Nie ma.hQ pisze: A Tevez ma paszport UE?
Inter 2011/2012
-
Dzonyy
Odp: Inter 2010/2011
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Helton
Tevez to pojdzie do argentyny. W europie nie chce grac
-
Jaszczu91
Tevez to leci na kasę. Chce wyciągnąć od szejków ile tylko może. Już podobno za 300tys funtów tygodniowo mógłby znowu chcieć grać w Europie.Helton pisze: Tevez to pojdzie do argentyny. W europie nie chce grac
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
miniu86
Buhahaha, brawo!! Żyjmy nadzieją, że wszyscy będą zdrowi przy Benitezie. Jeśli to co Branca wygaduje okaże się prawdą to ja nie mam złudzeń.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
mio85
dzisiejszy tekst Branci - „W styczniu sprowadzimy tylko środkowego obrońcę” wprowadzil mnie w oslupienie..........koles jest chyba niepowazny, a jesli mowi to na serio to w tym samym momencie powinno mu sie pokazac drzwi.....do cholery na tym polega jego praca i odpowiada on po czesci za sytuacje Interu, ktora jest tragiczna.........skoro jednak po letnich bledach nie potrafi wyciagnac wnioskow to jest skonczonym idiota.......ten pan razem z morattim odpowiada za to, ze w obliczu kontuzji nie bylo wartosciowych zmiennikow, ten pan zdaje sie chyba liczyc na CUD, ze a noz moze juz do konca sezonu nikt nie pojdzie na L-4, lub tez nadal nie zrozumial ze w futbolu wystepuje takie zjawisko jak kontuzja......w koncu trzeba byc slepcem, zeby nie dostrzegac sredniej wieku naszych zawodnikow - moze za rok i za dwa lata tez nie robmy transferow......bezmyslne powielanie bledow dzialaczy milanu w 2007 roku............na moje to powinien poleciec jeszcze przed benitezem
-
Jaszczu91
Kontuzje to utrapienie Interu w tym sezonie. Branca nabawił się urazu głowy... Rekonwalescencja trwa już prawie pół roku i nie przynosi rezultatów.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
dodo_IM
Co macie do Branci, przecież o wszystkim decyduje Moratti za którego kasę dokonuje się transferów. On płaci pensje Brance, a że mówi mu, że ma oszczędzać to oszczędza.
Co do Beniteza to po kilkudniowych przemyśleniach na chłodno mogę powiedzieć, że zmiana w połowie sezonu nic nam nie da. Trzeba dograć ten sezon z Hiszpanem na ławce do końca maja. Oby coś ruszyło do przodu.
Co do Beniteza to po kilkudniowych przemyśleniach na chłodno mogę powiedzieć, że zmiana w połowie sezonu nic nam nie da. Trzeba dograć ten sezon z Hiszpanem na ławce do końca maja. Oby coś ruszyło do przodu.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
ferii
nie zgodze siędodo_IM pisze:
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
mio85
Wiemy, ze to nie on kupuje i wyklada kase, jednak z tego co sie orientuje to on, a nie moratti zasiada z zawodnikami do rozmow, a jego efektywnosc na rynku transferowym jest mizerna, skoro nie potrafi naklonic odpowiednich graczy do gry w barwach naszego klubu......nie wierze, ze Moratti kaze mu oszczedzac - nie w tym momencie, i nie po tym jak widzi rezultaty swojego finansowego fair play.....sam zreszta glosno mowi kogo chcialby widziec w druzynie (np. Fabregas), a juz dzialka Branci jest realizowanie tego celu, a prawda jest taka ze ostatnio przerastaja go nawet takie zadania jak np. sciagniecie Ranocchii - w koncu dojdzie do tego ze odddamy za niego pol zespolu w zastaw i zaplacimy do tego grube pieniadze.............a niektorzy potrafia wyciagnac perelki za stosunkowo niewielkie kwoty...........cassano tez jest za darmo kwestia jest tutaj tylko przekonannie samego zawodnika, porazka na tym polu bylaby juz nie lada wyczynem, ale slowa branci wskazuja ze i tego nie jest w stanie wykonac.............chyba ze juz naprawde nikt dla nas nie chce gracdodo_IM pisze: Co macie do Branci, przecież o wszystkim decyduje Moratti za którego kasę dokonuje się transferów. On płaci pensje Brance, a że mówi mu, że ma oszczędzać to oszczędza.
-
miniu86
Oby wypowiedzi Morattiego były tylko zasłoną dymną na toczące się negocjacje w sprawie nowych zawodników. Wczorajsza kontuzja Sneijdera najdobitniej pokazuje, że stanu w którym wszyscy będą zdrowi możemy w tym sezonie w ogóle nie doczekać.
