Polska Ekstraklasa
-
Kusy
Odp: Polska Ekstraklasa
Jeśli rzeczywiście tak było, to się nie popisali... Nawet jak nie słyszeli, ale chyba piłkarzy widzieli jak stoją w kole? to niby po co tam stali?
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Niekończąca się zabawa
-
Dominho
W 54 minucie piłkarze nie stali w kole. A to o to cała dyskusja.kusy pisze: Jeśli rzeczywiście tak było, to się nie popisali... Nawet jak nie słyszeli, ale chyba piłkarzy widzieli jak stoją w kole? to niby po co tam stali?
Super akcja!pewny pisze: klub zastrzegł numer koszulki z jakim grał Smolarek (numer 11)
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Lamatico
- Kontakt:
Dokładnie nie sposób było tego nie zauważyć, do tego blisko 20.000 kibiców Wisły - milczących. (osób na stadionie odnotowano bodaj 22.000)kusy pisze: Nawet jak nie słyszeli, ale chyba piłkarzy widzieli jak stoją w kole? to niby po co tam stali?
Nie nie, dyskusja rozchodzi się o sytuację przed pierwszym gwizdkiem. W 54 minucie kibice uczcili pamięć Włodzimierza Smolarka brawami, które trwały minutę.Dominho pisze:W 54 minucie piłkarze nie stali w kole. A to o to cała dyskusja.kusy pisze: Jeśli rzeczywiście tak było, to się nie popisali... Nawet jak nie słyszeli, ale chyba piłkarzy widzieli jak stoją w kole? to niby po co tam stali?
-
Dominho
Aaa czyli nie zrozumiałem. Lech "buczał" (za przeproszeniem) na samym początku podczas tej chwili ciszy?? Ja myślałem że to o 54 minutę chodzi. Bo jak na początku to już na prawdę nie mają nic na swoje usprawiedliwienie.
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Lamatico
- Kontakt:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,titl ... omosc.html
To cieszy, duży pozytyw, że zrozumieli swój błąd. Za to plus.
-
pewny
szacun za przyznanie się do błęduLamatico pisze: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,titl ... omosc.html
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
pewny
derby stolicy zbliżają się pełną parą 
zapewne będzie się działo i na boisku i na trybunach
szczerze mówiąc Legia jest na fali, Polonia miała zadyszkę, ale ostatnio odstawiła z kwitkiem Jagiellonię...
będzie ciekawie, bo derby zawsze toczą się swoimi prawami...
zapewne będzie się działo i na boisku i na trybunach
szczerze mówiąc Legia jest na fali, Polonia miała zadyszkę, ale ostatnio odstawiła z kwitkiem Jagiellonię...
będzie ciekawie, bo derby zawsze toczą się swoimi prawami...

-
Damiano
Mam nadzieję, że dziś Legia zrobi duży krok ku Mistrzostwu, jedyny polski klub który powalczy o LM
-
Dominho
A na trybunach skauci Blackburn. Głównie mają obserwować Wolskiego, ale też Żyro, Teodorczyk czy Wszołek.
Damiano: Też tak myślę. Legia ma dobrą, fajną kadrę. Udana mieszanka doświadczenia (Żewłakow, Ljuboja, Radović) z młodzieżą (Żyro, Wolski, Kucharczyk). Na tą chwilę jeśli ktoś ma awansować do LM to tylko Legia.
A dziś liczę na fajny mecz, bo fanem żadnej z tych drużyn nie jestem. Wcześniej gra Zagłębie, które mam nadzieję zaaplikuje Widzewowi kilka bramek
Damiano: Też tak myślę. Legia ma dobrą, fajną kadrę. Udana mieszanka doświadczenia (Żewłakow, Ljuboja, Radović) z młodzieżą (Żyro, Wolski, Kucharczyk). Na tą chwilę jeśli ktoś ma awansować do LM to tylko Legia.
A dziś liczę na fajny mecz, bo fanem żadnej z tych drużyn nie jestem. Wcześniej gra Zagłębie, które mam nadzieję zaaplikuje Widzewowi kilka bramek
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Dominho
Zagłębie wygrało rzutem na taśmę, ale ważne 3 punkty i utrzymanie powinno być.
A Derby... Rozczarowały.. Baaardzo słaby mecz. Jedynie te dwa wolne Ljuboi. A poza tym? Nic.
A Derby... Rozczarowały.. Baaardzo słaby mecz. Jedynie te dwa wolne Ljuboi. A poza tym? Nic.
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Claudio
derby Warszawy to była kpina z kibiców a nie mecz. Niesamowicie nudny mecz.
