tylko martwi mnie że w meczach o większą stawkę (Milan,Juve) narazie niczego nie pokazuje ale życzę mu w nowym roku aby to sie zmieniło
Zlatan Ibrahimovic
-
ferii
Odp: Zlatan Ibrahimovic
genialny drybler i do tego jeszcze jego potężne strzały iw warunki fizyczne po prostu super
tylko martwi mnie że w meczach o większą stawkę (Milan,Juve) narazie niczego nie pokazuje ale życzę mu w nowym roku aby to sie zmieniło

FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Paliuka
tylko w tych dwoch meczach o wieksza stawke nic nie pokazal ale przeciez w poprzednim sezonie swietnie grał z milanem a wtym sezonie rowniez gra swietnie w LM a wkoncu kazdy mecz LM jest o duzą stawkeferii pisze:
tylko martwi mnie że w meczach o większą stawkę (Milan,Juve) narazie niczego nie pokazuje ale życzę mu w nowym roku aby to sie zmieniło![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
kcpwwa
Paliuka pisze: tylko w tych dwoch meczach o wieksza stawke nic nie pokazal ale przeciez w poprzednim sezonie swietnie grał z milanem a wtym sezonie rowniez gra swietnie w LM a wkoncu kazdy mecz LM jest o duzą stawke
pozyjemy zobaczymy,a nuz,moze sie okaze ze wroci w dobrym stylu i spekulacje o jego ewentualnym transferze ucichna..
dobrze by bylo,gdyby ten zawodnik nam sie odrodzil,wyobrazcie sobie,jaka bylaby walka o miejsce w wyjsciowej jedenastce
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
nutcracker
- Kontakt:
Ze co? a kto niby wyprowadził pierwszą podanie na bramkę Cruza? Przecież to on ściągnął na siebie 3 obrońców i podał genialnie do cambiasso przez co 3 obrońców mogło patrzeć tylko dalej na to jak piłka leci do bramki.ferii pisze: martwi mnie że w meczach o większą stawkę (Milan,Juve) narazie niczego nie pokazuje ale życzę mu w nowym roku aby to sie zmieniło![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LUDZIE, to że ktoś nie strzela nie znaczy że nic nie robi na meczu. Zlatan został bardzo doceniony w ostatnich czasach przez co na każdym meczu co najmniej 2 obrońców go kryje. I to się przydaje, bo samym byciem w polu karnym zabiera paru obrońców przeciwnej drużynie.
-
IbraCadabra
och ten zlatan:D:D:D poprostu najlepszy pilkarz.....
-
Dermen
No wczoraj Ibra (w głównej mierze) i reszta zespołu poprawili mi humor, bo ten nie był rewelacyjny wczorajszego dnia. 
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
-
dani7
Zlatan jest geneialny ma technike strzela piekne gole szczegulnie ten na CSKA i na Fenerbahce
-
kcpwwa
Chryste,dopiero teraz zobaczylem,jaka glupote napisalem..moj poprzedni wpis mial byc w temacie poswieconym Adriano,ale seryjnie- nie wiem po jaka cholere i jak ja go tu umiescilem. chyba musze zmienic prochy na slabsze..

serdecznie przepraszam,jesli ktos sie nad tym zastanawial.
A co do samego Ibry- styl bycia,a przede wszystkim umiejetnosci-oby wiecej takich graczy na naszym kontynencie.to dzieki nim futbol zyskuje na atrakcyjnosci i przez to dla wielu staje sie tym,czym jest dla mnie- pasja 8)
serdecznie przepraszam,jesli ktos sie nad tym zastanawial.
A co do samego Ibry- styl bycia,a przede wszystkim umiejetnosci-oby wiecej takich graczy na naszym kontynencie.to dzieki nim futbol zyskuje na atrakcyjnosci i przez to dla wielu staje sie tym,czym jest dla mnie- pasja 8)
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
biniurts
no zlatan jest niesamowity, ale ma tez i slabsze dni 
-
alex_KiNiO
Zlatan jest beznadziejny! Bardzo dobrze, że do was poszedł bo pieprzy każdą akcję. My takich nie chcemy. Wystarczająco dużo sytuacji nam popsuł, ale do Interu to idealny piłkarz! Myślę, że z Grzesiem Rasiakiem by tworzył idealny duet w ataku.
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM

FORZA JUVE!!!
-
MiRas.
- Kontakt:
Bystry wpis... ciekaw jestem, czy kiedy strzelał gole dla Juventusu też tak myślałeś. A podając, go jako partnera Rasiaka ... to aż żalowo się robi, ale czekam na dalsze posty.alex_KiNiO pisze: Zlatan jest beznadziejny! Bardzo dobrze, że do was poszedł bo pieprzy każdą akcję. My takich nie chcemy. Wystarczająco dużo sytuacji nam popsuł, ale do Interu to idealny piłkarz! Myślę, że z Grzesiem Rasiakiem by tworzył idealny duet w ataku.
POZDRAWIAM
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Ibanez
I co tu z takim polemizowac. On sie nie da przekonac ze biale jest biale, a czarne jest czarne :juvelol:alex_KiNiO pisze: Zlatan jest beznadziejny! Bardzo dobrze, że do was poszedł bo pieprzy każdą akcję. My takich nie chcemy. Wystarczająco dużo sytuacji nam popsuł, ale do Interu to idealny piłkarz! Myślę, że z Grzesiem Rasiakiem by tworzył idealny duet w ataku.
POZDRAWIAM
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
-
ForzaeDi
Gościu jest to dopiero pierwszy Twój post na tym forum, ale już można stwierdzić że jesteś mało inteligentny pisząc coś takiegoalex_KiNiO pisze: Zlatan jest beznadziejny! Bardzo dobrze, że do was poszedł bo pieprzy każdą akcję. My takich nie chcemy. Wystarczająco dużo sytuacji nam popsuł, ale do Interu to idealny piłkarz! Myślę, że z Grzesiem Rasiakiem by tworzył idealny duet w ataku.
POZDRAWIAM
-
alex_KiNiO
Też tak myślałem. Nigdy nie lubiłem Ibrahimovica. Poprostu nie pasuje mi ten piłkarz. Może i jest dobry ale nie jak na taką lige jak włoska albo hiszpańska czy angielska. Gdyby grał w szwedzkiej lub duńskiej to by się lepiej sprawdzał. No sory ale takie jest moje zdanie i to nie dlatego, że przeszedł z Juve do Interu. Bo jak już wcześniej napisałem jestem zadowolony, że od nas oszedł. POZDROOOKrwawy_eM pisze: ... ciekaw jestem, czy kiedy strzelał gole dla Juventusu też tak myślałeś.