Mam szczerą nadzieję, że nie jest tak naiwny i wyciągnie wnioski z letnich błędów.
Mam szczerą nadzieję, że nie jest tak naiwny i wyciągnie wnioski z letnich błędów.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Chuchu
- Kontakt:
Cassano za friko nie przyjdzie, więc możemy o nim zapomnieć bo Massimo nie wyda na nikogo większej kasy zimą. Branca i spółka niech się teraz skupią na Ranocchii bo nasza obrona bez Samuela wygląda bardzo cienko.
-
Helton
castaignosa mamy!! za Cassano. Przypominamy troche slabsza wersje arsenalu. Coutinho ,Biabany, Castaignos, Santon, Natalino. Ciekawa mozemy miec mlodziez
-
Szycha
W temacie Inter a Cassano 4 słowa: koniec imprezy dziękuje dobranoc...Antonio w milanie do 2014 :x niech jeszcze nasi działacze odsprzedaja łysemu połowe karty Ranocchii
Ostatnio zmieniony 17 gru 2010, 09:58 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Helton
co to ma byc z tym cassano jestesmy kompletnymi frajerami
-
miniu86
Wiele wskazuje na to, że Cassano owszem będzie grał w Mediolanie, ale w koszulce Milanu. Co tu dodawać. Nie dość że po raz kolejny nie sięgamy po dobrego zawodnika za bezcen to jeszcze wzmacniamy głównego rywala do Scudetto który wyprzedza nas już o 13 pkt.
Ręce same opadają do ziemi, a na twarzy pojawia się zdziwiona mina mówiąca, jak można było tak spier...
Ręce same opadają do ziemi, a na twarzy pojawia się zdziwiona mina mówiąca, jak można było tak spier...
-
IlCapitano
Również jestem trochę zawiedziony, ale może rzeczywiście dobrze zrobili? Bali się ryzyka i tyle. Natomiast Cassano w jednej drużynie z Cyganem, Ronaldinho i Robinho to nie może się dobrze skończyć. Prędzej czy później rozpierniczą tę drużynę od środka.
A my musimy wyjąć Sancheza i Ranocchię.
A my musimy wyjąć Sancheza i Ranocchię.
-
Vancore
Z tym rozpierniczaniem druzyny od srodka to zawsze sie gada ze tak bedzie a nigdy tak sie nie dzieje, wiec dla mnie to porazka ze naszym zajebistym dzialaczom znow ktos zaslonil oczy... Cassano do wyjecia za nieduze eurosy na pozycje ktora u nas kuleje strasznie w tym sezonie bo Pandrzew nie pokazuje nic a sam pilkarz jest z nami w niezlych relacjach. Ale po co? Przeto mamy Coutinho, zabraknie znow szczescia, mlodzi wykonaja swietna prace i tak sie bedziemy toczyc nie mogac ugrac nic oslabiajac sie podczas gdy rywale regularnie dokonuja wzmocnien. Nie uzepelnien skladu a wzmocnien...

-
Helton
A pozniej chcecie zwalniac beniteza. Ale kim on ma grac chivu, muntarem czy moze mlodzieza z primavery? Przeciez on nawet kuyta nie dostal
. Juz stajemy sie powoli milanem po 2007r. A kibice milanu moga sie cieszyc ze wszystko wraca do normy.
-
groch
Dawno sie nie wypowiadalem, bo nie mialem czasu, nie mialem sily na gre Interu i z innych powodow. Jednak ostatnie wydarzenia typu zakup Cassano przez Milan dobilo mnie.
Jest pare rodzajow polityki transferowej zespolow. Jedni wola kupowac doswiadczonych pilkarzy inni bardzo mlodych, sa tzw "mieszanki". Polityki transferowej Interu nazwac nie potrafie..
Kazdy wie jakie problemy mamy z atakiem widzac Gorana na szpicy... Jest do wziecia Cassano a nasi spia. Popatrzmy kto gra u nas w zespole... Lewa obrona Chivu.. Atak Pandev... Szczerze powiedziawszy wolalbym mega odnowienie kadry i zakup np. Van der wiel, Suarez, Affelay, Honda tudziez inni ale zapowiedziany. Przywyklbym ze 1-2 sezony poczekam ale ujrze druzyne z wizja!! Jak dawno niewidzialem Interu grajacego z finezja chocby Arsenalu. Nie mowie tutaj o 1-2 meczach. Gdy widze tlumaczenia Morattiego typu "mamy silny zespol" to mnie nosi. Kazdy z maszych gwiazd powinien czuc zagrozenie na swej pozycji ze strony mlodego pragnacego gry pilkarza. Moze potrzebny nam 1 czy 2 slabsze sezony aby mlodzi nie czuli presji serii zwyciestw w Serie A. Sorry za bledy ale pisze z komorki; ).
