polecam!!! przydała by się taka laska w Interze
Ulubiony film
-
Globus
Odp: Ulubiony film
http://www.footballclubsgame.com/video/ ... zadzi.html

"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Grzybek
A jak to sie ma do tematu o ulubiony film ?Globus pisze: http://www.footballclubsgame.com/video/ ... zadzi.html
polecam!!! przydała by się taka laska w Interze![]()
![]()
![]()
-
RoB
Obejrzałem niedawno Piłę 3 i muszę powiedzieć, że jak dal mnie nic specjalnego. Takie tam odgrzewanie kotletów. W sumie prawie zawsze tak jest jak się film kontynuuję na siłę bo pierwsza część była udana
-
Grzybek
Zagadzam się z tobą, podobne było ze Shrekiem 2 i Epoką Lodowcową 2 ...RoB pisze: Obejrzałem niedawno Piłę 3 i muszę powiedzieć, że jak dal mnie nic specjalnego. Takie tam odgrzewanie kotletów. W sumie prawie zawsze tak jest jak się film kontynuuję na siłę bo pierwsza część była udana
-
Woo-cash
- Kontakt:
A ja sie niestety z ta Pila z Wami nie zgodze. Jak dla mnie pierwsza czesc pily byla nieciekawa a juz kolejne mialy w sobie wiecej akcji wiecej watkow. W jedynce prawie przez caly czas akcja dziala sie w jednym miejscu. Ale rozumiem ze jedynka byla prekursorem tej czesci i juz w kolejnych czesciach moglismy sie spodziewac jakiej tematyki bedzie watek filmuGrzybek pisze:Zagadzam się z tobą, podobne było ze Shrekiem 2 i Epoką Lodowcową 2 ...RoB pisze: Obejrzałem niedawno Piłę 3 i muszę powiedzieć, że jak dal mnie nic specjalnego. Takie tam odgrzewanie kotletów. W sumie prawie zawsze tak jest jak się film kontynuuję na siłę bo pierwsza część była udana
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Globus
Bardzo mnie ciekawi Piła 3 osobiście bardziej mi się podobała 1 trochę bardziej mroczna... a w 2 już każdy wiedział o co chodzi i dlatego film trochę stracił na wartości!
a oglądaliście koledzy film " MOTÓR" ???? świetna komedia...

Michu jest ok?? hehe pozdro!
Michu jest ok?? hehe pozdro!
Ostatnio zmieniony 18 sty 2007, 03:07 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Szycha
Ktoś Ci zwraca uwagę, i robisz to ponownie . Brame Martinsa mogłeś dać w 3 innych bardziej odpowiednich tematach ( Ciekawe strony www, temat o lidze angielskiej i temat o Martinsie ).
-
Woo-cash
- Kontakt:
Taa... Ja ogladalem i nawet niezly filmGlobus pisze: a oglądaliście koledzy film " MOTÓR" ????
-
Globus
ale najlepsze dwa fimy jakie oglądałem to "Skazany na bluesa" i "Equilibrium"!!!! drugi tytuł mistrzostwo kina! gorąco polecam panowie

-
Miśka
"Skazany na bluesa" to była porażka, powinni się wstydzić, że coś takiego zdecydowali się pokazać publice, fanom Ryśka. Tę historię naprawdę można było zrobić dużo dużo lepiej...
-
Woo-cash
- Kontakt:
No po czesci sie zgodze z Toba. W filmie za bardzo zwrocili uwage na to cpanie zamiast poswiecic wiecej uwagi jego muzyce. No ale co tam film nigdy nie bedzie odzwierciedlal ksiazki czy jak w tym przypadku czyjegos zycia. Zawsze beda jakies niedociagniecia... A ja dorwalem normalnie 7 lat w Tybecie z B.Pittem ogladalem film 2 razy ale nigdy jeszcze nie obejzalem calego od poczatku do konca. A teraz wlasnie stanalem przed taka szansa 
-
Miśka
To ja tak oglądałam "Dzień świstaka", ale kiedyś wreszcie się przemogłam i dotrwałam do końca;) a Tomek Kot chyba po prostu nie bardzo nadawał się do roli Riedla...
-
Globus
z tym nigdy się nie zgodzę jeżeli mamy mówić o wadach i zaletach filmu to Tomasz Kot zagrał super!Miśka pisze: a Tomek Kot chyba po prostu nie bardzo nadawał się do roli Riedla...

