Polska Ekstraklasa
-
Kowal
Odp: Orange Ekstraklasa
I tak w Polsce najlepszy jest LECH i tylko LECH
.Po tym meczu z kielcami mam nadzieje,że ruszą jeszcze z kopyta i nikt nas niepowstrzyma!!!

-
Lamatico
- Kontakt:
Lech z takim składem powinien być na szczycie tabeli Orange Ekstraklasy wraz z BOT GKS Bełchatów.
Ciekawostką jest to, że w BOT GKS Bełchatów nie gra żaden piłkarz z zagranicy. Grają sami polacy. To jest dowód na to, że polscy piłkarze potrafią grać. Dziwi mnie to, że Leo Beenchaker nie powołał ani jednego piłkarza BOT GKS na mecz towarzyski z Danią. Z powodzeniem mogliby zagrać Radek Matusiak i Łukasz Garguła.
Ciekawostką jest to, że w BOT GKS Bełchatów nie gra żaden piłkarz z zagranicy. Grają sami polacy. To jest dowód na to, że polscy piłkarze potrafią grać. Dziwi mnie to, że Leo Beenchaker nie powołał ani jednego piłkarza BOT GKS na mecz towarzyski z Danią. Z powodzeniem mogliby zagrać Radek Matusiak i Łukasz Garguła.
-
Shady
Hehe chodz kibicuje zagorzale Lechowi... to sorka ale nie maja oni aktualnie skladu na mistrza Polski.... atak kuleje... gra w defensywie rowniez zostawia wiele do zyczenia...matico pisze: Lech z takim składem powinien być na szczycie tabeli Orange Ekstraklasy wraz z BOT GKS Bełchatów.
-
Lamatico
- Kontakt:
Po połączeniu Lecza z Amicą powinien być to zespł conajmnie na pierwszą 4 moim zdaniem.
-
Shady
Na pierwsza czworke tak... ja licze moze nawet na pierwsza trojke i europejskie puchary.... ale nie jest to jeszcze zespol na zdobycie mistrzostwa...matico pisze: Po połączeniu Lecza z Amicą powinien być to zespł conajmnie na pierwszą 4 moim zdaniem.
-
Kowal
Jeśli sie zepną to magą zdobyć mistrzostwo(choc nielicze na to,ale pierwsza 3 powinna być).Tak atak kuleje i to nawet bardzo,a do obrony trza dokoptować jakiegos dobrego obrońce i może będzie si.

-
Shady
Obrona takze kuleje... Heh bramki ktore tracili z Wisla Płock... zawalil Kotorowski... bramki z Korona... pierwsza po sporym pechu ale i braku refleksu u Kotorowskeigo, a druga po bledzie obroncy i braku zrozumienia z bramkarzem... tak wiec trzeba mocno popracowac nad obrona no i Kotorowski musi popracowac nad soba, juz nie tyle ze trzeba kupic kogos do obrony ale przedewszystkim musza jeszcze popracowac nad swoim zgraniem, no ale i jakis transfer takze by sie przydalKowal pisze: Jeśli sie zepną to magą zdobyć mistrzostwo(choc nielicze na to,ale pierwsza 3 powinna być).Tak atak kuleje i to nawet bardzo,a do obrony trza dokoptować jakiegos dobrego obrońce i może będzie si.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2006, 16:37 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kowal
-
Shady
Raczej nie... poporstu potrzeba czasu na zgranie...Kowal pisze: Owszem niepoddają się,może to dzięki Franzowi :-?.
-
Lolek
Przeciez nasz trener wyraznie mowil, ze powola bardziej doswiadczonych zawodnikow i tych ktorzy grali na el. ms. Dlatego jest Dudek a nie ma Boruca.matico pisze: Dziwi mnie to, że Leo Beenchaker nie powołał ani jednego piłkarza BOT GKS na mecz towarzyski z Danią. Z powodzeniem mogliby zagrać Radek Matusiak i Łukasz Garguła.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Juz jutro meczem Gornik Zabrze - Widzew rozpocznie sie 4 kolejka Orange Ekstraklasy. Wiekszosc meczow odbedzie sie w sobote. Mnie oczywiscie najbardziej bedzie interesowal mecz ŁKS - Legia. jestem bardzo ciekawy w jakiej formie sa mistrzowie Polski. Bardzo sie obawiam sie o wynik tego spotkania poniewaz Choto doznal powazniejszej kontuzji w meczu z Belchatowem ktora moze go wylaczyc na miesiac z gry. Powazna rozmowe odbyl zarzad z dwoma Brazylijczykami - Edsonem i Eltonem bo zamiast trenowac tamci balowali w warszawskich pubach i barach...I mam nadzieje ze szefostwo Legii przemowilo im do rozumu i wezma sie za siebie. Najciekawszym meczem 4 kolejki wydaje sie bez watpienia mecz Wisly Krakow z Korona Kielce, ktory odbedzie sie w niedziele...
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Kowal
Kurde to był dramat.Przegrywać 0-3,doprowadzić do 3-3 i strzelić prawidłową brame(nieuznaną przez arbitra) to tylko może zroić LECH.Niestety przegrana...

