Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
-
sAinT
Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
swietnie by było gdyby do druzyny dołączył jakiś kreatywny napastnik lub typowo ofensywny pomocnik. z napastników najlepiej gdyby to był ktos pokroju ronaldo z sezonu 97/98 i z pomocników ktoś typu Deco lub Pavla Nedveda...
------------BAggIO------------
---------------------------------
------------forEver-------------
---------------------------------
------------forEver-------------
-
Lolek
Bylo by super gdyby Grosso nas przywital
. Chociaz patrzac na LM Grosso by nie gral bo przeciez Palermo jest w UEFA, wiec przydalo by sie kupic jakiegos lewego obronce ktory nie gral w pucharach. Tylko kogo?
-
Anonymous
Ciezko bedzie znalesc dobrego gracza ktory nie gral w tym sezonie w europejskich pucharach...Lolek pisze:wiec przydalo by sie kupic jakiegos lewego obronce ktory nie gral w pucharach. Tylko kogo?
-
tomaszyk
Ja widziałbym w Interze Pawła Sobolewskiego
-
EL_CHINO
Nie no... tego to się nie spodziewałem w tym temacie, choć mając wybierać: Rasiak czy Sobolewski, to wybrałbym Pawłatomaszyk pisze:Ja widziałbym w Interze Pawła Sobolewskiego
-
Citka
Tak, a ja widzailbym siebie w Interze i jeszcze paru moich kumpli...tomaszyk pisze:Ja widziałbym w Interze Pawła Sobolewskiego
-
Szymon
a co sądzicielibyście o Simao Sabrosie. Lewy pomocnik a u nas brtakuje ostatnio zawdoników na tą pozycję
-
Citka
Kto powiedzial ze u nas brakuje pomocnika lewego? mamy problemy z lewym ale wobronca...na lewa strone pomocy moze grac Stankovic, Solari, Figo i jest jeszcze Kily ktory jest w trakcie kontuzji.... wiec Simao odpada....
-
Szymon
no w sumie ale terazz Stankovic wraca, Solari narazie nic nie pokazuje albo rzadko, Figo to lepiej na prawej. A poza tym Simao może grać też w ataku więc napastnika też byśmy załatwili. A tak wogóle to pytam sie was o zdanie bo go bardzo lubię 
-
Citka
Nic nie pokazuje bo gdzie ma pokazywac jak nie gra....rozum wielkiego Mancio...
-
Woo-cash
- Kontakt:
a ja to chcialbym Ronaldinho w Interze:))) Sami widzicie jak Barca sie wybila dzieki niemu uwazam ze Ronaldinho w Interze to bylby wielki sukces
P.S. Pozdrowinia dla wszystkich!!!!!
P.S. Pozdrowinia dla wszystkich!!!!!
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Szymon
no moze i było by fajnie ale Ronaldinho nie opuści Barcy. Chce zakończyć w nim kariere
-
Nasir
a powiedzcie mi kto by nie chcial Ronaldinho w swojej druzynie. zawodnik kompletny, niespotykana latwosc w strzelaniu bramek, bajeczna technika no i jego podejscie do zycia sprawia, ze nie mozna go nie lubic. mimo to tak jak Anton uwazam ze nie opusci Barcelony. pozatym uwazam ze liga wloska nie jest dla takich zawodnikow jak Ronaldinho.
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Woo-cash
- Kontakt:
Czemu by nie Serie A??? Trzeba wszystkiego probowac przeciez Ronaldinho jest na etapie rozwoju swojej pilkarskiej kariery... Wszystko moze sie zdazyc niema rzeczy niemozliwych. Ja bym chetnie zobaczyl Ronaldinho na SS oczywiscie w barwach INTERU!!!
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Nasir
Tesh bym go chetnie u nas widzial, ale patrzac obiektywnie to nie ma na to szans. we wloszech gra sie inaczej niz w hiszpani. bardziej liczy sie gra w obronie. jak to ktos kiedys powiedzial" z tylu na zero, a z przodu moze cos sie strzeli"
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
-
Chipp Zanuff
A ja tam bym wolał Roberto Baggio;)
-
Szycha
Ja bym spojrzał w kierunku słonecznej Toskani, a tam obok Luci ( raczej nie da rady z nim ) jest:
Pazzini - 21 lat, gwiazda Italii U-21 , strzelił w 2 meczach przeciwko Juve 2 bramy
, jest naprawde dobry i perspektywiczny
Pasqual ( nie mylić z Giovani Pasqual naszym byłym piłkarzem) - lewy obrońca, młody, szybki i ofensywny, ładne asysty ma ich już chyba 6 w tym sezonie
Pazzini - 21 lat, gwiazda Italii U-21 , strzelił w 2 meczach przeciwko Juve 2 bramy
Pasqual ( nie mylić z Giovani Pasqual naszym byłym piłkarzem) - lewy obrońca, młody, szybki i ofensywny, ładne asysty ma ich już chyba 6 w tym sezonie
-
EL_CHINO
Widze, że pare osób patrzy w stronę Realu, a tu, miła niespodzianka, Fiorentina. Choć nie wiem czy ci młodzi zawodnicy, oprócz Toniego, by się rozwijali w Interze tak jak w Violi, można by było jeszcze poczekać pare kolejek, czy te bramki to tylko "przebłyski". Pomysł nawet dobry.