-
Kusy
bramka padła ze spalonego....Dominho pisze: Zagłębie wygrało rzutem na taśmę, ale ważne 3 punkty i utrzymanie powinno być.
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Niekończąca się zabawa
-
Rustin
- Kontakt:
Banda buraków i nic poza tym. Wiadome było, że będą teraz udawać skruszonych i nieświadomych. Żenada i tyle.pewny pisze:szacun za przyznanie się do błęduLamatico pisze: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,titl ... omosc.html
Co do dzisiejszych derbów Warszawy, jeśli tak można je jeszcze nazywać, dno i kilometr mułu. Tej ligi nie da się oglądać w TV.
Kto ma gówno w głowie, ten i gówno powie
-
yoda79
Dwie sprawy
Pierwsza to maksymalne chamstwo i buractwo kibiców Lecha tydzien temu, banda łajz a nie kibiców.
Druga wczorajszy mecz. Niby poziom polskiej ligi sie podnosi, ale to wczorajsze kopanie sie po czołach dowodzi,że za wcześnie na takie wnioski. Polski mistrz będzie w Europie słaba drużyną.
Pierwsza to maksymalne chamstwo i buractwo kibiców Lecha tydzien temu, banda łajz a nie kibiców.
Druga wczorajszy mecz. Niby poziom polskiej ligi sie podnosi, ale to wczorajsze kopanie sie po czołach dowodzi,że za wcześnie na takie wnioski. Polski mistrz będzie w Europie słaba drużyną.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
-
pewny
dokładnie... spalony był jak nic! co ten boczny kutas robił to nie wiem że nie widział dwumetrowego spalonego...kusy pisze:bramka padła ze spalonego....Dominho pisze: Zagłębie wygrało rzutem na taśmę, ale ważne 3 punkty i utrzymanie powinno być.
pokazywana na telebimie powtórka to ukazała, a sędziowie sznita do szatni, poziom sędziowania godny ekstraklasy

-
Mora
- Kontakt:
Derby Warszawy rozczarowały. Nie wiem dlaczego, ale bardzo często w tzw. "meczach na szczycie" naszej ligi pada bardzo mało bramek. Mecz drużyn walczących o mistrzostwo - 0:0, mecz klubów walczących o puchary (Wisła-Lech) również 0:0.Trema zjada tych naszych kopaczy
To co będzie na meczach o większą stawkę, w europejskich pucharach
Nawet bardzo ładny stadion Legii, wypełniony niemal do ostatniego miejsca, nie sprawił że tej wczorajszej kopaniny dało się oglądać. Poza tym od zespołu klasy Legii można wymagać stworzenia co najmniej 3 bardzo groźnych sytuacji podczas niemal 20-minutowego grania z przewagą jednego zawodnika. Klasowy zespół by to wykorzystał, w dodatku na własnym stadionie.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Dominho
Tak wiem, ale Zagłębiu się ten gol należał. Widzew nie istniał w drugiej połowie. Oczywiście nie rozdaje się goli za niezły mecz, sędzia powinien odgwizdać spalony, który był.kusy pisze: bramka padła ze spalonego....
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
InterNH
Do osób krytykujących kibiców Lecha i ich "buractwo".Nie wiem czy jeździcie na wyjazdy za swoją drużyną, ale coś mi się wydaje, że nie.Kiedy na sektorze jest kilkaset osób (Lecha chyba było nawet ponad tysiąc) to wcale nie jest łatwo tego ogarnąć.Wystarczyło, żeby do oficjalnych Stowarzyszeń Kibiców rozesłano info o tym, że będzie taka minuta hołdu, ale niestety tego nie zrobiono, a kibice z Poznania po prostu się nie zorientowali.
Wiadomo, że bardzo źle iż tak wyszło, ale stało się.Błędy popełniło wiele osób po drodze, ale co najważniejsze kibice Lecha NIE zrobili tego specjalnie, a potem przyznali się do błędu i w jakiś tam sposób zrehabilitowali.
Wiadomo, że bardzo źle iż tak wyszło, ale stało się.Błędy popełniło wiele osób po drodze, ale co najważniejsze kibice Lecha NIE zrobili tego specjalnie, a potem przyznali się do błędu i w jakiś tam sposób zrehabilitowali.
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
-
Lamatico
- Kontakt:
I to się ceni. Popełnianie błędów jest rzeczą ludzką, największą sztuką jest przyznać się do tego blędu i za to szacunek.InterNH pisze: Wiadomo, że bardzo źle iż tak wyszło, ale stało się.Błędy popełniło wiele osób po drodze, ale co najważniejsze kibice Lecha NIE zrobili tego specjalnie, a potem przyznali się do błędu i w jakiś tam sposób zrehabilitowali.
Może i faktycznie o niczym nie wiedzieli, faktycznie nie zauważyli tego faktu, co według mnie było jednak trudne, ale mogło tak być...
Cała sytuacja na gorąco z perspektywy kibica (w tym wypadku mojej), będącego na stadionie wyglądała fatalnie...
Ja tam zaznaczyłem, że nie potępiam za wyzwiska, wrzucanie rywalom, nie w tym rzecz, odniosłem się tylko do tej jednek konkretnej sytuacji
-
Woo-cash
- Kontakt:
Trudno żeby przeszli obok tego obojętnie.Lamatico pisze: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,titl ... omosc.html
No cóż musieli jakoś zareagować na tą fatalną "gafę" w ich wykonaniu. Szkoda jedynie że kibice wszystkich zespołów umiały się dostosować w pierwszym terminie. Tylko Lech musiał odbywać egzamin poprawkowy
Ale nie ma co wspominać po części odkupili swoje winy rehabilitujac się więc nie ma o czym gadać. Jedynie życzyć można aby w przyszłości takie błędy nie miały miejsca.
Pozwole sobie jeszcze wspomnieć o meczu Legii z Polonią. Szkoda remisu jak i równie nudnego widowiska jakie stworzyły oba zespoły. Liczyłem na nawet minimalną wygraną Wojskowych jednak mecz zakończył się bezpłciowym remisem co najbardziej musiało rozczarować kibiców którzy praktycznie wypełnili stadion do ostatniego miejsca. Szkoda również 3 punktków bo Śląsk gra z Cracovią dzięki czemu może odrobić stratę jaką miał i przewaga Legionistów stopnieje do 1 punktu. A kto wie może znów im się noga powinie. Grają u siebie a jak pokazali że po przeprowadce na nowy stadion ciężko im wygrywać przed własną publicznością.
Narazie w 3 dotychczasowych spotkaniach padła tylko jedna bramka
Po 20 minutach meczu GKS - Wisła również mamy bezbramkowy remis :lol2: Jednak licze że piłkarzom obu drużyn uda się strzelić jakieś bramki 8)
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
InterNH
Ja pamiętam jak w 2002 roku mój klub (Hutnik) upadał i graliśmy mecz z Koroną Kielce, która zapewniała sobie awans do 2 ligi.Po meczu kibice Korony pomimo kosy z nami zaskandowali Jedynie grupa najbliżej sektora gości słyszała dobrą wersje, ale nie zdołali oni nam tego przekazać i z naszej strony poszły bluzgi w kierunku Korony i ogólnie po meczu do licznych spięć dochodziłoLamatico pisze:I to się ceni. Popełnianie błędów jest rzeczą ludzką, największą sztuką jest przyznać się do tego blędu i za to szacunek.InterNH pisze: Wiadomo, że bardzo źle iż tak wyszło, ale stało się.Błędy popełniło wiele osób po drodze, ale co najważniejsze kibice Lecha NIE zrobili tego specjalnie, a potem przyznali się do błędu i w jakiś tam sposób zrehabilitowali.
Może i faktycznie o niczym nie wiedzieli, faktycznie nie zauważyli tego faktu, co według mnie było jednak trudne, ale mogło tak być...
Cała sytuacja na gorąco z perspektywy kibica (w tym wypadku mojej), będącego na stadionie wyglądała fatalnie...
Ja tam zaznaczyłem, że nie potępiam za wyzwiska, wrzucanie rywalom, nie w tym rzecz, odniosłem się tylko do tej jednek konkretnej sytuacji![]()
Ważne, żeby wyciągnąć wnioski za co szacunek dla Lecha, ale również szacunek dla pozostałych 15 klubów, które uszanowały Włodzimierza Smolarka. Pozdrawiam!
-
InterNH
InterNH pisze:Ja pamiętam jak w 2002 roku mój klub (Hutnik) upadał i graliśmy mecz z Koroną Kielce, która zapewniała sobie awans do 2 ligi.Po meczu kibice Korony pomimo kosy z nami zaskandowali "Hutnik trzymajcie się!", a my usłyszeliśmy trochę inaczej.Jedynie grupa najbliżej sektora gości słyszała dobrą wersje, ale nie zdołali oni nam tego przekazać i z naszej strony poszły bluzgi w kierunku Korony i ogólnie po meczu do licznych spięć dochodziło.Lamatico pisze:I to się ceni. Popełnianie błędów jest rzeczą ludzką, największą sztuką jest przyznać się do tego blędu i za to szacunek.InterNH pisze: Wiadomo, że bardzo źle iż tak wyszło, ale stało się.Błędy popełniło wiele osób po drodze, ale co najważniejsze kibice Lecha NIE zrobili tego specjalnie, a potem przyznali się do błędu i w jakiś tam sposób zrehabilitowali.