-
Miśka
według Ciebie grał super, wg mnie - nie. scena z koncertem, w której Kot usiłuje naśladować Ryśka, oczywiście pełen playback, a on nawet nie mógł zschynchronizować ruchu warg do tekstu - ujmę to tak: nienaturalnie i aż niezręcznie...
-
Globus
Kolego playback był bo tak miało być!!!!! zanim zaczeły się zdjęcia to było wiadomo że będzie podkładany śpiew RyśkaMiśka pisze: , oczywiście pełen playback

-
Woo-cash
- Kontakt:
Globus pisze: Kolego
-
Globus
więc przepraszam!!! koleżanko! 

-
Miśka
właśnie patrzę na te "kolego" i się zastanawiam do kogo adresujesz te słowa;) ok, playback, ale mógł się do tego przyłożyć i spróbować rozegrać tę scenę lepiej. hehe kolego..
zmieńmy temat, nie lubię się kłócić, to jest po prostu kwestia gustu
-
Globus
więc jak oceniacie drugi film który podałem czyli "Equilibrium" ja oglądam codziennie! dzieło...!!! pozdro Miśka:-*

-
Miśka
nie oglądałam
właśnie czytam recenzję 
-
MardOk
Sorry ze sie wtrace:) Equilibrum to dobry film ale jakie tam dzieło... Jakby troche wczesniej nie było Matrixa, to mozna by powiedziec, ze jest oryginalny, a tak to .... nie jest ale oglada sie spoko:)Globus pisze: "Equilibrium" ja oglądam codziennie! dzieło...!!! pozdro Miśka:-*
Dobry film - "Lśnienie" S.Kubricka... ostatnio ogladałem. Mistrzostwo choć mało wspólnego z książką...
TYLKO INTERNAZIONALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Miśka
I ja się z tym zgodzę!! Oglądałam "Lśnienie" już kilka lat temu, nie wiem jakie byłyby moje wrażenia gdybym zobaczyła ten film dziś, ale wtedy byłam zachwycona 
-
Darek
Skądś sobie przypominam tytuł Equilibrum, skoro nie zapadł mi w pamięć to widocznie nie był taki dobry albo musi być stary. Ja ostatnio oglądałem Babel i Apokalypto no i muszę przyznać że niezłe filmy
.Polecam

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
Woo-cash
- Kontakt:
Nie no ogladalem Equallibrum i musze powiedziec ze calkiem niezly filmik... A ja czekam teraz jak kumpel mi pozyczy Elektre - film na podstawie komiksow Marvela, ogladalem urywki i jak dla mnie niezle sie zapowiada 
-
Parrish
Słyszał może ktoś o takim filmie jak DzieńTreningu ? Jest świetnny! Genialnie przedstawiona walka z narkotykami na obrzeżch Los Angeles. Polecam!
Dr.Dre & Snoop Dogg - Nuthing But A G Thang & Deeez Nuuuts

Gdy AC Milan wygrywa - cieszą się jego kibice, gdy AC Miilan przegrywa - cieszy się cały świat.

