Nic dodać nic ująć. Dlatego Sneijder jest dobrze przykryty lub ma gorszy dzień i druga linia nie istnieje. Zresztą jest to niepojęte, że w takiej drużynie jak Inter brakuje klasowych ofensywnych pomocników. Później się dziwić, że Wes podaje tylko do Maicona i Eto'o.Pablusso pisze: Kto powiedzial, ze on nie jest w formie juz od dluzszego czasu? Od dawna w reprezentacji gra fantastycznie. Po prostu tam ma z kim grac, ciezar gry nie lezy tylko na nim, ma wiecej miejsca, bo zawodnicy druzyn przeciwnych skupieni sa takze na kilki innych Holendrach. My w pomocy mamy "rzeznikow" takich jak Motta, Stankovic czy Kharja, wiec automatycznie to Wes jest glownym ogniwem napedowym a wiec i glownie na nim koncentruja sie przeciwnicy.
Wesley Sneijder
-
Seba
Odp: Wesley Sneijder

-
Chuchu
- Kontakt:
Nie da się ukryć, że główny problem Wesa obecnie to brak wsparcia wśród kolegów. Jak był Mourinho i Motta grał na poziomie i Stankovic poza tym miał do kogo podawać z przodu. Obecnie ma tylko Eto'o bo już nawet Maicona nie. W kadrze Holandii ma jeszcze kilku klasowych ofensywnych kolegów i gra rewelacyjnie. Mam nadzieję, że nie skusi go oferta United.
-
Serpente
http://www.as.com/futbol/articulo/malag ... ftb_46/Tes
Nieźle sobie pismaki poczyniają w Hiszpanii,Inter podobno zgadza się na 35-40 mln. za Sneijdera.
Nieźle sobie pismaki poczyniają w Hiszpanii,Inter podobno zgadza się na 35-40 mln. za Sneijdera.

-
michalk
Nie ma ludzi niezasatąpionych, o czym przekonalismy sie juz wiele razy. Gdyby wyciągnać za Wesa 45 mln można by kupić innego gracza, który mógłby go spokojnie zastąpić. Nie będę wymieniał nazwisk, ale skoro zastąpiliśmy tak łatwo Zlatana, który był filarem drużyny, pod którego była układana taktyka, to tym bardziej zastąpimy Sniejdera. Chociaż wolałbm jednak żeby Wes z nami został.
-
g0raFCI
Nikt za niego nie da 45melonów. Never.
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
-
pietrasowy
Żebyś się nie zdziwił.
Myślę że jeśli za kasę ze Sneijdera miałby przyjść Sanchez,Vidal, albo do tego jeszcze Pastore/Hamsik to jak najbardziej.
Myślę że jeśli za kasę ze Sneijdera miałby przyjść Sanchez,Vidal, albo do tego jeszcze Pastore/Hamsik to jak najbardziej.
-
Dzyl
I co myślisz że taki Hamsik byłby wstanie zastąpić Sneijdera w Interze ? Niestety, ale to jeszcze nie ten poziom...
Jak sprzedamy Sneijdera to nie zdziwię się jak nikogo w jego miejsce nie kupimy i MM powie "Przecież mamy Alvareza".
Jak sprzedamy Sneijdera to nie zdziwię się jak nikogo w jego miejsce nie kupimy i MM powie "Przecież mamy Alvareza".
-
Kermitt
W sumie Sneijder w tamtym roku był cieniem siebie z sezonu tripletty, ale mimo to i tak był jednym z filarów naszej drużyny. Nie można się go pozbyć, zwłaszcza zważając na to że ma przed sobą jeszcze przynajmniej pięć lat gry na równym poziomie. Ciężko będzie znaleźć kogoś z potencjałem Wesa i w jego wieku.
-
Serpente
Ta,ciekawe kogo,piłka dzisiaj jest tak biedna że nie ma wielu zawodników na poziomie,na pewno nie tylu co kiedyś,Bayern ma problemy ze stoperami ale kogo mają kupić jak nie ma na rynku obrońców skali światowej ? Kogo byśmy mieli niby kupić za Wesa,Pastore ? Hamsika ?michalk pisze: Nie ma ludzi niezasatąpionych, o czym przekonalismy sie juz wiele razy. Gdyby wyciągnać za Wesa 45 mln można by kupić innego gracza, który mógłby go spokojnie zastąpić. Nie będę wymieniał nazwisk, ale skoro zastąpiliśmy tak łatwo Zlatana, który był filarem drużyny, pod którego była układana taktyka, to tym bardziej zastąpimy Sniejdera. Chociaż wolałbm jednak żeby Wes z nami został.
Ostatnio zmieniony 9 lip 2011, 16:59 przez Serpente, łącznie zmieniany 1 raz.