Ja tam zaznaczyłem, że nie potępiam za wyzwiska, wrzucanie rywalom, nie w tym rzecz, odniosłem się tylko do tej jednek konkretnej sytuacji![]()
Ważne, żeby wyciągnąć wnioski za co szacunek dla Lecha, ale również szacunek dla pozostałych 15 klubów, które uszanowały Włodzimierza Smolarka. Pozdrawiam!
-
Claudio
Wg mnie bylo tak iż jakas cześc tych debili(nie pisze o normalnych kibicach Lecha) wyczula okazje dzieki ktorej byloby dobrze slychac ich bluzgi..zrobili to specjalnie i teraz prawdziwi kibice Lecha przez to cierpia. Teraz staraja sie to jakos "skorygowac" bo ich wizerunek zostal nadszarpniety przez jakas tam grupe.
Nie wierze w jakies pomylki, niedopatrzenia itp. Kazdy wiedzial ze bedzie minuta ciszy. Smieszne sa teksty typu.."iz oni byli odwroceni..". Badzmy dorosli. Kibole maja siano zamiast mózgu. Juz nie raz to udawadniali.
Nie wierze w jakies pomylki, niedopatrzenia itp. Kazdy wiedzial ze bedzie minuta ciszy. Smieszne sa teksty typu.."iz oni byli odwroceni..". Badzmy dorosli. Kibole maja siano zamiast mózgu. Juz nie raz to udawadniali.
-
pabloos6
- Kontakt:
Dobry jesteś, na forum kibiców piszesz , że mamy siano zamiast mózgu ....Rozumiem, że odnosisz również to do siebie?claudio86 pisze: Wg mnie bylo tak iż jakas cześc tych debili(nie pisze o normalnych kibicach Lecha) wyczula okazje dzieki ktorej byloby dobrze slychac ich bluzgi..zrobili to specjalnie i teraz prawdziwi kibice Lecha przez to cierpia. Teraz staraja sie to jakos "skorygowac" bo ich wizerunek zostal nadszarpniety przez jakas tam grupe.

-
Claudio
Uważasz sie za kibola? Bo ja nie.
-
pabloos6
- Kontakt:
-
Claudio
Naprawde nie wiem czy pytasz powaznie..wiec nie bede na takie pytania odpowiadal.
-
pewny
Panowie sprawy kibicowskie proponuję przenieście do innego działu i do innego wątku... 
http://fcinter.pl/forum/index.php/topic,2406.1590.html
---------------------------------------------------
Co do ligi... Lech jest w poważnym kryzysie... posypał się ten zespół strasznie... nie strzelili już bramki od podajże 5 spotkań i przegrywa wszystko jak leci...
http://fcinter.pl/forum/index.php/topic,2406.1590.html
---------------------------------------------------
Co do ligi... Lech jest w poważnym kryzysie... posypał się ten zespół strasznie... nie strzelili już bramki od podajże 5 spotkań i przegrywa wszystko jak leci...

-
Mora
- Kontakt:
Tymczasem po porażce z Koroną Kielce pracę w Polonii Warszawa stracił Jacek Zieliński, który podobno na 100% miał zostać szkoleniowcem "Czarnych Koszul" do końca sezonu.Podobno...
Wg 90minut.pl następcą ma być ktoś z dwójki Jurij Szatałow, Czesław Michniewicz.
Wojciechowski nie uczy się na własnych błędach i jakoś nie może dostrzec, że Ruch Chorzów, który od dłuższego czasu nie zmienił szkoleniowca (2 lata ?) jest w półfinale Pucharu Polski i ma realne szanse na mistrzostwo.
Wg 90minut.pl następcą ma być ktoś z dwójki Jurij Szatałow, Czesław Michniewicz.
Wojciechowski nie uczy się na własnych błędach i jakoś nie może dostrzec, że Ruch Chorzów, który od dłuższego czasu nie zmienił szkoleniowca (2 lata ?) jest w półfinale Pucharu Polski i ma realne szanse na mistrzostwo.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
88mj
Tak jak Moratti swojego czasu