Gdy AC Milan wygrywa - cieszą się jego kibice, gdy AC Miilan przegrywa - cieszy się cały świat.
-
Nasir
A slyszeliscie, ze maja w Brazylii krecic film na podstawie biografii Adriano?? Jesli to prawda, to ciekawe kto zagra glowna role?
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Woo-cash
- Kontakt:
Hmmm... Temat ucichl a ja obejzalem kilka nowych/strach filmow
Wiec tak na poczatek niech bedzie Fight Club. Jak dla mnie film calkiem niezly ale trosze zagmatwany ale polecam bo jest warty obejzenia. Dobra rola Brada Pitta...
Nastepnym filmem ktory ogladalem byla "Gra" wspanialego rezysera Finchera tak samo jak w Fight Clubie akcja filmu jest delikatnie zakrecona. Rowniez film godny ogladniecia. W roli glownej wystapil Michael Douglas.
Kolejny film to Siedem tegoz samego rezysera. O tym filmie nie musze chyba nic specjalnego pisac bo pewnie wiekszosc z Was napewno go ogladala. W tym filmie rowniez mamy ddo czynienia z aktorem Bradem Pittem a towarzyszy mu M. Freeman.
Nastepny w kolejce bedzie film The Crank ktory mi sie bardzo spodobal. Duzo akcji oraz watek filmu jest ciekawy po prostu trzeba obejzec
Potem kolejny film ktory zwrocil moja uwage to produkcja pod tytulem Three. Jak na thiller calkiem lagodny film ktory milo sie oglada. Heh cos dla fanow Lost'a
No to bedzie na tyle. Nie mialem zamiaru dokladnie opisywac wymienionych filmow bo ten ktory ich nie ogladal stracil by chec do ogladania. Opisalem je powierzownie
Mam nadzieje ze komus sie spodobaja 
Wiec tak na poczatek niech bedzie Fight Club. Jak dla mnie film calkiem niezly ale trosze zagmatwany ale polecam bo jest warty obejzenia. Dobra rola Brada Pitta...
Nastepnym filmem ktory ogladalem byla "Gra" wspanialego rezysera Finchera tak samo jak w Fight Clubie akcja filmu jest delikatnie zakrecona. Rowniez film godny ogladniecia. W roli glownej wystapil Michael Douglas.
Kolejny film to Siedem tegoz samego rezysera. O tym filmie nie musze chyba nic specjalnego pisac bo pewnie wiekszosc z Was napewno go ogladala. W tym filmie rowniez mamy ddo czynienia z aktorem Bradem Pittem a towarzyszy mu M. Freeman.
Nastepny w kolejce bedzie film The Crank ktory mi sie bardzo spodobal. Duzo akcji oraz watek filmu jest ciekawy po prostu trzeba obejzec
Potem kolejny film ktory zwrocil moja uwage to produkcja pod tytulem Three. Jak na thiller calkiem lagodny film ktory milo sie oglada. Heh cos dla fanow Lost'a
No to bedzie na tyle. Nie mialem zamiaru dokladnie opisywac wymienionych filmow bo ten ktory ich nie ogladal stracil by chec do ogladania. Opisalem je powierzownie
-
Darek
Ech.. Wszystkie już swego czasu oglądałem(siedem nawet dwa razy) tylko tego Three nie kojaże więc go pewnie nie widziałem. No i muszę stwierdzić że dobre są to filmy i warte polecenia
. Ja ostanio oglądałem Pachnidło i polecam ten film wszystkim.No i proponuje w następny wtorek rano rozejrzeć się po rapidshare za 17 odcinkiem PB, bo tv Fox coś zaniemogła i nie było w tym tygodniu mojego ulubionego sreialu w USA 

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
Globus
Oglądałem film "Salo" i jest to najgorsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała jeżeli ktos ma mocne nerwy to niech oglada ja prawie pawia puściłem:O więc gdyby ktoś wam kiedyś chciał podsunąć ten film to namawiam do odmowy...

-
Ocheck
dla mnie najlepszy jest zdecydowanie Forest Gump, bardzo podobała mi sie Zielona Mila, Skazani na Shawshank, Gladiator i Click.
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
[center]

[center]