Jest pare rodzajow polityki transferowej zespolow. Jedni wola kupowac doswiadczonych pilkarzy inni bardzo mlodych, sa tzw "mieszanki". Polityki transferowej Interu nazwac nie potrafie..
Kazdy wie jakie problemy mamy z atakiem widzac Gorana na szpicy... Jest do wziecia Cassano a nasi spia. Popatrzmy kto gra u nas w zespole... Lewa obrona Chivu.. Atak Pandev... Szczerze powiedziawszy wolalbym mega odnowienie kadry i zakup np. Van der wiel, Suarez, Affelay, Honda tudziez inni ale zapowiedziany. Przywyklbym ze 1-2 sezony poczekam ale ujrze druzyne z wizja!! Jak dawno niewidzialem Interu grajacego z finezja chocby Arsenalu. Nie mowie tutaj o 1-2 meczach. Gdy widze tlumaczenia Morattiego typu "mamy silny zespol" to mnie nosi. Kazdy z maszych gwiazd powinien czuc zagrozenie na swej pozycji ze strony mlodego pragnacego gry pilkarza. Moze potrzebny nam 1 czy 2 slabsze sezony aby mlodzi nie czuli presji serii zwyciestw w Serie A. Sorry za bledy ale pisze z komorki; ).
-
Mora
- Kontakt:
Impotencja intelektualna naszych działaczy nie zna granic.Brak sprowadzenia za marne grosze piłkarza klasy Cassano należy określić jednym słowem: skandal.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
kostrzes
Ciekawe tylko czy Cassano był brany naprawdę wcześniej pod uwagę przez Inter.Jeśli nie to nie ma nad czym płakać,a jeśli tak to lepszej okazji kupna takiego napastnika mogą już nie mieć.Napad E2-Milito-Cassano wyglądałby ładnie na papierze jak i na boisku.Oby pozyskali Ranocchie do obrony.Coś tam słuchy chodziły o Sanchezie z Udine,ale sądzę ze to wałki.
-
Jaszczu91
Według mnie to Branca i Moratti w ogóle nie próbowali nawet walczyć o Cassano. To bardziej gazety widziały go w Interze i kibice oczywiście. Moratti konsekwentnie powtarzał że nie jest zainteresowany pozyskaniem Antonio. Boss popełnia wielki błąd nie pozyskując takiego gracza. Ja mam jeszcze nadzieję że real ( Mou ) zablokuje transfer Cassano do Milanu. Co do Sancheza to uważam że ten zawodnik ma ogromny potencjał i u nas mógłby rozwinąć skrzydła tak jak Krasic w Juventusie.kostrzes pisze: Ciekawe tylko czy Cassano był brany naprawdę wcześniej pod uwagę przez Inter.Jeśli nie to nie ma nad czym płakać,a jeśli tak to lepszej okazji kupna takiego napastnika mogą już nie mieć.Napad E2-Milito-Cassano wyglądałby ładnie na papierze jak i na boisku.Oby pozyskali Ranocchie do obrony.Coś tam słuchy chodziły o Sanchezie z Udine,ale sądzę ze to wałki.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
bart_d
Ja z kolei czytałem, że na pewno w styczniu Sanchez nie wybiera się nigdzie z Udine.Jaszczu91 pisze: Co do Sancheza to uważam że ten zawodnik ma ogromny potencjał i u nas mógłby rozwinąć skrzydła tak jak Krasic w Juventusie.
"Perce siamo i fratelli del mondo"
-
IlCapitano
A co ma Mou w tym przypadku do gadania? Cassano będzie w Milanie i to jest oczywiste. Już się nie mogę doczekać pierwszych przypałów z cyganem, Robinho czy Boatengiem, będzie fajny kabaret.Jaszczu91 pisze: Według mnie to Branca i Moratti w ogóle nie próbowali nawet walczyć o Cassano. To bardziej gazety widziały go w Interze i kibice oczywiście. Moratti konsekwentnie powtarzał że nie jest zainteresowany pozyskaniem Antonio. Boss popełnia wielki błąd nie pozyskując takiego gracza. Ja mam jeszcze nadzieję że real ( Mou ) zablokuje transfer Cassano do Milanu. Co do Sancheza to uważam że ten zawodnik ma ogromny potencjał i u nas mógłby rozwinąć skrzydła tak jak Krasic w Juventusie.
