w PU niemówiąc już o LM. Jeśli wolicie Pandeva zamiast np. Teveza to wasza sprawa i wasze zdanie, tylko wydaje mi się że drużyny niekompletuje się na podstawie sympatii do jakiegoś zawodnika, tylko zupełnie innych rzeczy, zobaczcie co Lippi zrobił, też tak chcecie ?

I dzięki ARKADIO22 że zauważyłeś że to moje zdanie, bo chyba dużo osób niejest w stanie tego dostrzec tylko myślą że coś im sie narzuca  :cry:
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Raffal

Post autor: Raffal »

jak dla mnie rzeczą oczywsitą jest że każdy wolałby Teveza niż Pandeva tylko że nas raczej obecnie nie stać na transfery po 40mlnE a tyle wg mnie wart jest teraz Tevez... są rzeczy ważniejsze niż Tevez choc napewno nikt by nim nie pogardził...
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

1. Stankovic - wiem że rok temu też już był skreślany, ale chyba nikomu nietrzeba pokazywać Stankovicia jak grał 2-3 lata temu, wg. mnie przepaść między jednym a drugim. Pozatym chyba wszyscy pamiętają jak przyszedł do Interu Wes i każdy był dumny że w końcu mamy pomocnika który gra odważnie i do przodu a nie jak Stanko przeważnie do tyłu i jedyne co robił dobrze to strzelał z dystansu jak mu sie piłke dobrze wystawiło.
wtf ?! Dejan kpiną ? Dejan niepotrzebny ? Chłopie lepiej się wstrzymaj bo tu zaraz Szyszka i inny wejdzie to Cię zlinczujemy ! Dejan to świetny zawodnik. Zdecydowanie nie jest to zawodnik, który gdy pojawia się na boisku to w jakimś stopniu obniża wartość zespołu.

a i widzimy tu mały paradoks: zajmowaliśmy 3 czy 4 miejsca w lidze to stać nas było na wielomln zakupy, a teraz, po zdobyciu triplety nas... nie stać.
Obrazek
Nen

Post autor: Nen »

Orzeu pisze: a i widzimy tu mały paradoks: zajmowaliśmy 3 czy 4 miejsca w lidze to stać nas było na wielomln zakupy, a teraz, po zdobyciu triplety nas... nie stać.
No właśnie troszkę krzywe, że wychodzi Massimo i mówi, że nie stać nas na wykupienie Mascherano z tonącego Liverpoolu. Czy zwycięzca LM musi się zadowolić Ledesmą czy Palombo? A może klątwa obrony Ligi Mistrzów tak odstrasza piłkarzy....
God protect me
rzuwf

Orzeu pisze: Chłopie lepiej się wstrzymaj bo tu zaraz Szyszka i inny wejdzie to Cię zlinczujemy !
tylko mnie niestarsz bo zaraz w majtki narobie i do domu uciekne pod łóżko sie schowam  :hahaha:

I niemam zamiaru się z niczym wstrzymywać bo to jest moje osobiste zdanie, które jako użytkownik forum powinieneś uszanować a nie linczem straszyć  :-D

Jakby niepatrzeć dalej uważam że Dejan w przyszłym sezonie powinien zasiąść na ławce a na boisku powinien przebywać lepszy i brdziej perspektywiczny zawodnik.
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
hQ
Kontakt:

rzuwf - zrozum, to logiczne, że Pandev miał świetny początek, a z czasem obniżał loty. Jak się nie jest w ogóle przygotowanym do sezonu (tu: rundy) to z czasem brakuje siły, a forma opada. Wolę Pandeva, który nie strzelał goli, ale walczył, a nie sfochanego Balotelliego czy Ryśka co kiwa się z własnym cieniem i niejednokrotnie przegrywa. Ktoś zagrał kilka meczy słabiej i już mamy się go pozbyć? Przyjście Teveza byłoby super, mielibyśmy w końcu możliwość dania odpoczynku jednemu z napastników oraz szansę drugiemu zawodnikowi na tym samym poziomie. Zdaję mi się, że przyjście Buczaczy przyśpieszyłoby powrót do formy Pandeva.
hbk
Kontakt:

Post autor: hbk »

Nen pisze:
Orzeu pisze: a i widzimy tu mały paradoks: zajmowaliśmy 3 czy 4 miejsca w lidze to stać nas było na wielomln zakupy, a teraz, po zdobyciu triplety nas... nie stać.
No właśnie troszkę krzywe, że wychodzi Massimo i mówi, że nie stać nas na wykupienie Mascherano z tonącego Liverpoolu. Czy zwycięzca LM musi się zadowolić Ledesmą czy Palombo? A może klątwa obrony Ligi Mistrzów tak odstrasza piłkarzy....
Ja mysle, ze to gra Morattiego na obnizenie ceny Maszczerano. Wzmocnienie srodka pomocy jest konieczne, a Ledesma i Palombo moga okazac sie wzmocnieniami, ale nie musza. Do obrony LM trzeba jednak czegos wiecej, niz kupowanie niezlych pilkarzy Serie A, potrzeba zawodnika, ktory robi roznice.

Co do klotni o Pandeva i Stankovicia. Pandev nie byl przygotowany do sezonu, dlatego tak szybko przestal grac dobrze. Ocenic go bedziemy mogli dopiero po nastepnym sezonie. Pozbycie sie Stankovicia? Chyba jakis niesmaczny zart, spuscil z tonu w drugiej polowie sezonu, ale Stanko, to Stanko:P.
Co do kupna napastnika, Tevez fajny zawodnik, ale jak sobie wyobrazacie sklad? Eto, Milito, Tevez, a na lawce Balo i Pandev? W FM by wyszlo, ale nie wiem, czy Balo wytrzyma na lawce i nie zrujnuje atmosfery, nie wiem tez, czy ta podstawowa trojka bedzie grala ze soba dobrze, nie wiem rowniez czy Benitez bedzie chcial grac trzema napastnikami. Zajmijmy sie najpeirw srodkowy pomocnikiem i ewentualnie nastepca Maicona, o atak to chyba nie musimy sie na razie martwic, wiec zostawmy to na koniec.
Zapomnialem, ze przeciez Biabiany wraca, po co wiec kolejny napadzior?
Ostatnio zmieniony 25 cze 2010, 21:43 przez hbk, łącznie zmieniany 1 raz.
hQ
Kontakt:

Co do Buczaczy, to myślałem o wymianie za Balona + piniążki :)
ARKADIO22

hQ_ pisze: Co do Buczaczy, to myślałem o wymianie za Balona + piniążki :)

święte słowa... Mario do City a na San Siro Tevez myśle że wszyscy byliby zadowoleni zwłaszcza że nigdy nie wiadomo co wymyśli Super Mario... a kolejne kompromitujące i ośmieszające klub zachowania (jeśli zostanie) będą nam psuły nie tylko atmosfere w drużynie ale i ogólny wizerunek klubu a tego chyba nikt by mu nie wybaczył.

ODPOWIEDZ