-
Woo-cash
- Kontakt:
Kurwaaaa!! I zownu kolejna porazka Legii... Ehhh... GKS Idzie jak burza wygral 5-1 z Odra Wodzislaw. Dzis czeka nas szlagier 4 kolejki. Wisla Krakow podejmie na wlasnym stadionie Korone Kielce 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Interfun3
- Kontakt:
NO legia bardzo ładnie druga porażka z rzędu i wydaje mi sie że w tym sezonie nie będą sie liczyć o mistrzostwo to dopiero początek sezonu ale takie mam przeczucie( o lidze mistrzów nie wspomne bo nie mją szans) a Bełchatów bardzo ładnie nie przepadam za nimi ale musze im pogratulować bo dokopali dla odry "jak trzeba" a dzisiaj mecz wisły z kolporterem wydaje mi sie że albo wisła wygra albo będzie remis

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
khabar
Kolporter Korona wygra !!!
Hermes i spółka powinni wbic wislakom ze 3 bramki :gool: :gool: :gool:
Hermes i spółka powinni wbic wislakom ze 3 bramki :gool: :gool: :gool:
Forza Inter
-
jankos
Kolporter Korona wygra !!!
Hermes i spółka powinni wbic wislakom ze 3 bramki
No to sobie postrzelali, że hoho...
-
Nasir
Niestety Korona przegrala, ale w zeszlym sezonie tesh mieli slaby poczatek:) Mnie jak na razie najbardziej podoba sie Lech. Moze nie sa na pierwszym miejscu, ale przynajmniej na ich meczach czlowiek nie usnie z nudow. Oby Legia grala tak dalej
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Shady
Niestety w ostatnia sobote widowisko popsul sedzia liniowy...Nasir pisze: Mnie jak na razie najbardziej podoba sie Lech. Moze nie sa na pierwszym miejscu, ale przynajmniej na ich meczach czlowiek nie usnie z nudow.
-
Kowal
hej Shady a słyszałes jak Franz im pocisnął
,pewnie dostanie kare ale ma racje hehe
.Teraz meczyk z wisłą(mam nadzieje,że wygrany).

-
EL_CHINO
Ja mam nadzieję, że Legie utrzyma swoją 'passe', a Górnik w końcu przełamie swoją nieskuteczność co piekielnie było widać na ostatnim meczu z Widzewem, ale sądzę, że będzie dobrze, najbardziej mnie irytuje to, że Legia może wygrać 'picem' czyli coś w stylu Juve: 1-0 po jakimś karnym albo innym...
-
RoB
Nie wiedziałem, że tu tylu userów z kompleksem Legii. Co cóż, ciszcie się póki macie powód 
-
Shady
Heh no powiedzial tylko prawde... ale to i tak nic nie zmieni bo PZPN jedyne co to raczej ukarze jego... a nie cos zrobi z poziomem sedziowania...Kowal pisze: hej Shady a słyszałes jak Franz im pocisnął![]()
,pewnie dostanie kare ale ma racje hehe
.Teraz meczyk z wisłą(mam nadzieje,że wygrany).
Jakim kmpleksem? Poprostu kazdy kibicuje jakiemus tam swojemu zespolowi... a ze nie jest to Legia to wiadomo ze bedzie sie cieszyl z jej porazek... tym bardziej ze jest to aktualnie mistrz... a jak to zawsze bywa... kazdy chce "bić" mistrza...RoB pisze: Nie wiedziałem, że tu tylu userów z kompleksem Legii.
EDIT: oj troche sie pomylilem... ponoc "PZPN wystosował pismo do FIFA z prośbą o zgodę na to, aby sędziowie prowadzący mecze piłkarskiej Orange Ekstraklasy mogli podczas meczów korzystać z zapisów wideo"... jednak cos chca zrobic
Ostatnio zmieniony 22 sie 2006, 06:44 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
EL_CHINO
'Nara' Legio! Ambicje miałaś wielkie, ale zdolności bardzo małe... Czekamy na następne lata ( na inne drużyny) lub na PUEFA.
-
Lolek
Czasem mi sie wydaje ze nastepnym polskim klubem ktory zagra w LM bedzie moj 4 ligowy MKS Trzebnia. Ludzie zacznijcie wkoncu grac, a nie kupywac tych meczow, bo az mi wstydz...
-
Pawlak_AG
Wątpię, żeby taka Wisła i Legia, które walczą o puchary kupowali mecze :?Lolek pisze: Ludzie zacznijcie wkoncu grac, a nie kupywac tych meczow, bo az mi wstydz...
Z moją Arką coraz gorzej
-
Lolek
Kto powiedzial, ze sie odnosze tylko to Legii i Wisly? Czlowieku pomysl, ze troche.Wątpię, żeby taka Wisła i Legia, które walczą o puchary kupowali mecze
-
Pawlak_AG
Dlatego.Lolek pisze: Czasem mi sie wydaje ze nastepnym polskim klubem ktory zagra w LM bedzie moj 4 ligowy MKS Trzebnia.
Nie ma to jak nagonka na nowego, co?
-
Lolek
Raczej bym tego tak nie nazwal. A pozatym co dlatego? Jakos tym cytatem mi niczego nie wyjasniles, nie zrozumialem twoich mysli.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2006, 13:39 przez Lolek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pawlak_AG
To już nie moja wina.Lolek pisze: nie zrozumialem twoich mysli.
Jeszcze chcesz się kłócić i rozmywać temat?
-
Lolek
Tylko, ze wlasciwie dyskutujemy na temat. Dales cytat ktory nie wiem co ma do mojej wczesniejszej wypowiedzi dlatego sie pytam o co ci chodzi, a ty widocznie nie wiesz mowiac, ze to nie twoj problem.