-
hQ
- Kontakt:
Dokładnie, nie ma ludzi niezastąpionych. Wesa sprzedałbym tylko i wyłącznie w przypadku zapewnienia dwóch-trzech zawodników o podobnym poziomie. W Lyonie też nie wyobrażali sobie gry bez Juninho i Benzemy, a jak się potem okazało awansowali do półfinału LM.
-
lena182
Jak dla mnie sprawa Wesa jest prosta. on jest nie do zastąpienia ze względu takiego że razem z Eto'o się świetnie dogaduje na boisku. Można powiedzieć że goście muszą grać razem i kropka... 

-
michalk
Jest do zastąpienia, każdy jest do zastąpienia. Jednak jego transfer mógłbym dojść do skutku gdyby Moratti przed złożeniem podpisów był na 100% dogadany z de Laurentisem albo Zapairinim, ze kupi natychmiast Pastore czy Hamsika. Tak samo było ze Zlatanem, z Lopezem w Porto, z Benzema w Lyonie, z Henrym w Arsenalu.
-
eKubaL
- Kontakt:
39 mln euro? To żart? Real za Teveza zaoferował 28mln + kolejne 28 w piłkarzach, czyli prawie o połowę więcej niż kwota za Sneijdera. Widocznie dla niektórych Sneijder prezentuje poziom porównywalny nie z Apache'm ale Andy Carollem.
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Kubus
marzy mi sie aby przyszedł do nas Tevez, Pandev odszedł a Sneijder został chociaż wiem że to niestety nie możliwe ...
czyż nie pięknie by było Eto, Pazzo + Tevez a za nimi Wes ?
marzenia ....
czyż nie pięknie by było Eto, Pazzo + Tevez a za nimi Wes ?
-
michalk
Mnie tez smieszy kwota za Sniejdera Pastore wart 50 mln, Sanchez 40, Neymar(o zgrozo) 50. a Wesley człowiek, który był najlepszym piłkarzem zeszłego sezonu na świecie, klubowy mistrz swiata, reprezentacyjny wicemistrz swiata jest, król strzelców mistrzostw (wiem, Muller miał wiecej asyst) wart jest 35... KPINA!
-
Serpente
Co ? Chyba nie wierzysz w te "newsy" z Onetu ?eKubaL pisze: 39 mln euro? To żart? Real za Teveza zaoferował 28mln + kolejne 28 w piłkarzach

-
pietrasowy
nasi powinni wyciągnąć co najmniej 45.
Jak już ma odchodzić to za właściwą kasę. nie jesteśmy zmuszeni do sprzedaży go.
Jak już ma odchodzić to za właściwą kasę. nie jesteśmy zmuszeni do sprzedaży go.
-
and1
- Kontakt:
A ja mam nadzieję, że jak odejdzie to przy pierwszej okazji go tam ładnie połamią. Kolejny, który pięknie mówił o uczuciach do klubu, kibicach etc. a po jednym słabszym sezonie ucieka.

-
michalk
Wszystko wskazuje jednak, ze odejdzie... Tak czuję jakoś...zawsze te plotki sa takie czeste, niereczywsite
, wyssane z palca. kiedy czyta sie cos o Wesie to jest takie...realne. Mam nadzieję, że będzie tak jak ze Zlatanem, odchodzi najwieksza gwiazda, przychodzi ktos na jego miejsce i znowu bedziemy mogli swietowac trofea.
, wyssane z palca. kiedy czyta sie cos o Wesie to jest takie...realne. Mam nadzieję, że będzie tak jak ze Zlatanem, odchodzi najwieksza gwiazda, przychodzi ktos na jego miejsce i znowu bedziemy mogli swietowac trofea.
-
kostrzes
Jak juz maja go sprzedawać to za 40-45 mln €. Gasperini widocznie zmienia taktyke bo nie sądze by pozbywał się takie gracza grajac ofensywnym pomocnikiem w taktyce. Jeśli Wes odejdzie to mam nadzieje że kupia porzadnego grajka a nie kolejnego defensywnego pomocnika typu Benega.
-
forzaragazzi
To jest chore. Gdy odchodził Zlatan to dostaliśmy Etoo i kupeee szmalu. A teraz? Dostaniemy 40 mln euro i kogo niby kupimy w jego miejsce? Hamsika? Grającego w kratke Pastore? O co my chcemy w końcu walczyć? O 3 miejsce w Serie A czy o zwycięstwo w LM? Czy Barca myśli o sprzedaży Messiego, Xavi czy Iniesty? Man U sprzedał Ronaldo ale za 90 mln. My sprzedaliśmy Zlatana ale tez to był transfer stulecia. A teraz Man U rzuca nam jakieś drobne i my potulnie mamy sie na to zgodzić? Na miejscu tifosi zorganizowałbym jakąś demonstrację tak jak w przypadku Kaki trzy lata temu. Jestem strasznie wkurzony ale obawiam się że będę bardziejmichalk pisze: Wszystko wskazuje jednak, ze odejdzie... Tak czuję jakoś...zawsze te plotki sa takie czeste, niereczywsite
I co? Man U wydał tyle kasy i ich finansowe fair play nie dotyczy (bo chyba nikogo nie sprzedali) tylko nas? Nie kupimy Sancheza czy Rossiego bo są drodzy ale z łatwością sprzedamy Snejdera - naszego najlepszego gracza - za garść srebników? Ja pier#*#*(*#!
Ostatnio zmieniony 10 lip 2011, 13:48 przez forzaragazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kachol
Wygląda na to, że Wes jest już jedną nogą w United, ale poczekamy jeszcze... Najbardziej niepokoi mnie to, że obecnie Inter wygląda jak klub na wyprzedaży, a przecież była zapowiadana ofensywa, aby wzmocnić się na sezon 2011/2012, aby ponownie powalczyć o LM... Jeżeli tak dalej pójdzie to Inter będzie słabszym zespołem niż w obecnym sezonie, a to nie napawa optymizmem...
P.S.
Swoją drogą to świetnie, że Wes prezentował nowe koszulki (będąc z Pazzo na zdjęciach prezentujących), a okazuje się, że to prawdopodobnie jego ostatnie podrygi w koszulce Interu...
P.S.
Swoją drogą to świetnie, że Wes prezentował nowe koszulki (będąc z Pazzo na zdjęciach prezentujących), a okazuje się, że to prawdopodobnie jego ostatnie podrygi w koszulce Interu...
-
and1
- Kontakt:
Problem w tym, że Gasp nie potrzebuje Wesa więc tym bardziej nie będzie potrzebował Pastore czy Hamsika, którzy pełnią taką samą rolę na boisku 

-
IlCapitano
Kasa za Sneijdera pójdzie na napastnika typu Sanchez czy Tevez, idealnego do 3-4-3 lub 4-3-3 a nie na żadnych Hamsików czy Pastorów.
-
forzaragazzi
Doprawdy? No to "jeszcze lepiej" To oświeć mnie kto będzie grał w środku? Alvarez?Il Capitano pisze: Kasa za Sneijdera pójdzie na napastnika typu Sanchez czy Tevez, idealnego do 3-4-3 lub 4-3-3 a nie na żadnych Hamsików czy Pastorów.
-
miniu86
Jeśli dokupimy do pomocy zawodnika potrafiącego dobrze rozegrać(na Vidal???) to przy ustawieniu 4-3-3 można obejść się bez Wesa. Szczerze to możliwość zakupu dobrego skrzydłowego plus środkowego pomocnika za pieniądze z Wesa, wydaje się kusząca.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
IlCapitano
Cambiasso, Alvarez, Thiago Motta, Stanković, Mariga, Muntari, z braku laku Zanetti. Mało?forzaragazzi pisze:Doprawdy? No to "jeszcze lepiej" To oświeć mnie kto będzie grał w środku? Alvarez?Il Capitano pisze: Kasa za Sneijdera pójdzie na napastnika typu Sanchez czy Tevez, idealnego do 3-4-3 lub 4-3-3 a nie na żadnych Hamsików czy Pastorów.
Z tym, że Alvarez w 3-4-3 może grać również w ataku.
-
Novicjusz
Mnie ta opcja bardzo pasuje, czyt. dwóch za jednego. Myślę, że sprowadzenie Vidala, którego można mieć za ok 12-15mln, plus dodatkowo Sanchez. Idealne rozwiązanie. Ktoś podał dobry przykład, kiedyś Zlatan ciągnął cały zespół, przyszedł Eto'o i z miejsca stał się Bogiem na San Siro, to samo może być z nowym rozgrywającym, oczywiście o ile do tego dojdzie. Warto zaryzykować.
-
lena182
niektórzy piszą tu tak jak by to już było na 100% pewne...
a jak niby ma odejść gość który pracuje jako model przy prezentacji strojów klubowych?
http://www.youtube.com/watch?v=yZFcK4uU ... r_embedded
i do tego wychwala miasto klub i nie może się doczekać nowego sezonu?
MM na pewno nawet nie bierze pod uwagą sprzedaży wesa 
a jak niby ma odejść gość który pracuje jako model przy prezentacji strojów klubowych?
http://www.youtube.com/watch?v=yZFcK4uU ... r_embedded
i do tego wychwala miasto klub i nie może się doczekać nowego sezonu?
Ostatnio zmieniony 10 lip 2011, 14:30 przez lena182, łącznie zmieniany 1 raz.

-
forzaragazzi
Jeżeli dla Ciebie liczy się ilość a nie jakość to nie mam pytań.Il Capitano pisze:Cambiasso, Alvarez, Thiago Motta, Stanković, Mariga, Muntari, z braku laku Zanetti. Mało?forzaragazzi pisze:Doprawdy? No to "jeszcze lepiej" To oświeć mnie kto będzie grał w środku? Alvarez?Il Capitano pisze: Kasa za Sneijdera pójdzie na napastnika typu Sanchez czy Tevez, idealnego do 3-4-3 lub 4-3-3 a nie na żadnych Hamsików czy Pastorów.
Z tym, że Alvarez w 3-4-3 może grać również w ataku.