FORZA JUVE!!!
-
Ljarro
I dlatego od dwoch sezonow strzela gola za golem i lapie kupe asyst. Tez bym chcial byc taki slaby.Może i jest dobry ale nie jak na taką lige jak włoska albo hiszpańska czy angielska.
-
Jarek_FCI
Człowieku skończ pisać takie bzdury. Prawda jest taka, że zżera cie zazdrość że Ibra gra w Interze, a nie w Juve.alex_KiNiO pisze:
Też tak myślałem. Nigdy nie lubiłem Ibrahimovica. Poprostu nie pasuje mi ten piłkarz. Może i jest dobry ale nie jak na taką lige jak włoska albo hiszpańska czy angielska. Gdyby grał w szwedzkiej lub duńskiej to by się lepiej sprawdzał. No sory ale takie jest moje zdanie i to nie dlatego, że przeszedł z Juve do Interu. Bo jak już wcześniej napisałem jestem zadowolony, że od nas oszedł. POZDROOO
-
Mora
- Kontakt:
"Złote usta" normalnie :lol2: Tak ,oddajmy Ibrahimovicia do Kopenhagi albo innego Helsingborga ,bo sobie w Serie A nie radzi (choć ma szanse na tytuł króla strzelcówalex_KiNiO pisze: Może i jest dobry ale nie jak na taką lige jak włoska albo hiszpańska czy angielska. Gdyby grał w szwedzkiej lub duńskiej to by się lepiej sprawdzał.
A jakie jest biało-czarneIbanez pisze: On sie nie da przekonac ze biale jest biale, a czarne jest czarne
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
nutcracker
- Kontakt:
Zaskakujesz mnie swoją inteligencją. Najpierw mówisz że jest beznadziejny a potem że może i dobry.alex_KiNiO pisze: Może i jest dobry ale nie jak na taką lige jak włoska albo hiszpańska czy angielska.alex_KiNiO pisze: Zlatan jest beznadziejny! Bardzo dobrze, że do was poszedł bo pieprzy każdą akcję.
No ale masz racje, drugie miejsce w tabeli strzelców (z niezaliczoną jedną poprawną bramką) wraz z masą asyst, król strzelców w LM do tej pory. Masz racje, chłopak se nie radzi, niech go Moratti sprzeda czym prędzej.
Widać że moggi skorumpował nie tylko włoską ligę ale i twój mózg.
-
Dominik
-
Dominik
Ibra będzie miał w tym sezonie króla strzelców
[br] Dwa posty pod sobą... nie czytamy regulaminu widzę...
[br] Dwa posty pod sobą... nie czytamy regulaminu widzę... FORZA INTER!!!
-
MiRas.
- Kontakt:
Post pod postem... WARN.!
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Woo-cash
- Kontakt:
W ostatnich dniach znów się zrobiło głośno o Zlatanie na temat rzekomej wypowiedzi do Maniciniego. Może i tam rzeczywiście powiedział coś niemiłego ale po co od razu robić z tego taką aferę?
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
darioG
Ello 
Zgadzam się, nie potrzeba jest ta cała burza w około Ibry....nie strzelił bramki, zostałzdjęty z boiska....zawodnicy tej klasy nie lubia byc odsyłai na ławke....
Ibra jest dobry, wręcz ponadprzeciętny.....licze an króla strzelców dla iego....
pozdro
Zgadzam się, nie potrzeba jest ta cała burza w około Ibry....nie strzelił bramki, zostałzdjęty z boiska....zawodnicy tej klasy nie lubia byc odsyłai na ławke....
Ibra jest dobry, wręcz ponadprzeciętny.....licze an króla strzelców dla iego....
pozdro
-
Miodek_1313
Liczę na to, że będzie miał króla strzelców w tym sezonie i tak pewnie będzie. Mam nadzieje,że strzeli zwycięskiego gola w meczu z juventusem
to by zamknęlo buzie tak inteligentnych kibiców juventusu jak tu postował wcześniej... żal
Per me... C'e solo l' Inter !!
-
Jeremy
Niestety tego nie zrobil a krola moze i zdobedzie ale niestety glownie dzieki karnym

Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Ojciec
No napewno poprzedni sezon lepiej mu odpalil , w tym sezonie za malo finezji a za duzo karnych
"I don't give a fuck
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
-
ferii
właśnie dlatego jest piłkarzem światowego formatu i największą gwiazdą Interu
Po tym właśnie sie poznaje prawdziwe gwiazdy !!!
widać po nim były głód grania w pilke
Po tym właśnie sie poznaje prawdziwe gwiazdy !!!
widać po nim były głód grania w pilke
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Jeremy
Naprawde milo mnie zaskoczyl tym ze tak swietnie sie spisal. Ale trzeba przyznac ze przy pierwszym golu mogl podawac do Cuza ktory byl na czystej pozycji ale nie ma co do tego wracac bo zdobyl w tej akcji gola ale gdyby wtedy nie strzelil.......
Widac bylo po nim ogromny glod gry,staral sie,walczyl naprawde udany powrot. Co ciekawe ostatniego gola dla Interu z gry zdobyl wlasnie w meczu z Parma na San Siro w styczniu tego roku zapewniajac nam zwyciestwo
Widac bylo po nim ogromny glod gry,staral sie,walczyl naprawde udany powrot. Co ciekawe ostatniego gola dla Interu z gry zdobyl wlasnie w meczu z Parma na San Siro w styczniu tego roku zapewniajac nam zwyciestwo
Sig by Kropasz
Thx
-
Chuchu
- Kontakt:
nie spodziewałem sie po nim takiej gry po tak dlugiej przerwie. Mysle ze Mancio bedzie mógł na niego postawic w najbliższą sobotę w finale Copa Italia. obok niego oczywiscie Balotelli. Zlatan mógł tez strzelic gola chwile wczesniej ale jego strzal obronił bramkarz Parmy ale potem juz nie dał mu szans i 2:0 i Inter mistrzem. IBRA KOCHAM CIE!!!!!!!!!
-
freaks
Ale było widać ze to jego dzień rozkrecił cala druzyne 2 -3 strzaly niecelne z daleka a potem już popis wszystko sciagal kiwka itp ahh