Nasi w ogóle się nie interesowali Cassano, bo gdyby chcieli, już dawno byłby zaklepany. Po akcjach z Adriano i Balotellim bali się po raz kolejny ryzykować i to jestem w stanie zrozumieć. Co do Sancheza, prezydent Udinese wyraźnie powiedział, że w styczniu Chilijczyk nigdzie nie odchodzi.
O kupnie napastnika nawet nie ma sensu rozmawiać, bo po pierwsze przyjdzie tylko Ranocchia, a po drugie oprócz Sancheza nie widać na rynku zawodnika, który dysponowałby odpowiednimi umiejętnościami do gry w Interze i był do wyjęcia w styczniu.
-
Chuchu
- Kontakt:
Cóż Sanchez już na 100% w styczniu nie odejdzie więc trzeba szukać dalej. Ranocchię podobno już mamy zaklepanego więc teraz się trzeba za kimś do ataku się rozglądać. Cassano i wspomniany Sanchez już nie dla nas więc coraz mniej opcji się nam robi. Tak na prawdę już chyba żadnej opcji nie mamy i dalej będziemy grać Goranem
Może jak Coutinho wróci do zdrowia to będzie dawał rady. Milito pokazał wczoraj, że do formy z poprzedniego sezonu mu bardzo daleko, cienko widzę ten sezon oj cienko.
EDIT: A może z Milanu kupić Ronaldinho?
EDIT: A może z Milanu kupić Ronaldinho?
Ostatnio zmieniony 19 gru 2010, 14:29 przez Chuchu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
rsbolewski
może warto zainteresować się barriosem, narazie cena za niego nie jest wygórowana a oglądając mecze z udziałem naszych polaków widać ze jest to naprawde niezły zawodnik
-
dodo_IM
Nie wiem po co mówicie o jakichkolwiek wzmocnieniach. Branca dał jasno do zrozumienia, że kupimy tylko stopera (zapewne Ranocchie). O napastniku możemy pomarzyć, no chyba że Sculli za 2 mln, no ale mamy Coutinho.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Jaszczu91
W 2011 rok Inter wchodzi z nową perspektywą. Nowy trener, nowy stoper i być może jeszcze dwa nieoczekiwane transfery. Przyjście Ranocchi jest już pewne i to mnie ogromie cieszy. Marzy mi się aby Andrea stał się takim następca Matrixa, tylko spokojniejszym.
ostatnio coraz głośniej mówi się, że może uda się wypożyczyć Kake z Realu. Do końca sam nie wiem co o tym myśleć. Nie wydaje mi się aby Kaka mógł wrócić do wielkiej formy, ale skoro to tylko wypożyczenie to właściwie czemu by nie spróbować. Osobiście wolałbym zobaczyć u nas Sancheza z Udinese. Uważam, że idealnie do nas pasuje. Świetny skrzydłowy, który z pewnością w lepszym towarzystwie pokazał by jeszcze więcej niż w przeciętnym Udine. Dużo mówi się też o Fabiano. Bodaj w lipcu kończy mu się kontrakt, więc będzie do wzięcia za śmieszną kwotę. Dodatkowo prywatnie dobrze zna się z naszym nowym trenejro. Jeśli poza Ranocchią uda się dokupić chociaż jednego zawodnika z tej trójki, którą wymieniłem to będę zadowolony. Święta pozytywnie mnie nastroiły.
z niecierpliwością czekam na 6 stycznia i mecz z Napoli na canal+sport.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
dodo_IM
Sanchez to byłoby świetne uzupełnienie ataku Interu. Jeżeli Moratti faktycznie chce ratować ten sezon, to powinien go sprowadzić, ale jak pisałem wcześniej, za pewne skończy się na Ranocchi.
-
bart_d
Ja również jestem za tym, aby do Interu jeszcze w zimowym okienku dołączył Sanchez. Jednak z tego co wyczytałem cena jak na razie jest zaporowa i wydaje mi się, że niestety MM nie otworzy szerzej portfela, niż te 15 mln + Biabany (szkoda mi chłopaka na Udine).
Mamy Leonardo, Ranocchie (już prawie) uzupełnić to Kaką i Sanchezem i sądzę, że do tego okienka nie powinniśmy mieć pretensji
Mamy Leonardo, Ranocchie (już prawie) uzupełnić to Kaką i Sanchezem i sądzę, że do tego okienka nie powinniśmy mieć pretensji
"Perce siamo i fratelli del mondo"