-
Anonymous
Brakuje lewej obrony. Moim zdaniem przydał by się doskonały lewy obronca czyli R.Carlos 
-
EL_CHINO
O tych właśnie paru osobach "REAListach" mówiłem.KadekFan_FCI pisze:Brakuje lewej obrony. Moim zdaniem przydał by się doskonały lewy obronca czyli R.Carlos
-
Orzeu
- Kontakt:
KadekFan_FCI pisze:Brakuje lewej obrony. Moim zdaniem przydał by się doskonały lewy obronca czyli R.Carlos
1. w defensywie lepszy jest Favalli.
2. oboje są starzy - jesli kogos kupować, to tylko młodszego typu Maxwell, Evra lub fabio Grosso.
3. byłby drogi w utrzymaniu.

-
RoB
Z tych trzech wybrałbym zdecydowanie Grosso. Evra - to nie jest już ten piłkarz co przed dwóch lat kiedy Monaco grało w finale LM. Maxwell – wystarczy spojrzeć na tabele ligi HOL i od razu widać, że w tej drużynie w tym sezonie nikt nie zachwyca, a już na pewno nie obrońcy. Tak więc zdecydowanie Grosso, który jest dość młody, ograny w Serie A i przede wszystkim jest Włochem, a tych na potrzeba.orzeu pisze:Maxwell, Evra lub fabio Grosso.
-
Anonymous
Carlos to nie Beckham jego tak łatwo " niezezreEL_CHINO pisze:O tych właśnie paru osobach "REAListach" mówiłem.KadekFan_FCI pisze:Brakuje lewej obrony. Moim zdaniem przydał by się doskonały lewy obronca czyli R.Carlos
-
Szycha
NO tak Grosso faworyt, a jako alternatywe dla niego Pasqual takie jest moje zdanie. Evra to nie ta liga. Maxwell no cóż może być różnie ... 8)
-
J4c3k
Można by w interze wyrobić super atak RONALDO i ADRIANO
-
RaDeOn
ronaldo cos ostatnio wygasl.ja bym widzial brazylijski atak ADRIANO-ROBINHO
-
Anonymous
Robinho odkad przyszedl do Realu to jest cieniem samego sebie... w Brazylii mu szlo duuuuuzo lepiej... ciekawe czy to kwestia tego ze liga hiszpanska jest trudniejsza czy to ze w Realu nie moze sie odnalesc.RaDeOn pisze:ronaldo cos ostatnio wygasl.ja bym widzial brazylijski atak ADRIANO-ROBINHO
-
daiman
Bo Real marnuje talenty. Tam sie stawia na gwiazdy i ze Robinho zabłysnoł w Brazyli to juz go skusili. Faktem jest to że nie powinien tam trafic bynajmniej nie tak szybko. Przykladem moze byc nasz Cambiasso który siedział tam w rezerwach i sie marnowalShadY_FCI pisze:Robinho odkad przyszedl do Realu to jest cieniem samego sebie... w Brazylii mu szlo duuuuuzo lepiej... ciekawe czy to kwestia tego ze liga hiszpanska jest trudniejsza czy to ze w Realu nie moze sie odnalesc.RaDeOn pisze:ronaldo cos ostatnio wygasl.ja bym widzial brazylijski atak ADRIANO-ROBINHO
FORZA INTERNAZIONALE !!!!!!!!!!!!!
-
RaDeOn
no fakt real marnuje talenty.chociaz niezly jest przeciez Sergio Ramos a ma zaledwie 19 lat.on tez by sie przydal do obrony interu
-
Anton
Ta, jasne Sergio Ramos razem z jego czerwonymi kartkami
Jak to już powiedział Shady Robinho i Ramos po przejściu do Realu są cieniem samego siebie i co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Zaskoczył mnie natomiast ostatnio Soldado [bardzo chciałbym go widzieć w Interze], to naprawde dobry piłkarz, chyba nawet wychowanek Realu, podobnie jak Raul może już niedługo być gwiazdą, prawdziwą gwiazdą, a nie tak jak jakiś Beckham, gwiazdeczka która więcej czasu spędza przed kamerami niż na boisku 
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot