4 dni do końca konkursu więc ja odddam moje głosy :
3 pkt -Mati ; Ogólnie bardzo fajny avatar
2 pkt - Dexster ; Bardzo ładny , tylko ronaldo dla mnie tam już nie pasuje ale także Spoko...
1 pkt -Andy ; Nie związany z Interem , ale chłopak ma fantazje
logo dla Barta bardzo ładne tylko ,że logo Interu w tle wykorzystane z tapety mojego autorstwa
heh - nawet nie wiedzialem ze to twoja tapeta - SUPER JEST !! znalazlem w necie, dalem na tapete i jak logo robilem to pomyslalem ze fajnie byloby wykorzystac ten piekny herb (jak to zrobiles ??)
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
mati pisze:nie mozna... ja proboje zmienic klikam wyslij i nic... z tego co wiem to admin moze tylko zmienic w bazie...
Ja sobie sam zmienilem bo na poczatku mialem nick z wielkich liter a teraz mam taki jaki powinien byc
może i jest to możliwe...ale na tym forum był gość który miał nick mati... a dwóch takich samych nie może być... sęk w tym, że tamten gostek miał napisane 4 posty ostatni post dawno dawno temu... więc poprosiłem admina, żeby tamtemu gościowi zmienił nick na np. mati2 a mi dał mati bo jest lepszy i krótszy
a co sądzicie o zmodyfikowanej wersji mojego avatara :twisted: heh wreszcie już wiem jak sie robi "takie coś" jak w tym logu które sie czasami pojawia na inter-pl.tk - trzeba użyć 2 takich samych wartw na ta dolna nałożyć motion blur, troszke przestawić a na górną dać zamiast "normal" - "light"
PS: wrzucilem tez nowego sig'a ale czasami ani avatar ani sig nie chodzą - wina interii
Citka_FCI pisze:co w tym takiego fajnego ? zwykle zdjacie a raczej avatr ronaldino i tyle lol tak to kazdy glupi potrafi heh
Bez rzeźby ale Citka_FCI ma racje, i jeszcze jaki on jest mały poszukaj jakiegoś większego obrazka. Na stronie Bracy jest tego mnóstwo albo wyszukaj sobie w googlach. Takie moje zdanie ale jeśli wolisz taki mały to ok.
Wooooow... przez duże "W"... Kujon... szczerze to bardzo dobre to jest
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
właśnie... skąd bierzecie te avatary? bo ja nie dam sobie avatara bo nie mam skąd... może admin jakies udostepni albo inni uzytkownicy znaja jakies stronki z fajnymi avatarami? prosze o pomoc...nie wiem po prostu skąd je brać, bo w FAQ pisało że trzeba bezpośrednio z jakiejś strony i po prostu jestem zielony, chyba ze nie zrozumialem tekstu w FAQ... plisss
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2005, 15:46 przez EL_CHINO, łącznie zmieniany 1 raz.